[b][u][url=http://www.malopolskatv.pl]Małopolska.TV[/url][/u] jako pierwsza informuje o terminarzu Pucharu Kontynentalnego w Tilbugru. Zapowiada transmisje na żywo z Holandii![/b]
-
-
CRACOVIA w Pucharze Kontynentalnym 2010
Gdyby to okazało się prawdą to byłoby cudownie - bo niestety ja nie mam możliwości wyjazdu do Holandii :(
a mecz PSV - FEYENORD jest w sobotę czy w niedzielę? Bo jak w sobotę to nasz mecz o 15:00 byłby idealnym wstępem do zaliczenia meczu piłkarskiego :)
Dem , są już podane gdzieś dokładne godziny meczy ??
Dementor Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> a mecz PSV - FEYENORD jest w sobotę czy w
> niedzielę? Bo jak w sobotę to nasz mecz o 15:00
> byłby idealnym wstępem do zaliczenia meczu
> piłkarskiego :)
aby wejść na mecz musisz być zarejestrowanym kibicem posiadającym specjalną kartę klubową ...
nieoficjalnie godziny meczy zostały podane przez małopolską TV
Robert a jak się ich kartę wyrabia?
dla nie posiadających biletów lotniczych - w ten weekend promocja w WIZZ AIR
[pre]
Wizz Air wprowadził po raz kolejny weekendową promocję:
- tylko dziś, jutro i w poniedziałek na wszystkie loty przewoźnika
oferowana jest 20% zniżka
[/pre]
Dementor Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> Robert a jak się ich kartę wyrabia?
tak jak u nas ...
idziesz do klubu i wyrabiasz ...
tylko zdjęcia biometrycznego Ci nie robią ...
poniżej link do strony kolei holenderskich ...
można tam znaleźć wiele przydatnych informacji odnośnie połączeń i cen biletów ...
[url]http://www.ns.nl/reisplanner-v2/remote.shtml[/url]
Robert a noclegi? Możesz coś podpowiedzieć?
dajcie mi jeszcze parę dni ...
wszystko napiszę na forum ...
Nie chce panikowac ale zwrocic uwage ,ze zaczyna brakowac TANICH noclegow w Tilburgu - takich ponizej 100euro za 3 noce. Sprawdzam od 2dni noclegi na internecie i widze ,ze czesc Pasiastej Braci wziela sie juz za bukowanie noclegow na wlasna reke. Radze dalej nie czekac tylko bukowac na wlasna reke i podawac gdzie.
Ja licze że stowarzyszenie się weźmie za jakąś orgaznizajce tego wypadu. Wiadomym jest przecież że im więcej osób tym taniej. Może jestem naiwny ale bardzo na to licze :) jeśli by tak jednak nie było to pozostaje wynajem busa a kima to hmmm... w październiku jeszcze względnie z temp. :D kalimata + śpiwór = gwiaździste niebo :) jak nie to dworzec :)
oo Bośnia się obudził :P
Ty się nic nie bój my się tobą zajmiemy, tylko pamiętaj nie gub portfela :P
a na dworcu miejscówka zajęta przez patryka...:D
Bośnia, Ty się nie martwić , my dać rade ! Jak coś to bus a chętni się napewno znajdą
Tak, tak - Bośnia jeździ na tylko na hokeja i to taksówkami :-) Burżuj i tyle :-)
Bośnia namiot i tyle - nie ma co główkować za długo :-) !!!! AVE Patryk :-)
dobre, nocleg jest :D
.....u mnie tez. Zdecydowalem sie jednak na Bastion - Chyba najlepsza oferta i blisko lodowiska....no i moze nalog do tytoniu i internetu. Mam nadzieje ,ze ktos z Pasiakow dolaczy do tego hotelu - to bedzie Nasz Pasiasty Bastion !
izbik ja z kumplami już dawno tam zarezerwowałem :) więc będzie z kim wracać wczesnym rankiem po meczu
Wiec przynajmniej nie bedziemy sami......bedzie razniej w grupie.
przy tej ilości Pasiaków, która tam będzie to każdy hotel będzie pasiastym Bastionem, Ibisem, Mercurym, Brabantem, etc :)
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)