Witamy i życzymy numer 1 w bramce Cracovii !!!
-
-
Milos Budakovic - witamy !
Witamy i powodzenia :)
http://www.transfermarkt.co.uk/en/milos-budakovic/profil/spieler_130933.html
Dużo informacji to o nim nie ma :)
Witamy!
Witamy, niech dla Was i Cracovii to się okaże strzał w 10!
Witam!
Witam i powodzenia
Witam i życzę żeby rywalizacja z Łukaszem i Marcinem wyszła całej trójce na dobre
Rewelacyjnego rozwoju życzę.
witamy i powodzenia:)
Nie wiem o co chodzi -ale jak Ian zalozyl watek nie zostaje mi nic innego jak uwierzyc i PRZYWITAC CIE NOWY ZAWODNIKU o ktorym i tak nic nie wiem. Tak sobie przypominam ,ze ostatnio to witalem........Korzyma.
Witamy i Powodzenia! Nie wiem kim jesteś ale życze jak najmniej baboli...
Witaj Powodzenia!!!
Witaj i powodzenia! Jak najmniej puszczonych bramek tobie życzę :)
Ja tam wolę żeby podniósł się czasem z ławy ;)
Na początek niech będzie najlepszym bramkarzem Młodej Ekstraklasy, jeśli do głównej drużyny mu daleko. :D Sprawdzalem go w ciekawosci w FM2010 i jest pod innym imieniem :P
witaj Milos , obyś był zadowolony z gry w Cracovii a My z Ciebie , Kosovo je Srbija !!!
Powodzenia!!!
Debiutu w Pasach zycze :)
Mam nadzieje ze spodoba ci sie nasze miasto i nasz krakowski klimat.
P.S. Tez chcialbym byc bramkarzem nr 3 :)
Witamy i powodzenia!
PS. Trzeba mu w wolnej chwili wytłumaczyć, że okrzyk [i]Buda! Buda! Buda![/i] nie jest na jego cześć, żeby nie było nieporozumień w przyszłości ;)
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)