Oj Kosa jak widac jeszcze dużo musisz się uczyć -powodzenia.
-
-
Milos Kosanovic - żegnamy !
dobrze, że graliśmy w czarnych spodenkach, bo na biało spodenki Kosanovica na widok jego "idola" Ljuboji szybko zrobiłyby się brązowe.
http://www.sport.pl/sport/1,65025,10066342,Milosz_Kosanovic_spotka_idola.html
[i]Milosz Kosanović nie może doczekać się starć z Danijelem Ljuboją. - Jeszcze kilka lat temu oglądałem go w telewizji - mówi obrońca. (...) - Każdy chłopak chciał grać jak on, był idolem mojego pokolenia (...)[/i]
Go Cha Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> Tak Kosanovic popełnił dziś więcej błędów
> niż Żytko, tylko niektórzy są ślepi.
Pisałem o tym po meczu Cracovia - Korona,który oglądałem powtórnie bardzo dokładnie...
Gość w obu połowach liderował w partaczeniu...
Poza tym bramka numer 3 w dzisiejszym meczu bardziej na Twoje konto niż Żytki.
[b]Druga bramka:[/b] winiłbym tutaj Nykiela i Kosanovica równo po pół. Nykiel głupota wielka, stał w miejscu gdy widział nabiegającego zawodnika co powoduje stratę piłki, następnie Kosa fortunnie zatrzymał piłkę ale znów efekt braku doświadczenia? głupoty? i niepotrzebny drybling i gol
[b]Trzecia bramka:[/b] Cała trójka ładnie wychodzi i łapie na spalonego dwójke z legi oprócz Kosanovica. Sytuacja podobna do tej z Koroną, ale nie winiłbym tu Żytki bo robił co mógł a Kosa znów zaspał...
etikan Napisał(a):
> Pierwsza bramka: jego błąd. Kopie w Żytke i
> potem bramka....
http://ekstraklasa.tv/ekstraklasa/10,91843,10078353,2__kolejka__Cracovia___Legia_1_3__Manu__0_1_.html
Kopie w Żytkę? Kopie? KOPIE? Blokuje strzał Vrdoljaka, a nie kopie.
Mój błąd :) Z trybun wyglądało mi jakby to wykopywał.
Milos potrzebuje doświadczonego stopera obok siebie żeby miał się od kogo uczyć.W rundzie wiosennej zeszłego sezonu grał przeważnie razem z Arkiem Radomskim i ich współpraca wyglądała naprawdę dobrze.Jest jeszcze młody potrzebuje doświadczenia ale nie nabierze go grając u boku Żytki.
MacieKSC7 Napisał(a):
> Milos potrzebuje doświadczonego stopera obok
> siebie żeby miał się od kogo uczyć.W rundzie
> wiosennej zeszłego sezonu grał przeważnie razem
> z Arkiem Radomskim i ich współpraca wyglądała
> naprawdę dobrze.Jest jeszcze młody potrzebuje
> doświadczenia ale nie nabierze go grając u boku
> Żytki.
Dobrze mówi.
6 dni później
http://terazpasy.pl/Pilka-nozna/rozmowki/Terazpasy.TV-Spod-szatni-Vladimir-Boljevic-i-Milosz-Kosanovic-po-meczu-z-Lechia
Milos co raz lepiej radzi sobie z językiem polskim , swoją drogą zagrał naprawdę dobre zawody wczoraj ,oby tak dalej.
brawo KOSA za wake do konca choc widac bylo,ze miales juz dosc. Tak trzymaj.
Czekamy na kolejnego gola z wolnego.
6 dni później
weszlo.com Milos Kosanović. Nie wiemy, skąd go wytrzasnęła Cracovia, ale chyba z jakiegoś turnieju dla wybitnie nieutalentowanych. Facet nie nadaje się do bronienia, nie nadaje się do rozgrywania (ktoś dzisiaj zwrócił uwagę na strzał z 50 metrów?), nie nadaje się generalnie do niczego. To, jak pilnował Kupisza przy golu na 1:0 - niepodrabialne!
W 100% sie pod tym podpisuje ,Milos to calkowite nieporozumienie!
jego wina ze jest za wolny na bok obrony?
Gość nawet nie wiedział,że Kupisz stoi za nim.
Mecz dzisiaj przegrany i w sumie żałuję,że nie dostaliśmy tych bramek więcej po jego wielbłądach.Może Szatałow odzyskał by wzrok i posadził tego drewniaka na ławce...A tak pewnie zagra w kolejnym meczu.
On się nadaje tylko na ławę.A tym co nie wierzą proponuje ściągnąć sobie mecz z Koroną gdzie według mnie był gorszy od Żytki.
Chłopy dajcie spokój bo zaszczujecie kolejnego zawodnika ''młodego pokolenia'' po Wasiluku,Jarabicy,Polczaku ,Żytce itd. Grał na stoperze z Radomskim i grał dobrze bo jeden ze stoperów musi byc doswiadczonym zawodnikiem a nie same ''małolaty'',natomiast teraz gra'' z musu''
na boku i dlatego wychodzi tak jak wychodzi.
Kosanovic dziś grał przede wszystkim za wąsko co widać choć by przy pierwszej bramce. Poza tym mam wrażenie że Jagielonia wszystkie akcje puszczała jego skrzydłem.
Santo ty się wogóle cvokolwiek znasz na piłce? Mam XXI wiek i w tej dekadzie stoper ma być szybki i ruchliwy a nie biegać jak z miotłą w dupie.Czy ty widziałeś że ten chłopak po 30 minutach oddychał rękawami? Ktoś go chyba przygotował do sezonu? Kto za to odpowiada? Ten ktoś to Pan trener ii jego zajebisty sztab szkoleniowy ,cudowny cudotwórca który utrzymał się dzięki nic nie grającej arce i polonii.
1. zastanow sie ktory stoper w naszej lidze albo nawet na calym swiecie nie bylby ogrywany na boku, ktory jest szybkościowcem mogącym dogonic szybkiego skrzydłowego.
2.Nie widziałem żeby oddychał rękawami. Jak sie nei ma o czym pisac to sie bredzi ze ktos oddycha rękawami, że nie ma siły albo ambicji. Śmieszne
3.Utrzymaliśmy się dzięki świetnej grze u siebie
Nie trawię tego typa, w tym sezonie to najsłabszy zawodnik u nas, w każdym meczu coś zawala. A jak czytam posty że jest młody i zdolny, tylko powinien grać koło doświadczonych zawodników, to cytując "naszego" klasyka "ogarnia mnie pusty śmiech".
p.s Zamiast przytuliska dla młodych i zdolnych pokroju Kosanovica i Struny, wolę drużynę chociażby ze starymi Bosackim i Gancarczykiem. No ale żeby tacy goście grali u nas, żebyśmy mieli klasowego rozgrywającego od początku okresu przygotowawczego (ba, w ogóle mieli) F. musi się pozbyć dżeja ti, bo inaczej naszym udziałem wciąż pozostanie paranoja w postaci walki o utrzymanie sezon w sezon.
40 dni później
Już w kolejnym meczu Milos udowadnia, że nie ma pojęcia o trzymaniu linii przez defensywę. Zawsze krok za resztą obrońców. Milos niestety (niestety bo go irracjonalnie lubię) należy nauczyć defensywnego elementarza, wtedy dopiero wpuszczać na boisko.
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)