Witaj i powodzenia!!!!.
-
-
Milos Kosanovic - żegnamy !
Witam i życzę gry w podstawowym składzie Cracovii
będę z niego ludzie
Grobari 1970!
WITAMY !!!
Witam :)
Witamy w naszym pasiastym gronie :)
91 dni później
Zostajesz człowieku oficjalnie pochwalony po wczorajszym meczu. Było naprawdę w porządku. Bierz się do pracy, to niedługo zaczniesz grać.
Bardzo fajny i dojrzały występ.Technika bardzo dobra i niech nie pieprzy pani Ula że słabo grał w Młodej bo tam to nikt nie gra dobrze w żadnej drużynie!!!
9 dni później
Chyba pora na debiut . Gorszy od obrońców którzy grali do tej pory nie może być .
10 dni później
Po pierwszej polowie meczu z Polonia jestem pod wrazeniem mlodziana!!!!
Teraz pytanie dlaczego tak pozno dostal szanse widzac ze mamy a raczej nie mamy stoperow!!!
Za pierwsze 45minut naprawde duze brawa!!!
Zgadzam się KruszynaKSC, naprawdę bardzo dobry mecz puki co gra. Oby tak dalej.
a te podania w poprzek boiska jak stary, dobry Skrzyński.
brawo!
Zapomnialem wlasnie o pieknych podaniach wspomniec!!!!!
Poprostu majstersztyk!!!
Ahhhh Milos szkoda ze minimalnie niecelnie po strzale glowa!!!!
Jeden blad i to powazny kiedy to minal sie z pilka w powietrzu i Ujek doszedl do sytuacji strzeleckiej.
Ale jak dla mnie mecz na plus w jego wykonaniu.
NIe do wiary, taki koleś siedział na ławie, a Wasiluk gonił powietrze po murawie.
Kosanovic to zdecydowanie najwiekszy + tego meczu.
pełna zgoda. i potrafi rozdac pilke. mi on przypomina Tupala: albo pilka albo przeciwnik, nigdy te dwie rzeczy na raz nie przechodzą. oczywiscie lepsza wersja i młody czyli do oszlifowania
Lepiej żeby go nie szlifowali. Niech gra po swojemu.
Dzisiejsze objawienie i DUŻY PLUS!!! Wasiluk i Jarabica na ławę.
Zgadzam sie z Rockiem. Mimo porazki jego gra była miła dla oka. Gdzie Ulatowski miał oczy...
SUPER !
nie wiem jakim cudem siedziałes na ławie a grały takie patałachy :(
naprawde to był chyba najlepszy gracz :)
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)