jankes76 Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> mknacylopez Napisał(a):
> --------------------------------------------------
> -----
> > Kosa nie miał ani jednej niepewnej interwencji,
> w
> > czasie której mogło mi skoczyć serce do
> > gardła, jak to bywało wcześniej ;)
>
>
> Sytuacja z pierwszej połowy, gdy nie upilnował
> przy rzucie wolnym zawodnika i gość strzelał z
> 5 m głową (na szczęście w Kaczmarka)?
> Niestety przy wrzutkach w pole karne na zawodnika
> krytego przez Kosę mi serce zawsze skacze do
> gardła...
To, że doszło do tego strzału to wina tylko i wyłącznie naszego bramkarza. Gdyby ruszył 3 kroki do przodu to złapałby piłkę z palcem w nosie.
To jest jego największy problem. Z Lechem miał trudniejsze piłki po dośrodkowaniach po których padły gole ale gdyby choć spróbował przeciąć dośrodkowania, myślę, że zapobiegłby utracie przynajmniej jednego z tych dwóch goli.
-
-
Arkadiusz Radomski -witamy w CRACOVII
Nie zaprzeczam, że to też wina Wojtka:)
10 dni później
Dzis to samo co zwykle. Spozniony z interwencja, 1 bramka to jego wina, przeciwnicy mu uciekaja nie tylko przy bramce. Wybaczcie, ale nijak nie da rady z takiego kapitana brac przykładu. Rzecznikiem prasowym naszym lepiej jakby został niz kapitanem druzyny. Doszukujac sie pozytywów to 2 polowa lepsza, tyle, ze dosc przecietna, kilka wybic i przeciec z faulem, w srodku pola.
Ja od dawna twierdziłem, że Radomski NIGDY nie powinien grać w Cracovii. Cracovia to nie klub dla leszczy.
Camron Napisał(a):
> Dzis to samo co zwykle. Spozniony z interwencja, 1
> bramka to jego wina, przeciwnicy mu uciekaja nie
> tylko przy bramce. Wybaczcie, ale nijak nie da
> rady z takiego kapitana brac przykładu.
> [b]Rzecznikiem prasowym naszym lepiej jakby został[/b]
> niz kapitanem druzyny. Doszukujac sie pozytywów
> to 2 polowa lepsza, tyle, ze dosc przecietna,
> kilka wybic i przeciec z faulem, w srodku pola.
to moze lepiej Engel, obaj pierdola rowno a Jurek przynajmniej ladna polszczyzna operuje
kończ piłkarzyku, wstydu oszczędź...
Obok Struny chyba mnie najbardziej denerwował na boisku. Zapierniczył bramkę źle kryjąc piłkarza Polonii.
Nie nadaje się na kapitana i teraz na ekstraklasowego piłkarza.
Ps. Dużo o mówi w wywiadach, mało pokazuje na boisku.
Wczoraj najlepszy z naszych. Nie rozumiem ciągłego napierniczania na Niego. Przy bramce co najwyżej 5 % jego winy (podawał a nie próbował wybijać ale przecież teraz tak się gra, że bramkarz jest ostatnim obrońcą. Podanie ani nie było w światło bramki ani nie było za mocne ani za słabe, blokował napastnika do końca. Nie jego wina, że w bramce mamy firankę.)
Później skasował wiele akcji, podania prawie wszystkie celne, 80 % do przodu (z czym wcześniej bywało różnie).
Witki opadaja. Jeszcze w pierwszej polowie Dwaliszwili zrobil z niego dwa razy wiatrak, podanie glownie do Kaczmarka albo na mine. Gdzie Ty ten mecz ogladales? Czy sluchales tylko Debinskiego i Murawskieho w C+ z wylaczonym trybem samodzielnego myslenia?
kolege Radomskiego prosimy o wzocnienie druzyny oldbojów.
mknacylopez Napisał(a):
> Witki opadaja. Jeszcze w pierwszej polowie
> Dwaliszwili zrobil z niego dwa razy wiatrak,
> podanie glownie do Kaczmarka albo na mine. Gdzie
> Ty ten mecz ogladales? Czy sluchales tylko
> Debinskiego i Murawskieho w C+ z wylaczonym trybem
> samodzielnego myslenia?
co wiecej wszystkie podania na mine do Kosanovica, przez co chlopakowi sie najbardziej obrywa od kibicow.
1 bamka jego, ktora ustawila mecz.
Facet od dłuższego czasu gra jak typowy oldboy, rusza się jak mucha w smole, na alibi, śrubuje rekord podań do bramkarza, w dodatku w światło bramki (raz w przypadku Cierzniaka skończyło się to pełnym "sukcesem").
Jak czytam opinie, że on i van der Drewno byli najlepsi na boisku, to na myśl przychodzi mi tylko legendarna wypowiedź superczapki o Wasiluku i Polczaku jako najlepszych stoperach w Polsce.
http://www.weszlo.com/news/10193-Arkadiusz_Radomski_po_zawalonym_golu_sugeruje_ze_winny_jest_kto_inny
trudno sie z tym nie zgodzic...
Radomski jest dramatyczny,zwłaszcza braki szybkościowe są aż nadto widoczne. Jako kapitan nie jest w stanie pociągnąć zespołu. Czas zawiesić buty na kołku.
po raz kolejny przez jego notoryczne podania do bramkarza tracimy bramkę, jeżeli nie podaje do bramkarza to podaje do najbliższego zawodnika, którego przeważnie atakuje przeciwnik, co automatycznie kończy się w większości przypadków stratą...
Jak jego gra na stoperze za pierwszym razem gdy został tam przesunięty zrobiła dużą różnicę, tak teraz jest dramatyczny...
Jeszcze pół roku temu dokładnie to samo zachowanie Radomskiego było dla większości znamieniem doświadczenia i obycia piłkarskiego :)
Dla mnie jego podania do tyłu i na spaw do najbliższego wkur... mnie nawet jak grał na defensywnym...
O jego dobrej grze na stoperze- chodziło mi oczywiście o poprzednie sezony a nie o ten...
Brawo ty kurwa " wiesz co grasz " to już 2 asysta po podaniu do bramkarza. Całe szczęście że kontrakt się już kończy !!!!!!!
6 dni później
http://www.sport.pl/sport-krakow/1,115699,11600581,Cracovia__Arkadiusz_Radomski_zawiedziony__bo_usiadl.html
Nykiel sprawdził się na stoperze do tego stopnia, że zacząłbym się zastanawiać nad ponownym wystawianiem Radomskiego na defensywnym zamiast przykładowo Szeligi. Oczywiście są głosy, że może nie wytrzymać całego meczu kondycyjnie, ale to już sztab szkoleniowy jest w stanie ocenić.
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)