Dzisiaj grał naprawde nieźle,może naprawde w Turcji dodzie do takiej formy jak w Nec czy Austri Wiedeń i będzie grał "swoje" na wiosne, Bo patrząc na jego przyjęcia i podania to widać że chłop umie grać w piłke.
-
-
Arkadiusz Radomski -witamy w CRACOVII
boleknh Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> Dzisiaj grał naprawde nieźle,może naprawde w
> Turcji dodzie do takiej formy jak w Nec czy Austri
> Wiedeń i będzie grał "swoje" na wiosne, Bo
> patrząc na jego przyjęcia i podania to widać
> że chłop umie grać w piłke.
Jeśli tak będzie to okaże się że ulatowski to jeszcze większy nieudacznik niż mogło się nam wydawać... o ile można być jeszcze większym. No własnie... przekonamy się na wiosnę
ulatowski zawsze mial przygotowany zespol i zawsze takie dostawal , a w Cracovii trzeba bylo zaczac od zera , budowac druzyne , przygotowac ją , niestety trener dyzma pokazal ze Janas ,Michniewicz przygotowali mu druzyny a on nic nie zrobil wiecej jak na srodku szatni krzyczal jeden za wszystkich - wszyscy za jednego
Radomski wroci do formy
25 dni później
http://sport.onet.pl/pilka-nozna/ekstraklasa/arkadiusz-radomski-na-wylocie-z-cracovii,1,4191676,wiadomosc.html
Info raczej mało prawdopodobne biorąc pod uwagę, że teraz każdy jeden kopacz będzie się liczyć w walce o utrzymanie...
Ja bardzo licze na Arka myślę że mnie nie zawiedzie!!!
Ty na niego liczysz od początku sezonu i ? ..............nic :)
Chyba na Arka naszego kibica...
17 dni później
No wreszcie zaczynasz grać tak jak należy.
Nie pomyliłeś tematów ? :D
Bardzo dobry mecz Arku dziś,jak narazie jeden z lepszych naszych zawodników wiosną!
Radomski zagrał dzisiaj bardzo dobre spotkanie. Jeden z najlepszych na boisku, a biorąc pod uwagę trzy wiosenne mecze to najlepszy gracz Cracovii. Oby tylko takie głupie straty sie nie zdarzały więcej.
Jakas metamorfoza od poczatku rundy, BRAWO!
Po 3 ostatnich meczach Arka Radomskiego zwracam się z prośbą do autora tematu by zmienił tytuł na Profesorze Arkadiuszu Radomski-witamy w Cracovii ;-)
Nesta Napisał(a):
> ja uważam w przeciwienstwie do was , ze Radomski
> zagra ten sezon przyzwoicie i bedzie dobrym
> punktem drużyny
bede to wklejał i przypominał kazdemu , po kazdym dobrym meczu Arka! zawsze w niego wierzyłem...
wielkie brawo za dzis!! Profesor!
najlepszy nasz zawodnik dzis. gratulacje!
Pozdrowienia dla Pottera ;-))
Oby tak dalej Arek! Dziś jeden z najlepszych na boisku.
co najmniej 3 fatalne straty po których Lech miał wyborne sytuacje do zdobycia bramki .
Mr Right & Mr Wrong Napisał(a):
> najlepszy nasz zawodnik dzis. gratulacje!
imo Bartczak lepiej od Radomskiego jesli mamy mowic o def pomocnikach
co do gry , mial dobre odbiory , ale te jego glupie straty byly strasznie ze tak powiem lagodnie denerwujace
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)