Jaka emerytura?? patrzcie na Del piero :D dalej na wysokim poziomie gra ;) powodzenia w pasach ;)
-
-
Arkadiusz Radomski -witamy w CRACOVII
Mam nadzieje ze w koncu bedziesz tym duchem zespolu z jajami i bedziesz opierdalal nasze pizdeczki bez jaj az milo i moze zrozumieja ze pilka nozna to nie gierka pizdeczek tylko meska twarda walka!!!
Powodzenia!!!!!!!!!!!
http://krak.tv/kategoria-9,film-1339.html
relacja z konfy i pierwszego treningu Arka :)
Witamy! Brakuje Nam lidera i mam nadzieję, że Nim zostaniesz!
Czołem--weż te pipki za jaja i poprowadż do zwycięstwa. (Ale nie jeden raz)
Perykles ale te nasze panienki co po boisku biegaja to wątpie zeby mialy jaja;) Arek witaj w Cracovii!!!
Licze przede wszytskim na charakter jaki zaszczepisz w drużynie. Można nie rozumiec Cracovii tak jak My ale można, a nawet trzeba byc profesjonalistą w kazdej minucie meczu i mam nadzieje, że bedziesz tą osoba która zdyscyplinuje i zmotywuje naszych kopaczy.
Merda
Derbich? - Polczak - Wasiluk/serb - Mierzejewski?
Sacha - Radomski - Suvorov
Klich
Ślusarski Matusiak/ Krzywicki/Kaszuba
Powodzenia Arek , za mordę kopaczy i pójdziemy do przodu
Powodzenia.
I proszę Cię wyrzuć koszulkę którą miałeś na konferencji :D bo AJ się u nas troszkę źle kojarzy.
Witam i powodzenia zycze w barwach CRACOVII !!!
Perykles Napisał(a): "weź te pipki za jaja..."
No kurde, jak to uczynić? Sam Sokrates by nie wiedział.
StaryPasiak, musisz wiedzieć, że na tym forum piszą też dzieci w takim wieku, że jeszcze nie wiedzą jak wygląda budowa anatomiczna człowieka - co się więc dziwisz :D Z drugiej strony, z Holandii Radomski mógł przywieźć do Polski modę na "pipki z jajkami" tam jest tego bez ograniczeń ;)
Powodzenia bo bycie piłkarzem Cracovii to wielka sprawa.
STC Piotrek:
Derbich po prawej , a Klich na boku.
Daj sobie spokój, chyba że Ci się
coś pomyliło.
Bez obrazy i pozdrawiam Pasaków.
KMPasy1 Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> STC Piotrek:
> Derbich po prawej , a Klich na boku.
> Daj sobie spokój, chyba że Ci się
> coś pomyliło.
> Bez obrazy i pozdrawiam Pasaków.
sorry ale jakos nie widze Klicha na boku pomocy...
STC_Piotrek Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> Merda
>
> Derbich? - Polczak - Wasiluk/serb - Mierzejewski?
>
> Sacha - Radomski - Suvorov
> Klich
>
> Ślusarski Matusiak/ Krzywicki/Kaszuba
Też widzę tak skład tylko boczni obrońcy nie na swoich pozycjach :) I jeszcze jest Sasin co miał bardzo dobrą rundę:D
Pozdro :)
Mam nadzieje że będziesz tak jak kiedyś Węgrzyn trzymał ich za jaja i pokażesz im jak sie gra w piłke . powodzenia
Witam i życzę Powodzenia !
zeby kontuzje omijały :)
powodzenia!
Dlaczego dzisiaj nie grał!!!
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)