Timothy Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> Rozpoczal normalne treningi w poniedzialek...
To nie mogl zagrac dzis ?
Troche tez slabo z tym strzelaniem bramek u Nas .Przydalby sie jakis dobry napadzior.
-
-
Sparingi przed sezonem - Mistrz Algierii, MC Alger piątek Dankowice 17
Co prawda dziś nie byłem, ale Dankowice bardzo fajna mieścina (wioska?), stadion fajny, murawa była niezła i wcale nie tak daleko - byłem tam 2 lata temu na rowerze, graliśmy z Podbeskidziem i było naprawdę sporo ludzi, zresztą rok temu też chyba z nimi tam graliśmy.
http://www.gazetakrakowska.pl/sport/pilkanozna/291516,cracovia-ostatni-wystep-przed-startem-ligi,id,t.html
Nie ma jakiegoś skrótu z tego meczu? ;)
Koszer Napisał(a):
> http://www.gazetakrakowska.pl/sport/pilkanozna/291
> 516,cracovia-ostatni-wystep-przed-startem-ligi,id,
> t.html
Zerzniete z naszej oficjalnej. Nawet sie nie pofatygowali...
A wypowiedź sobie wymyślił ? :] Dystansu :)
Były przebłyski nadzieji. Widac ze Ulatowski próbuje im wpajac myslenie i poukładana gre zarówno druzynową jak i indywidualną. Czasem jeszcze widac te nawyki po gorszych czasach ale idzie ku dobremu.
Jak dla mnie to Janus jest strzałem w dziesiatke! Zajebiscie mi sie ten gosc podoba na prawej obronie!
Sacha bardzo fajnie! Juz wygladało to tak jak kiedy miał swietna forme.
Jarabica pełny spokój, bezapelacyjnie kandydat na pierwszy skład.
Klich fajnie chociaz moze duzo lepiej, zwłaszcza jak bedzie miał z kim grac.
Szeliga jak ostatnio, bardzo pewnie i walecznie.
Łuczak o dziwo dobrze, choc kilka razy zapomniał na akcje zabrac głowy :)
Reszta normalnie. Pawlusiński jakis nie widoczny dla mnie ale moze nie zwróciłem uwagi.
Stadionik bardzo fajny, a kolezanka za barem śliczna - tylko to okreslenie pasuje. Nie zajebista, nie laksa, nie piękna - SLICZNA :)
Piotrek... bo powiem wiesz komu. ;)
http://krak.tv/kategoria-9,film-1388.html
Sacha i Ślusarski po sparingu :)
Piotrek trzeba było jakieś foto strzelić:D
PIOTREK PISZESZ PAWLUSINSKI MALO WIDOCZNY ASYSTA PRZY BRAMCE TO MALO KILKA DOSRODKOWAN TEZ MALO ALE JESLI TY PISZESZ KOLEZANKA ZA BAREM UPSS NIE ROB KOMENTARZY NA TEMAT DARKA BO GOSC NA TO NIE ZASLUGUJE OT TAK POPROSTU
i po co się drzesz ??
obejrzalem wczoraj inauguracje eredivisie, Nec-VVV Venlo
ten skrzydlowy George z Nec wozil obrone VVV rowno przez caly mecz, najlepszy gosc na boisku. ciekawostka tylko, bo po naszym sparingu padaly pytania czy Kosanovic taki slaby. Mecz mu wtedy srednio slabo wyszedl, ale nie mogl miec latwo z takim gosciem, murzynek jest zdecydowanie ponadprzecietny
No go go brać bedziemy mieli dwuch murzynków na skrzydłach!!!
LiD.Z. Napisał(a):
> No go go brać bedziemy mieli dwuch murzynków na
> skrzydłach!!!
heh, zabawne (bo Saidi tam byl za 1,5m) jest to ze transfermarkt go wycenia (pomijajac fakt czy jest wiarygodny) na 900tys e...
ja bym go bral w ciemno na prawe skrzydlo :)
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)