Smuda trenerem w Krakowie?
Super Express 10:34
(fot. PAP)
Współwłaściciel marzącej o powrocie do ekstraklasy Cracovii prof. Janusz Filipiak szykuje kibicom niezły prezent pod choinkę. Wiele wskazuje na to, że wiosną "Pasy" poprowadzi... Franciszek Smuda.
Drugoligowa obecnie Cracovia "zbroi" się na rundę wiosenną. Wcześniej między innymi pozyskała Krzysztofa Przytułę ze Szczakowianki (kontrakt na 2,5 roku) oraz Marcina Bojarskiego z Dospelu Katowice (1,5 roku).
Więcej w "Super Expressie"
-
-
Co to za farsa?
Szkoda słów, super express chce dorównac Faktom :(((((((((((((((((((((.
Wiadomość zmieniona (20-12-03 12:00)
Ja pier... superexpress powinien byc za kazde takie informacje zaskarżany na milion zlotych. Moze by sie na przyszlosc dwa razy zastanowili.
Wiadomość zmieniona (20-12-03 12:01)
Co znowu ? Ale to już było i nie wróci więcej ... taką miałem nadzieję.
A może dopiero teraz znaleźli miejsce na newsy z sierpnia chyba.
A ja poważnei się zastanawiam, czy za coś takiego Misior nie powinien podać tego żenującego ścierwa do sądu......
Ro Man - co na to prawo prasowe?
no a Gorniak jest w ciazy z Kwasniewskim...
dajcie na luz, nie ma co nawet komentowac. Trenera mamy i koniec tematu.
A Franz niech sie ...
Widać że wracamy do czołówki skoro superexpress wymyśla bajki na nasz temat :)
hehe pamietacie akcję jak smudzina pojawił sie na meczu? Ileż wtedy było gadania o tym że może poprowadzić zespół.
To totalna bzdura, szkoda gadać
A MNIE TO CIESZY!!!
Jeszcze 2 lata temu takie bzdety bywały pisane o Legii , [...] Lechu
ew. o kwachu i ciężarnej Edytce. To dowód jak poszliśmy do góry!
Dodam ,że jest to też przestroga dla Pawła Misiora i innych działaczy
jak bardzo teraz muszą uważać co mówią.....
Ze Smuda to Pasy w zyciu nie wejda do ekstraklasy!!! NIEZLY KIT!!!
W O J T E K S T A W O W Y
Teraz trochę prywaty i nie na temat, ale nie chcę zakładać tematu, a ten jest trochę mało poważny. Ponieważ teraz będę miał urlop (wreszcie) i na forum wrócę dopiero w przyszłym roku to teraz:
Wszystkim Wam życzę miłych i sympatycznych Świąt. Pogody ducha i radości wiele. W Nowym Roku wiele szczęśliwych chwil i świętowania awansów i aby szampan był potrzeb kilka razy.
Pozdrawiam i do "zobaczenia".
Nawzajem Mentny Zdrowych Wesołych. a Super Express może poSmudzić , a o zaskarżeniu dobry pomysł tylko nie wiem czy jest taki paragraf? Kasa z ew. wygranej mogłaby iść na stadion :))))
mętne te życzenia :) wzajemnie
czytaj super express daleko zajdziesz...
Ten artykuł musiał pisać ktoś po pijanemu, brakowało im sensacyjnych wiadomości to ktoś musiał stworzyć coś na poczekaniu . Wszyscy wiemy dobrze że zarówno P. Misior jak profesor - ufają Stawowemu.Wyrazem zaufania jest podpisanie nowej umowy na 3 lata . Wielu nieżyczliwych pismaków szczególnie z reymonta chciałoby żeby Cracovia popełniała takie same błędy jak wisła -aby zmieniać trenerów jak rękawiczki . NIEDOCZEKANIE BARANY-STAWOWY Z NAMI ZDOBĘDZIE MISTRZOSTWO POLSKI>
Piszą bo to zwykły brukowiec jak choćby Fakt... okno transferowe, przerwa zimowa, to se gadają co tylko wymyślą... spoko...tr. Stawowy jest git... jakby mieli zmienić to nie podpisywaliby kontraktu do 2006 roku...
W tym szaleństwie z wyścigami SE i Faktu - kto wydrukuje większego bzdeta,dziennikarzynom Super Expresu śpieszno z drukiem gazety na 1 kwietnia(prima arpylis) - chcą wygrać te batalię więc newsa zamieszczają już teraz.
paradoksalnie wg prawa prasowego w naszym pięknym kraju można napisać i zrobić bardzo wiele.. koronnym przykładem naginania istniejącego prawa oraz wykładni prawa prasowego jest zasłanianie się piekielnie nieprecyzyjną definicją ”tajemnicy dziennikarskiej” przez naczelnego Gazety Adama Michnika.. definicje wielu działań, których dopuszczają się rozmaite gazety i (lub ;-) )czasopisma po prostu nie istnieją.. prawnicy, którzy pracuja dla Faktu, Wyborczej, Rzeczpospolitej oraz Super Expressu nalżą do najlepszych w Polsce.. nie da się nikomu udowodnić rozprowadzania fałszywych informacji bowiem autor artykułu zawsze może powiedzieć, że informację uzyskał od anonimowego informatora, którego nazwiska podać nie może ze względu na tajemnice dziennikarską.. mało tego, w tymże kraju na porządkyu dziennym jest szkalowanie przeróżnych osób oraz instytucji za pomocą sprytnie dobranych faktów oraz tzw ”półprawdy”, która odpowiednio uzyta staje się niesłychanie skutecznym narzędziem.. obawiam się, że mimo absurdalności doniesień na temat Smudy, nie ma praktycznie zadnych szans ani na zdementowanie, ani na wygrana w sądzie ani na choćby sprostowanie.. Super Express prowadzi obecnie walkę na śmieć i zycie z Faktem i nie będzie pokazywac publicznie żadnych słabych stron.. zreszta, nasz prezes na pewno nie będzie sie w to bawić..
pozdrawiam
i powiem tu jedno daliscie poparcie dla W.Stawowego z czego sie ciesze podobno wszyscy czytaja forum piłkarze trener i działacze bardzo dobrze trenerze zrób pan extraklase wszyscy na pana licza
i ja stary marudzicieł liczę na Pana S.
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)