aż sie sam dziwiłem, że niektórzy tutaj tak sie podniecają tym filmikiem z Owsiannikowem, Cracovii życzę jak najlepiej ale z YouTube czy płyt DVD o zawodniku mozna sie dowiedziec wielkie NIC, Orest ma doskonałego nosa i potwierdził to juz wielokrotnie, myślę że na ten filmik nawet nie zerknął bo taki sam np. o Ro Manie może nakręcić Dementor na osiedlowym boisku na Piaskach Nowych jak mijam małolatów na WF-ie :)
-
-
Transfery - wątek kolejny (prywatne pogaduchy będą usuwane)
No Jak Bym Oglądał C.Ronaldo albo Rooneya to bym o nich sie duzo dowiedział z "You Tube":)
owszem, ale na pewno Ronaldo i Rooney nie wklejają sami tam tych filmów żeby sie wylansować :) robią to ich fani urzeczeni ich talentem,
a w przypadku Owsiannikowa robi to jego agent w porozumieniu z włodarzami klubu, agent, agent który wyglada pewnie jak obwieszony złotym łańcuchem, sygnetami i w białych mokasynach mandaryn, niczym nieżyjący już milioner Piotr Buller, właściciel Sokoła Pniewy i tygodnik Miliarder... pamiętacie?
negocjacje z takimi gośćmi nie należą do łatwych, Mołdawia to kraj, który łapówką i krętactwem stoi, niestety, władza oligarchów i rzezimieszków rodem z Naddniestrza, byłem-widziałem, zupełnie inny świat, jak Polska w 1990 roku, albo Ukraina za Kuczmy,
choć owszem, Sheriff Tiraspol to dobra wizytówka,
pzdrw
Ro Man - to ten sam agent co Suvorova :)
miejmy nadzieje ze on na Cyprze(jeżeli Doleci) sprostuje naszą dyskusje Swoją Gra:)
wiem że ten sam, Leonid Istrati czy jak mu tam, ale spodziewam się jak wyglada, tzn moge się mylić ale jakoś mołdawscy agenci kojarzą mi się jednoznacznie :)
A ja sie ciesze ze na Moldawi nie szukamy obroncow :D (oczywiscie ocena na podstawie tego filmiku ;) )
[img]http://www.vipmagazin.md/materials/2009/11/17/1258473002_91117400.jpg[/img]
[img]http://www.vipmagazin.md/materials/2009/11/17/1258473002_91075800.jpg[/img]
[img]http://www.vipmagazin.md/materials/2009/11/17/1258473002_91175600.jpg[/img]
http://www.vipmagazin.md/top/10_impresari_de_fotbal_din_Moldova/
to w kwestii wygladu ;p
wąs jest... wracamy do czasów Stawowego... znów będziemy grali bardzo ładnie :)
ja tam wolałbym się wstrzymać z oceną tego piłkarza do póki nie dotrze na Cypr :) Orest powie co na jego temat sadzi i wtenczas będziemy mogli spekulować czy ten zawodnik jest nam potrzebny :) tyle w temacie :)
zgadzam Sie w zupełności:) ale czekam na jeszcze jeden fajny transfer zeby przed rundą wiosenną byc spokojniejszym:) narazie Kaliciak, Łuczak, Suvorov napawaja optymizmem ale czuć ten niedosyt;):D
Nzg Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> Matek - to był zawodnik FK Chimki, tylko im
> koszulek zabrakło. Podobno z przodu na koszulce
> miał tylko przyczepiony znacznik, dlatego od
> tyłu tego nie widać...
A ja mam 5 lat i kręcone zęby. :-)
no i nasz mołdawianin nie dotarł na żadne testy, miał po niego wyjść ktoś na lotnisko ale nie było po co, nawet nie wyleciał z Sofii :(
aha czyli nie ma transferu to potwierdzona informacja :/ a szkoda ale na pewno jeszcze będą jakieś transfery w Cracovii w tym okienku :)
nie, niczego takiego nie napisałem, napisałem tylko że gość nie dojechał, ale czekaja na niego jutro,
spokojnie spokojnie, np. w Polskim Związku Kynologicznym czekano na niejakiego Issa Ba bodaj tydzień, wreszcie się zjawił z ledwie wyleczonym okrutnie poszarpanym kolanem i od dwóch lat grając JEDEN mecz, i teraz ma być filarem druzyny :D :D
kludi ma rację,interwencje bramkarzy,obrońcy,boiska,nawet burek Małencki(specjalnie)byłby najlepszy i najszybszy.
Mój wpis miał dotyczyć strony 51.SORRY.
Ejże, Ro MAN: na zdjęciach nie widać łańcucha, nie ma sygnetów, tylko normalna obrączka.:)
Poza tym, to szczere, ujmujące spojrzenie... Czy takie oczy mogą kłamać?
oj.mogą mogą
Gość to przedewszystkim szybkobiegacz...a braki techniczne....
Cóż tacy szybkobiegacze jak Lato jak Niedzielan potrafili samą szybkością i sprytem duzo goli strzelać.
(no inna sprawa ,że im mistrz Lesław za ustawianie stopy sie nie wziął;) )
Moim zdaniem jak posiedzi z tydzień na Cyprze to i Orest go zbada a i Wielkoszyński prześwietli.
W końcu przymusu nijakiego nie ma.
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)