W europie zachodniej kończy się okno transferowe,zostaje Polska albo wschód.Managerowie zmiękną ,ostatnia szansa tej zimy na zarobek.
-
-
Transfery - wątek kolejny (prywatne pogaduchy będą usuwane)
mknacylopez Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> eredin Napisał(a):
> --------------------------------------------------
> -----
> > Nikt już kasy w walizce nie
> > wiezie więc jak Alexnadru wróci do Polski z
> > Mołdawii z kartą zawodnika my przelejemy im
> > uzgodnioną kwotę.
>
> Ta karta to chyba ten certyfikat :)
Nie. Karta to dokument uprawniający do gry w kraju. Certyfikat jest dokumentem międzynarodowym
A to przepraszam. Tylko w takim razie po co mu karta zawodnicza w Polsce ?:)
Kartę zawodniczą pokaże w Cracovii że rozliczył się z klubem i że może u nas grać. Wtedy Pasy wyrobią mu nową kartę - polską - jak dostaną wspominany certyfikat
Temat Surovego możemy już powoli zamknąć. Chyba tylko jakaś niemożliwa do przewidzenia katastrofa mogłaby doprowadzić do fiaska w sprawie jego, zaklepanego już, transferu.
Co przed nami? Z tego co mówi Tomek Rząsa można wnioskować, że kolejne transfery będą, a przynajmniej Cracovia usilnie nad tym pracuje. Do tego z jego wypowiedzi wynika, że będą to "nazwiska, które są znane w polskiej piłce nożnej". Najprawdopodobniej znaczy to, że grzebiemy w ekstraklasie i że mogą to być "duże" nazwiska. Czas pokaże.
[url=http://krak.tv/kategoria-9,film-1139.html]krak.tv[/url]
Potrzeba nam stopera albo obrońcy
Oglądam właśnie powtórkę Cafe Futbol ([i]co raz bardziej mi się podoba ten program. numer 1 pod tym względem w Polsce. Może dlatego, że nie ma konkurencji?:) Ale chodzi mi o to, ze swietnie sie to oglada[/i]) Gościem Kołakowski, więc o transferach. Przy transferze Suworowa do Cracovii widnieje nazwisko Mateusza Ożóga. Ktoś kuma kto to jest?
Dla porządku - agentem Łuczaka jest Piotr Tyszkiewicz, a Kaliciaka Paweł Zimończyk (dziennikarz radiowy i agent miedzy innymi Kasprzika)
Ale ładnie nas bronił Kołakowski, cieszą takie miłe słowa o naszym klubie, których coraz więcej w mediach.
A ten Mateusz Ożóg to również manager piłkarski z licencją FIFA. Pewnie coś działa na tamtym rynku i jak wypatrzył takiego gracza jak Suvorov to go polecił Cracovii i tak o to mamy nowego zawodnika.
Na 90minut pojawilo sie info w transferowych spekulacjach, ze Cebula przechodzi do Gornika Zabrze. Nie chce mi sie szukac ich zródła.
zrodlem jest Lenczyk w wypowiedzi po sparingu, wiecej na Interii.
http://sport.interia.pl/pilka-nozna/ekstraklasa/news/lenczyk-moze-kibice-wybacza-transfer-wislaka,1434316
źródło m.in. tu
Zawsze podobał mi się styl gry Boguskiego ( według mnie jest lepszy od Brożka i się jeszcze rozwija ) ,
a tak po za tym to nie sądze , aby był jakoś strasznie przywiązany do zwisły .
Wisła nie puściła by go za mniej niż 1.5 mln euro :P Ale spoko... marzyć można ;d
Boguski ze swoim charakterem nie pasuje zupełnie do tego obecnego "towarzystwa"
W przeciwieństwie do innych kopaczy GTS-u, cenię Boguskiego jako CZŁOWIEKA
Inną sprawą jest jego pozyskanie - to już abstrakcja...a szkoda w/g mnie....
Oczywiscie to zart -ale mysle ,ze Boguski podoba sie Orestowi jako zawodnik. Swoja droga to jedyny wislak do ktorego mam sympatie jako pilkarza . Wedlug mnie On w tej psiarni nie pasuje.....
i znów się zgadzamy Izbik :)
Ian -cos ostatnio czesto zgadzamy sie..... jeszcze piszemy w tym samym czasie to samo , a takimi opiniami chyba ryzykujemy.....
Dla mnie Boguski to też jeden z nielicznych graczy [...],których lubię. Był jeszcze jeden, ale ciepłe bułeczki go przekonały do zmiany otoczenia;)
Szkoda ze to tylko zart :D
co wy w ogóle piszecie po pierwsze nigdy by nie doszło do takich rozmów po 2 to jest dla wisły zbyt wartościowy piłkarz po 2 J....Ć WISŁEEEE
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)