Uwierze jak zobacze zdjecie z koszulką w pasy i zapis konferencji prasowej z jego udziałem.
-
-
Transfery - wątek kolejny (prywatne pogaduchy będą usuwane)
to zmieniam zeby nie zapeszać :) poprzedni post
Jedno mnie zastanawia, dlaczego kontrakt na trzy lata, a nie o pól roku dłuższy? Przecież to jest niepraktyczne.
Za Surowa zapłacimy koło miliona i to zrozumiem ale może mi ktoś wytłumaczyć 800 000 za Wasiluka ?
sprawa jest klepnieta, musi załatwic wize w Mołdawii i wraca grac;-))
"Za Surowa zapłacimy koło miliona i to zrozumiem ale może mi ktoś wytłumaczyć 800 000 za Wasiluka ?"
to ja Ci odpowiem - za występ dobrego komika trzeba dobrze zapłacić... hehe
A tak na poważnie to Wasiluk grający na obronie pod okiem Lenczyka jeszcze pokaże na co go stać.
Wracając do meritum to ten Suworow już samo nazwisko ma groźne, jeśli jest faktycznie tak dobry jak jego CV to zrobiliśmy bardzo dobry transfer :)
Ale i tak wszystko zweryfikuje liga...
Khain Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> Za Surowa zapłacimy koło miliona i to zrozumiem
> ale może mi ktoś wytłumaczyć 800 000 za
> Wasiluka ?
Niestety nikt tego nie wytłumaczy(teraz z Markiem jest już lepiej, ale jak przychodził był może wart 25% z tego). Na TP też piszą że Suvorov będzie piłkarzem Cracovii. Myślę że można powoli się cieszyć i "przygotowywać szampana" do otwarcia. Jeszcze nie otwierać przypadkiem!
Będzie dobrze. Jak wróci z Mołdawii.
Bo już niejeden uzgodnił, wyjechał i nie wrócił. Choć on pewnie wróci
Czekam z niecierpliwością
Brawo Tele-Tabisz. Oby był w 75% tal dobry jak jego CV a będzie pięknie :)
Eredin, dokładnie tego najbardziej się boje. Że wróci i słuch o nim zniknie. Istrati nie będzie wiedział gdzie Suvorov jest, w klubie powiedzą że się nie pokazał a pół roku później w Sheriffie pojawi się zadziwiająco podobny zawodnik ale już o innym nazwisku;) Końcówkę może zbyt podkoloryzowałem ale faktycznie boje się że gdzieś po drodze zniknie.
Mały, ale wariat :)
[url]http://www.youtube.com/watch?v=6n3FVx5QW0A[/url]
No ładnie, ładnie:) Ale pierwsze co rzuciło mi się w oczy, to zauważyliście jak tam mało osób jest na stadionie:)?
Nzg Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> No ładnie, ładnie:) Ale pierwsze co rzuciło mi
> się w oczy, to zauważyliście jak tam mało
> osób jest na stadionie:)?
Przynajmniej nie przeżyje w związku z tym szoku jak mu przyjdzie grać na polskich stadionach ;)
Suworow do Mołdawii wyjedzie załatwić sprawy osobiste chyba już po podpisaniu umowy z Cracovią.
Tak na zdrowy rozum: jeśli Orest po 2. tygodniach obserwacji (sportowej i medycznej), oraz słynący z lekkiej ręki do drogich transferów profesor (he, he) decydują się na wyplucie ponad bańki na chłopaka, to chyba nie jest to dzięcioł. Biorąc po uwagę lenczykowską alergię na managerów i Jego sceptyczny stosunek do piłkarskich wynalazków mam podejrzenie, graniczące z pewnością, że Suvorow będzie wzmocnieniem.
skoro można się dogadać z zawodnikiem, menedzerem i klubem z Mołdawii a podobno w szeryfie jest mała rewolucja kadrowa to wyciągnijmy od nich ogranego obronce..
:D Mina bramkarza faktycznie powalająca:D
Inna sprawa że niezbyt się popisał, stawiam że Mucha na przykład by to wyciągnął. Strzał dobry, mam nadzieje że u nas zaliczy kilka ładnych bramek na wiosne:)
bravo bravo bravissimo!
albo kilka bistych asyst... takich perfekcyjnych dograń :D
[url=http://sport.onet.pl/74331,1248675,2120948,,wielki_talent_zagra_w_cracovii,wiadomosc.html][i][www.onet.pl][/i][/url]
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (2 użytkowników)
Goście (2)