Wiza byla dla Suvorova.
-
-
Transfery - wątek kolejny (prywatne pogaduchy będą usuwane)
Nzg - siedzisz na forum i nie wiesz, ze ci Nigeryjczycy juz od 3 lat sa w Polsce?;]
Wiza była dla Suworowa.
Filipiak wspominał o zainteresowaniu piłkarzami z czarnego lądu zanim wypłynoł temat tych z okręgówki. Ci dwaj testowani pojawili się znikąd, ot, z dnia na dzień. Nikt nie traktował dwudziesto-kilkolatka nie wyróżniającego się statystykami w V lidze poważnie. Jeden nawet nie zdołał w pierwszym dniu się pokazać, bo go głowa rozbolała :)
Sero nie rozśmieszaj mnie twoją oceną Suvorova.Czy uważasz Oresta za durnia który ,gdyby miał jakiekolwiek wątpliwosci co do umiejetnosci piłkarza i jego przydatności do drużyny TO NALEGAŁ BY NA TEN TRANSFER?.
Ja jestem całkowicie spokojny 13 wystepów w reprezentacji Mołdawii w wieku 23 lat ,ogranie w Lidze Europejskiej (nie dostępnej dla żadnej z polskiej drużyny).W tej drużynie nie był jakimś tam rezerwowym tylko zawodnikiem jeśli nie najlepszym to jednym z najlepszych.Na warunki ligi polskiej to będzie wielkie wzmocnienie.Orest na piłce ,,zjadł zęby ''i jeśli nalegał na ten transfer to znaczy że wie co robi!!!!!!
Mknący, naprawde?! Kurka wodna, nie wiedziałem;)
Akcja że go głowa rozbolała i bolała cały dzień więc nie mógł się pokazać jest trochę śmieszna. Wydaje mi się że nawet jakaś "byle gwiazda" do nas przyszła to by się nie zasłaniała bólem głowy. Nic chłopaki nie pokazali, przynajmniej sobie Kraków odwiedzili.
A z Suvorovem jest dokładnie tak jak mówisz Potter, w pełni ukształtowany piłkarz w wieku 23(prawie) lat w Polsce jest rzadkością. To będzie dobry transfer.
http://www.krak.tv/kategoria-9,film-1139.html - Rząsa mówi o transferach, sprawa Suvorova wydaje się być przesądzona na plus:)
naprawde dobry transfer jest wtedy kiedy przyjmie sie do drużyny,
co do boku obrony, Sasin może grać tez na lewej stronie, co z Kuligiem? jak chlopak jest w dobrej formie to wymiata jak Mierzej w Tajlandii;) nie ma sie co dziwic, ze jest z tym problem, bo odkąd pamiętam "mówiło się", że w Polsce mamy deficyt na tej pozycji..dlatego grał tam nasz dyrektor T. Rząsa nominalny napastnik/pomocnik:P
jak na mój gust, jeśli Suworow zostanie sprowadzony do nas na te 3 lata można kończyć z transferami na tę runde. jest w czym wybierać.,, moim zdaniem drużyna może wirować.
jesli tak następne okienko oznacza wzmacnianie defensyfy-łącznie z pomocnikiem!
ps. admin coś ostatnio wyjątkowo skrupulatnie czyści wątki i czepia sie do różnych sformuowań :) pozdrawiam!
Sorry za off topic ale ostre te negocjacje z agentem Suvorova muszą być skoro Tomek ma podbite oko ;)
Wyjatkowo czepialski jestem, ale po prostu nie lubie kiedy do swiadomosci szerszej dostaja sie falszywe informacje:)
Bambusfeld Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> nie ma
> sie co dziwic, ze jest z tym problem, bo odkąd
> pamiętam "mówiło się", że w Polsce mamy
> deficyt na tej pozycji..dlatego grał tam nasz
> dyrektor T. Rząsa nominalny napastnik/pomocnik:P
Beenhakker obiecując mu transfer do Feyenoordu z De Graafschap i uzalezniajac go od tego, czy Rzasa bedzie chcial grac na obronie, na pewno nie kierowal sie dobrem polskiego futbolu:)
Nzg Napisał(a):
> Nic chłopaki nie
> pokazali, przynajmniej sobie Kraków odwiedzili.
I kolejny zły strzał. Kejszi gra w Borku juz pare ladnych miesiecy :)
Aj, no to przepraszam. Dziękuje za sprostowanie:) W takim razie chłopaki się z Lenczykiem zobaczyli i mogli autograf zdobyć. Czy okazje wykorzystali, nie wiem... :)
http://www.efakt.pl/Orest-Lenczyk-zawstydzil-mlokosa,artykuly,63057,1.html
Cieszę się, że Bartek Dudzic nie został sprzedany. Dla mnie to spory talent. Potrzeba mu ogrania i chyba troszkę takiego sportowej złości. Niech pogra w Katowicach i wraca. Widzę że mamy dobry kontakt z GKS-em. Może ktoś pomysli o Niechciale???
Kejszi NIE GRA w borku od paru miesięcy, on siedzi na ławie całą runde... !!
Orest mowi że Łuczak i Kaliciak spokojnie dadzą sobie rade w Eklasie!!! TYLKO PASY!!!
Czy nasz tajny Zmartwiony agent Ro Man (bez urazy - mam nadzieję :) ) wie czy manago dotarł wreszcie do Polski czy też znów coś go zatrzymało?
Potter , chcialbym sie mylic co do Suvorova narazie gosc nic nie zagral a jezeli chodzi o Oresta to niewiele on moze pucuje sie w prasie i uwaza z Bog wie kogo . Troche pokory !!! Jezeli chodzi o jego transfery to Matusiak raczej nie okazal sie strzalem w 10 . Nic nie biega ogolnie 100% gwiazda , ale u "tatusia" ma pewne "granie" oo sory kopanie po czole heheh
sero1906 Napisał(a):
> Potter , chcialbym sie mylic co do Suvorova
> narazie gosc nic nie zagral a jezeli chodzi o
> Oresta to niewiele on moze pucuje sie w prasie i
> uwaza z Bog wie kogo . Troche pokory !!! Jezeli
> chodzi o jego transfery to Matusiak raczej nie
> okazal sie strzalem w 10 . Nic nie biega ogolnie
> 100% gwiazda , ale u "tatusia" ma pewne "granie"
> oo sory kopanie po czole heheh
Kolego - Matusiak załatwił nam zwycięstwo z Lechem, a Orest z Wisła na wyjeździe. Mało CI ? Rozumiem, ale nie pisz że niewiele może bo może więcej niż Ci się wydaje
sero1906 Napisał(a):
> Potter , chcialbym sie mylic co do Suvorova
> narazie gosc nic nie zagral a jezeli chodzi o
> Oresta to niewiele on moze pucuje sie w prasie i
> uwaza z Bog wie kogo . Troche pokory !!! Jezeli
> chodzi o jego transfery to Matusiak raczej nie
> okazal sie strzalem w 10 . Nic nie biega ogolnie
> 100% gwiazda , ale u "tatusia" ma pewne "granie"
> oo sory kopanie po czole heheh
Nie ktorzy powinni zajac sie ocena gry w PING PONGA!
Dla przypomnienia pierwszy sparing Ślusarskiego oglądało mnóstwo ludzi i też praktycznie wszyscy przecierali oczy ze zdumienia jaki on jest mizerny i wogóle niczym nie wyróżniający się.A potem w prawdziwym meczu jak się go zobaczyło to skutek OPAD SZCZENY!!!Ślusarski tak pięknie pracował na boisku,jak nikt inny do tego strzelił kilka goli.Potem dopiero wpadł w lekki marazm,ale to jednak grajek wysokiej klasy i jeszcze będzie z niego pociecha.
Co do Suvorova to widząc 117 meczy w ekstraklasie kilka występów w Lidze Mistrzów i Lidze Europejskiej do tego mecze w eliminacjach do MŚ nie można być niepewnym DOBREGO transferu.I to wszystko w wieku niespełna 23 lat.Po za tym gość w tych filmikach w youtube wygląda niesamowicie obiecująco,to widać po ruchach czysto piłkarskich co np.kompletnie nie było widoczne u niedoszłego następcy C.Ronaldo niejakiego Majorosa:(
sero 1906 troche przegiołeś!!!
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)