Dziś na treningu byli afroamerykanie.
-
-
Transfery - wątek kolejny (prywatne pogaduchy będą usuwane)
"Pojawiło się także dwóch zawodników z Afryki, z których jeden wziął udział w treningu. O ich przydatności do drużyny trener Orest Lenczyk zadecyduje po jutrzejszym wewnętrznym sparingu."
cracovia.pl
Czyli jednak się coś dzieje:) Mogli chociaż kraj podać.
to w koncu afroamerykanie czy zawodnicy z afryki?
Na boisku -15 stopni ciężko będzie żeby goście z Afryki coś pokazali.
pasiasty - na pewno czarni a jak czarni to przodkowie napewno z Afryki....
http://www.youtube.com/watch?v=ocr3VVmivQQ Suvorov w akcji
Wie ktoś może z jakiego kraju są testowani gracze jak sie nazywają?
A tak wracajac do Suvorova - jezeli Orest naprawde widzi w Nim duzy potencjal i chce , to bedziemy mieli okazje potwierdzenia slow Profesora! Ten potencjalny transfer wiaze sie z wydaniem ponad miliona plus nastepnego (tak szacuje) na wyplate dla pilkarza. Wiec czekam
Pasiak_NCE - wszystko jest trzymane w tajemnicy ;) i dobrze... niech inne kluby nie wiedzą nazwisk ani krajów puki co :)
izbik - jak prezes chce budować drużynę na LM to sądzę że wyda tą kasę..
Ale nareszcie widać nowych zawodników a nie spekulacje medialne ..
Byleby nie okazało się że ten milion to będzie milion euro.
Gość gra ciekawie, jest aktywny, zależy mu. Z Matusiakiem świetnie mogliby się uzupełniać.
Co do zawodników z Afryki podobno była prośba od nich o niepodawanie bliższych informacji na ich temat. (nieoficjalne info z klubu choć prawdopodobne)
Dokładnie Izbik, Orest chce piłkarza i uważa, że się przyda w drużynie i podniesie rywalizacje - przecież mamy tyle kasy na transfery, więc kupno Suvorova raczej problemu nie sprawi? - zobaczymy ile prawdy jest w szumnych zapowiedziach Pana Janusza.
mlody3xL Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> Dokładnie Izbik, Orest chce piłkarza i uważa,
> że się przyda w drużynie i podniesie
> rywalizacje - przecież mamy tyle kasy na
> transfery, więc kupno Suvorova raczej problemu
> nie sprawi? - zobaczymy ile prawdy jest w szumnych
> zapowiedziach Pana Janusza.
Jak wspominałem wcześniej - wszystko oprze się o oczekiwania Szeryfa ;)
W analogicznej sytuacji w grudniu Legia usłyszała 1,5 mln EUR - w tym samym klubie więc choć niecierpliwie czekam na finalizację tego transferu to jestem raczej ostrożny i to także zalecam wszystkim :)
eredin - i dlateg napisalem"czekam".Ja juz z bajek wyroslem-chciec nie znaczy jeszcze moc! A co do finansow, zawodnik jest wyceniany na okolo 300tys. euro(wiec dobrze ponad 1milion zl) i watpie by kupic go za mniej +kontrakt.
Ciekawe czy Profesor sypnie pieniedzmi na Suvorova. Legia próbowała sciagnąc Rouambe, który wg http://www.transfermarkt.de/de/spieler/40906/florent-rouamba/profil.html kosztuje 200.000 euro. Nasz Suvorov jes droższy o 100.000 euro. Wiem, że to takie szukanie na siłe kłopotów i opieranie sie na omylnym i b. przyblzonych wartosciach Transfermarkt, ale z drugiej strony.... PS: Rouamba to pomocnik (wg Transfermarkt)
Wieszcz.nh-krk Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> Ciekawe czy Profesor sypnie pieniedzmi na
> Suvorova. Legia próbowała sciagnąc Rouambe,
> który wg
> http://www.transfermarkt.de/de/spieler/40906/flore
> nt-rouamba/profil.html kosztuje 200.000 euro. Nasz
> Suvorov jes droższy o 100.000 euro. Wiem, że to
> takie szukanie na siłe kłopotów i opieranie sie
> na omylnym i b. przyblzonych wartosciach
> Transfermarkt, ale z drugiej strony.... PS:
> Rouamba to pomocnik (wg Transfermarkt)
Właśnie jak pisał Izbik i Wieszcz. Wycena to jedno a oczekiwania klubu to drugie. Mam jednak nadzieję że skoro zawodnik jest u nas na testach to klub nie będzie przesadzał w oczekiwaniach
Miejmy nadzieje, bo jeżeli Sheriff krzyknie sobie 1,5 mln euro to wątpię żeby Filipiak taką kasą sypnął. Jeżeli 1,5 mln zł, to myślę że transfer jest realny, skoro na tyle się go wycenia. Przypadkiem nie planowano w najbliższym czasie jakichś konferencji prasowych?
Myśle, że przed zaproszeniem Alexandru nasi działacze zorientowali się ile mniej więcej będą zmuszeni zapłacić za Suworowa. Nie wiadomo również do kiedy ma ważny kontrakt, bo może się okazać, że to ostatni dzwonek jeśli chcą coś na nim zarobić.
Suvorow kontrart ma jeszcze ważny 6 miesięcy
Więc jest to ostatni dzwonek, nie powinni dyktować zaporowych kwot.
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)