Wie ktoś może co z koszulkami na nowy sezon?? Będzie organizowany jakiś konkurs?
-
-
Koszulki na sezon 2010/2011
Człowieku ogarnij się!!
Zwycięskie koszulki z poprzedniego projektu nie zostały do tej pory wyprodukowane, a Ty myślisz o następnym konkursie?!
Ten temat był wiele razy wałkowany. Nikt nic nie wie, kiedy będą wyprodukowane te koszulki z "nowego" projektu.
Do zamkniecia .....
Jak wysprzedadza caly asortyment ze sklepu to beda nowe.
Zostaly same hity 6 koszulek Karwan,4 Misana ,5 Kuliga,2 Szwajdycha i ostatnia Nowaka.
Ta ostatnia Nowaka to rarytas, chyba się skuszę...
Będą kupione po 1Euro odpady z ubiegłorocznego wzoru Interu ,które nie zejdą w Mediolanie do momentu wejścia wzoru 2010/11...a Tabisz Wam powie "no przecież kibice na forum domagali się koszulek a'la Inter"...
...sorx za szyderę ale mnie dziś "w temacie Interowskim kilku forumowiczów osłabiło".
Khalid Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> Będą kupione po 1Euro odpady z ubiegłorocznego
> wzoru Interu ,które nie zejdą w Mediolanie do
> momentu wejścia wzoru 2010/11...a Tabisz Wam
> powie "no przecież kibice na forum domagali się
> koszulek a'la Inter"...
>
>
> ...sorx za szyderę ale mnie dziś "w temacie
> Interowskim kilku forumowiczów osłabiło".
Tylko ze nie zauważyłeś jednej jakże istotnej kwestii... dyskusja na temat koszulek a'la inter dotyczyła koszulek WYJAZDOWYCH!
Szkoda, że nie będzie konkursu, bardzo lubie te społecznie pożyteczne akcje.
Przypominają mi "czyny społeczne", ogólnie są bardzo "w pytę". ;)
http://www.cracovia.krakow.pl/read.php?13,1554491,page=31
fajny temat a Wy chcecie zamykać ;)
przeciez " jako " specjalnie robi wala z koszulkami ..bo chce sprzedac najpierw to co zrobili (albo inny powod) .. innej opcji jak sabotaz to nie widze ..bo nawet krety bo to juz dawno zalatwil ..
Temat ukazuje żałosność całej "srakojakiej" sytuacji w Cracovii. Jeżeli Filipiak chce zmian w pionie sportowym powinien rozwiązać umowę z jako, z winy tej nieprofesjonalnej firemki.
naitsyrk Napisał(a):
-------------------------------------------------------
>
> Tylko ze nie zauważyłeś jednej jakże istotnej
> kwestii... dyskusja na temat koszulek a'la inter
> dotyczyła koszulek WYJAZDOWYCH!
zauważyłem ,zauważyłem... ale stary Ty naprawdę nie wiesz czego po Tabiszu i "wielickim" marketingu można się spodziewać?
Ostatnio jak siedziałem na ME z Piastem wpadła mi w ucho rozmowa rodziców "ze szkółki" (to ta komercyjna szkółka dla dzieci w której rodzice - zwykle maniakalni Pasiacy - płacą po 100 zeta miesięcznie tylko po to aby dzieciaki biegały za młodu w "świętych barwach Biało-Czerwonych" ) ....
i tym ludziom zaproponowano dla dzieci "wspaniałe stroje Pumy" w "tradycyjnych Cracoviackich barwach" [b]CZARNO-[color=red]CZERWONYCH[/color][/b];) cóż od barw AC MIlan do barw Interu nie tak znowu daleko :D
ps: Jakbym miał dziecko w tej szkółce to chyba wpadłbym w furię po takiej ofercie.
4 dni później
co z tymi koszulkami? ma ktos jakies info ? z klubu , red boxa itd.
będą
A wiadomo juz kiedy bedzie prezentacja wymarzonej pasiastej koszulki??
Pytam bo urlop zaczynam od 1 lipca i nie wiem czy zdaze sie zaopatrzyc przed powrotem do UK.
Już się nie moge doczekac nowych koszulek!!
Kiedyś na pewno będą ale czasem się boję że to będzie jak srako zniknie
Za to bolero to nie wiem czemu nie pozwalismy tego jako?!
A WOGOLE PANIE PROFESORZE TO COMARCH + NIKE/ADIDAS/REEBOK ITP SIE LEPIEJ KOJARZY PANSKIEMU POTENCJALNEMU KLIJENTOWI NIZ COMARCH + TO OKROPNE jAKO Z BOLERO. TO WAZNA I POWAZNA SPRAWA DLA NAS KIBICOW. ROZWIAZMY KONTRAKT I ZATRUDNIJMY PROFESJONALISTOW POKI JEST CZAS NA WYPRODUKOWANIE!!!
TSV, KTORE WEDLUG PANA JEST TAKIE PROFESJONALNE GRA W KAPPA - ZNANEJ FIRMIE (ROBILI DLA BARCY PRZED NIKE) A NIE W BOLERACH JAK MINISTRANCI!!!
Panie Januszu , a garniaki to Pan kupuje firmy "Mietek Jakotaki, Wólka 123"??? no chyba nie.
To po co Panu Bentley??? Tata też produkuje limuzyny!!!
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)