Merol Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> Trafiłeś chłopie do klubu mającego najbardziej
> wybrednych i wymagających kibiców. (...)
i FIlipiak - chociaż w innej sprawie - uświadomił Rafe o tym już na pierwszej konferencji:
Filipiak przyznaje, że Cracovia złożyła oferty kilku zawodnikom (są w tej grupie Maciej Sadlok z Ruchu Chorzów i Dariusz Pietrasiak, któremu kończy się kontrakt z GKS-em Bełchatów). - [b]Kibice mogą sobie kpić na forach[/b], ale mamy cały czerwiec i wystarczający budżet na transfery - zapewnia prezes klubu.
:)
-
-
Rafał Ulatowski - Witamy w Cracovii
Ijmuiden Napisał(a):
> i FIlipiak - chociaż w innej sprawie -
> uświadomił go o tym już na pierwszej
> konferencji:
>
> Filipiak przyznaje, że Cracovia złożyła oferty
> kilku zawodnikom (są w tej grupie Maciej Sadlok z
> Ruchu Chorzów i Dariusz Pietrasiak, któremu
> kończy się kontrakt z GKS-em Bełchatów). -
> Kibice mogą sobie kpić na forach, ale mamy cały
> czerwiec i wystarczający budżet na transfery -
> zapewnia prezes klubu.
>
>
> :)
ja slyszalem ze Lenczyk juz podobno byl dogadany z Pietrasiakiem... i obiecal mu gre w Cracovii...
ale co teraz bedzie to.... kto to wie....
Swoją drogą prawie doba w Cracovii i jeszcze ani jednego głośnego transferu, nawet nie odniósł żadnego spektakularnego zwycięstwa w tym czasie, kiepski początek Panie Ulatowski :)
http://krak.tv/kategoria-9,film-1316.html
rozmówka z trenejro po konfie
A ja życzę, żeby się Panu udało tchnąć w co poniektórych piłkarzy trochę waleczności i poczucia, że mecz trwa 90minut, a nie do strzelenia pierwszej bramki przez przeciwnika.
Powodzenia!!!
powodzenia. żeby Cracovię oglądało się z przyjemnością. plus regularnie lanie psiarni :)
Powodzenia!!! Myślę,że z Tomkiem Rząsą stworzycie dobry tandem i uda się Wam zbudować mocną drużynę!
Witamy,Cracovia powód do dumy wszystko w temacie.
Witamy i powodzenia!!!
knur Napisał(a):
> powodzenia. żeby Cracovię oglądało się z
> przyjemnością. plus regularnie lanie psiarni :)
ostatnio zlał psiarnie na wyjeździe, nie było to tak dawno także nie powinien mieć kompleksów grajac z kundelkami.
Dodatkowo świetnym początkiem pracy trenera byłoby ponowne utworzenie Bastionu przy Kałuży, z którego ciężko byłoby wywieźć przeciwnikom remis, a nasze porażki byłoby sensacją, która zdarza się niezmiernie rzadko. To akurat już mieliśmy nieźle wypracowane za kadencji Stawowego ale to już inna drużyna inne realia. Mentalność trzeba przywrócić od początku, do tego marzy mi się dobijanie przeciwnika, ku jego rozpaczy i wyniki 3:0 na porządku dziennym.
Mam nadzieję, że szybko ujrzymy nowe twarze w składzie Cracovii... Tymczasem życzę samych sukcesów z Naszymi ulubieńcami Panie Rafale! :)
Mam nadzieję, że to będzie początek pięknej epoki!!
Powodzenia!
garry Napisał(a):
> Mam nadzieję, że to będzie początek pięknej
> epoki!!
> Powodzenia!
Do dzieła!
Życzę Panu żeby udało się przekonać Naszych piłkarzy, że chcieć to móc!
Powodzenia!
Powodzenia ! Życzę żeby ta drużyna odzyskała swój blask który miała zaraz po wejściu do e - klasy.
514 dni później
[img]http://cracovia.pl/pilka-nozna/files_pl/file_4230/Szlachetna_paczka_7.645x365xffffff.jpg[/img]
Odnalazł się nasz trener?:)
jezu Mknacy, ale straszysz! dobrze ze wczesnie jeszcze :D
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)