A mi sie wydaje , że to bedzie Pelegrini ...jego miejsce zastąpi Mourinho:D
-
-
Kto po Oreście??? Dyskusja i spekulacje.
Lucjan Franczak. :D
Waldemar Kocoń :)
Wiesław Bańkosz
Waldemar Wspaniały !!!
Apoloniusz Tajner. Jestem za zakończeniem tej idiotycznej zabawy w nazwiska, ale nie mogłem się powstrzymać... z Apoloniuszem to mogą nam co najwyżej skoczyć :)
Grzegorz Kmita
O yeah :D
Santo na trenera !!! Nie wiem czy będzie lepiej, ale na pewno jeszcze śmieszniej.
To ja też się dołącze Krzysztof Jarzyna ze Szczecina :)
mknacylopez Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> O yeah :D
że tak spytam, rodzina ? :D
Nie.
ale to jeden z ostatnich przedcomarchowskich trenerów :P
chyba ostatni, nie licząc epizodu Mirka Hajdy.
już mam!!
Mirosław Hajdo.
W roli naszego trenera najlepiej sprawdził by się Kazek Węgrzyn, on by nasze panienki nauczył zapier...,
a jak by ryknoł z ławki, to by go na Reymonta było słychać :)
jak dla mnie to Roman Koltoń ! i nikt mi nie powie ze nie zna jezyka ( niemieckiego) idealny kandydat dla Felipe
oczywiscie asysten to nie kto inny jak Mati Borek el' blyszczacy zel el mokra wloszka :D
black cat Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> Grzegorz Kmita
nie ma szans, Prokocim go nie puści :P
Popatrzymy choćby na Barcelonę, postawiła na Guardiolę, trenera jeszcze bez dorobku, ale na swojego człowieka, związanego mocno z klubem. I jaki to dało efekt! - twierdzi Węgrzyn.
Tomasz Wacek
Najlepszą kandydaturą która daje gwarancje że będzie przez co najmniej 10 lat, i będzie miała pełne poparcie Prezesa jest Janusz Filipiak.
Zna języki !!!
Myślę, że niezłym kandydatem byłby Kononowicz Krzysztof :)
Robert Jończyk!!!
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)