http://www.gazetakrakowska.pl/sport/pilkanozna/257344,filipiak-mamy-pieniadze-na-kilkumilionowe-transfery,id,t.html Czytam teraz ten artykuł i nie wiem czy się śmiać czy płakać? Czego Pan właściwie chce Panie Prezesie? Co Pan właściwie planuje?
-
-
Kto po Oreście??? Dyskusja i spekulacje.
Filipiak pewnie chce czerpac przyklad z TSV . Pojezdzil , podpatrzyl i teraz robi rewolucje. Pamietam jak w ktoryms z wywiadow powiedzial ,ze on jest jak najbardziej za wspolpraca tylko trenerzy obu klubow cos kreca nosami. Lenczyk juz odsatwiony na boczny tor , teraz jeszcze trenejro TSV ))) .
Zobaczymy moze wyjdzie nam to na dobre . Lament jest juz na forum niesamowity. Panowie spokojnie . Czas pokaze .
Jak będzie nowy treneiro to będziemy wszyscy w szoku....zobaczycie
Tabisz?
Płatek wróci bo go nie chcieli w Sosnowcu ;)
DonPasso Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> Jak będzie nowy treneiro to będziemy wszyscy w
> szoku....zobaczycie
Ja już jestem w szoku a jeszcze nie ma trenera :D
Powinniśmy mieć takiego trenera, ktory powinien budzic respekt wśród pilkarzy i powinni sie go bać bardziej niz przeciwnika a nie takiego ktory poklepie po ramieniu i wszyscy po meczu pojda na lody bo beda smiechy chichy. Profesjonalizm musi być. Powinien przyjsc taki trener ktory powie: dajcie mi 2-3 sezony ja z tymi chłopakami wejdziemy do pucharow + chce co poł roku klasowego gracza pokroju Suvorowa ktory wprowadzi świeżość i zwiększy jakość zespołu.
P.S. chciałbym podać pewien przykład choć nie wiem czy jest dobry. bardzo nie daleko bo tez na błoniach do pewnej kompletnie amatorskiej druzyny rugby przyszedl trener. W 3 sezony bez wzmocnień zrobił ekipe na 3 miejsce mistrzostw polski. Trener odszedł bo zabrakło pieniedzy a teraz nie ma nic, nawet nie ma kto na treningi przychodzić.
Jeśli Ulatowski wziąłby ze sobą Sapele, Pietrasiaka, Gola, Cetnarskiego, Wróbla i Nowaka to będę wniebowzięty :D
A tak na poważnie, to w tym momencie jedynie Ulatowski... Nie widzę nikogo innego na stanowisku trenera.
oscy_ksc_SKAWINA Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> Jeśli Ulatowski wziąłby ze sobą Sapele,
> Pietrasiaka, Gola, Cetnarskiego, Wróbla i Nowaka
> to będę wniebowzięty :D
>
> A tak na poważnie, to w tym momencie jedynie
> Ulatowski... Nie widzę nikogo innego na
> stanowisku trenera.
Bo niestety w Polsce w tej chwili nie ma nikogo innego! Jeżeli nie trafi do nas Ulatowski to prawda jest taka, ze każdy inny "wolny" trener będzie gorszy niż Orest. Ale na Polsce się świat nie kończy tak że poczekamy zobaczymy. Jestem optymista i wierze w to ze jednak to właśnie Pan Ulatowski od nowego sezonu będzie prowadził nasza drużynę...
Ulatowski, jestem coś dziwnie pewien, że na dniach dostaniemy informacje ze nowym trenerem zostanie Rafał Ulatowski.
Jakoś ciekawie się to układa. Najpierw GKS nie przedłuża kontraktu z jednym z najlepszych trenerów w Polsce, żeby kilka dni później Cracovia rozwiązała umowę z Orestem. Czyżby to początek zaciągu z Bełchatowa? Trener, kilku zawodników? Oj, ciekawie by było.
Ludzie zdejmijcie różowe okulary.
Nawet jeśli przyjdzie ten Ulatowski, to nie będzie żadnego zaciągu z Bełchatowa. Bo niby dlaczego miałby być?
Ja to skwituje następująco: panie Filipiak, rozumu pan nie kupisz nigdy!!!
PANIE FILIPIAK ZROBIŁ PAN BŁĄD ALE MOŻNA TO ODKUPIĆ TYLKO ULATOWSKIM!!!
Janusz przygladal sie kilku trenerom i zdecydowal ze sam da rade,Tabisz asystentem
"Trenera Lenczyka cenię, podziękowałem mu za pracę w Cracovii. Dymisja szkoleniowca podyktowana była tym, że chcę ulepszyć działanie klubu i grę Cracovii. Wprowadzamy reorganizację działu sportowego. Dlatego poprosiłem trenera Lenczyka o złożenie rezygnacji. Nie mamy na dzisiaj następcy. W głowie mamy inną strategię całego pionu sportowego Cracovii. Sam nie wiem czy robię dobrze. Chcę ulepszać, a nie wiem, czy nie zepsuję. Mamy kontakty międzynarodowe, w tym kierunku chcemy iść. To nieprawda, że pokłóciliśmy się z Lenczykiem o transfery. Żadna konkretna sprawa nie leżała u podstaw tej decyzji.
Nad znalezieniem następcy Lenczyka będziemy intensywnie pracować w tym tygodniu i zamierzamy przestrzegać dobrych obyczajów: dopóki kontrakt nie będzie podpisany, to nie zdradzimy żadnych nazwisk. Ulatowski? Nie będę nic komentował. Oresta Lenczyka cenię jako trenera i jako człowieka. Prosiłem go, żeby się na mnie nie gniewał, chcę z nim zachować dobre relacje."
źródło informacji: INTERIA.PL
Czyli nie ma koncepcji :( SUPER
Cały zarząd z Filipem na czele - daliście dupy bez mydła!!!
Ulatowski jest zdolnym trenerem, wkońcu byl asystentem Benhakera, przy nim czegos sie musial nauczyc. Stawia na ofensywny futbol. On powinien zostac trenerem.
[quote]JF
-No i ma lepszy bilans w potyczkach z Wisłą...
-Jest okej, że wygraliśmy i zremisowaliśmy z Wisłą. Pół Krakowa mnie lubi, pół nie.[/quote]
Nie wiem człowieku kto w Krakowie cie lubi. Najlepiej jakbyś zabrał swój cyrk z Wielickiej do Monachium i już nigdy na Cracovie nie spoglądał bo tak jak 3 lata temu dzisiaj znowu usłyszymy że budujemy nową Cracovie, na sukcesy trzeba będzie poczekac 2-3 lata. Żałosne.
i jeszcze jeden ciekawy cytat:
[quote]Budujemy duży klub, podstawą musi być sukces ComArchu[/quote]
gówno [b]NAS[/b] obchodzi sukces comarchu !.
Czyli pomysł z dupy wyjety na dniach ... nie ma nastepcy kurwa bajka...
W najlepszym razie Ulatowski,ale gdzie jego osiagniecia do Oresta.
Mial dobry okres ale bez jakis sukcesow.Takich trenerow jest jak grzybow po deszczu ,co rok jakis sie pojawia .Pozniej zostaje zwyklem ligowym szarakiem.
Zapraszam do wywiadu z Ulatowskim,w ktorym stwierdzil ,ze jezeli w tym roku z tym skladem(Belchatow) nie bedzie w pucharach to dla niego porazka.
Nie popisal sie.Czemu u nas z para najlepszych stoperow w Polsce ma byc lepiej?
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)