czekalem na taka wiadomosc ,!!!Orest=Dyzma i tyle,druzyna bez swojego stylu ,rzygac sie chcialo na mecze tej druzyny bez jaj .....placze ze transferow nie bedzie bo dziad Pietrasiaka obiecal ,zajebiste wzmocnienie ;) takie jak Radek M,...a wracajac do tem,atu kazdy byle nie wuefista bo to taki sam Pasiak jak Nikos Dyzma,...
-
-
Kto po Oreście??? Dyskusja i spekulacje.
ja mysle, ze Kuba Tabisz poradzilby sobie rowniez z trenerka:
- otarl sie o wielka pilke w Kamaksie Kanczuga
- nie jest drogi, za to ambitny
JOISTICK Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> a może wymiana na linii Cracovia-Bełchatów?
> Lenczyk za Ulatowskiego?
na 99% jestem pewien ze tak bedzie...
I zobaczymy kto lepiej na tym wyjdzie...
Ty @jwsk - ten twój Dyzma utrzymał nam ligę i odebrał GTS-owi majstra - a teraz dużo czasu upłynie nim znowu ugramy 4 punkty z Milicjantami w sezonie...
Może sobie weźmiemy teraz Wieczorka albo innego Brosza...
Filipika znowu zaczyna produkcje zawodników netto - bedzie ich teraz sprzedawał prosto do Reichu, a Klich będzi pierwszym. Taka jest k...a prawda pakuje do szkopów 2 mln euro a u nas kłóci się z potencjalnymi kandydatami do gray w Cracovii o jakies kilka tysięczy rocznie (vide Peszko, Lewandowski, Saganowski)
Może Rząsa zostanie naszym trenerem - Filipiak go tak bardzo ceni. Zaraz posprowadza nam jakieś wynalazki w stylu Łuczak czy Kaliciak...
:/
Mr Right & Mr Wrong Napisał(a):
> ja mysle, ze Kuba Tabisz poradzilby sobie rowniez
> z trenerka:
> - otarl sie o wielka pilke w Kamaksie Kanczuga
> - nie jest drogi, za to ambitny
Przynajmniej jak mu nie będzie dobrze szło w trenerce to go Filipiak wkońcu zwolni.
Albo poszlo o transfery albo Filipiak postanowil rozliczyc za zajecie dopiero 12 miejsca i walke o utrzymanie niemal do sotatniej kolejki.
Moze tez chodzilo o "kanalie" na lozy VIPow?A moze odmienne wizje w budowaniu druzyny.Prawdziwego powodu nie poznamy za pewne juz nigdy.
mamy przje***e. na całej linii.
[b][u]Choć nie jestem prorokiem to czuje że Majewski przyjdzie BOKIEM!!!!![/u][/b]
obym się mylił.......
Pytanie czy Prezes ma jakąkolwiek koncepcje czy też po zwolnieniu Oresta rzucił przez ramię
Jakubowi: "Zwolniłem Ci Kubusiu Lenczyka jak chciałeś a teraz znajdź se kogoś byle po niemiecku szwargotał." :D
Na poważnie:
Na pewno poszło o kwoty i cele transferowe. Widać było ,że koncepcja kupienia dobrych ale drogich zawodników prezesowi do gustu nie przypadła już zimą.
Obawiam się ,że żadnych koncepcji co do trenera nie ma. Dopiero teraz pójda poszukiwania, przegapiony zostanie okres transferowy i słabo zorganizowane przygotowania...i 3 sezon z rzędu w sierpniu druzyna (intertotoloto 2008, czekanie na baraż 2009...) przystąpi do ligi kiepściutko przygotowana.
Nowy trener nade wszystko winien byc bardziej coachem nizli złotoustym facecjonistą.
Panowie, rozwiązanie za prozumieniem stron może oznaczać, ze równie dobrze Orest nie chciał juz pracowac w Pasach. Może dostał oferte z psiarni... a tak na poważnie to wcale bym się nie zdziwił jakby to była decyzja lenczyka
Mr Right & Mr Wrong Napisał(a):
> ja mysle, ze Kuba Tabisz poradzilby sobie rowniez
> z trenerka:
> - otarl sie o wielka pilke w Kamaksie Kanczuga
> - nie jest drogi, za to ambitny
Rohacek tez mógłby na dwa etety ciagnąć.
Czekam na nowego trenera i dlatego wolę wstrzymać się od komentarzy.
Nie ma ludzi niezastąpionych. Ulatowski? Czemu nie.
Lepiej, że taka decyzja zapadła teraz, a nie po dwóch meczach następnego sezonu.
Cały okres przygotowawczy przed drużyną.
Jak juz tak nieoczekiwanie straciliśmy trenera, to mam nadzieję, że następca będzie tym szybciej wybrany.
no i chuj,
Skorża przyjdzie!!!
DonPasso Napisał(a):
>
> Choć nie jestem prorokiem to czułem że Majewski
> przyjdzie BOKIEM!!!!!
Chyba bym się załamał.
Myślę że najlepszym kandydatem jest Ulatowski, choć nie wykluczałbym Stawowego (niektórzy forumowicze dostaliby pewnie zawału połączonego z wylewem krwi do mózgu i atakiem padaczki). Ja do nich nie należę...
gambrinus84 Napisał(a):
> Panowie, rozwiązanie za prozumieniem stron może
> oznaczać, ze równie dobrze Orest nie chciał juz
> pracowac w Pasach. Może dostał oferte z
> psiarni... a tak na poważnie to wcale bym się
> nie zdziwił jakby to była decyzja lenczyka
Jego ostatnie wypowiedzi zupelnie na to nie wskazuja. Chociaz mogl pokazac liste transferowa, Filipiak nie zaakceptowal no to Lenczyk powiedzial "dziekuje".Nie ma kim grac.
Leo Benchaker!!;) a tak poważnie to bedzie Stawowy lub ulatowski moim skromnym zdaniem
Yaro1984 Napisał(a):
> gambrinus84 Napisał(a):
> --------------------------------------------------
> -----
> > Panowie, rozwiązanie za prozumieniem stron
> może
> > oznaczać, ze równie dobrze Orest nie chciał
> juz
> > pracowac w Pasach. Może dostał oferte z
> > psiarni... a tak na poważnie to wcale bym się
> > nie zdziwił jakby to była decyzja lenczyka
>
>
> Jego ostatnie wypowiedzi zupelnie na to nie
> wskazuja. Chociaz mogl pokazac liste transferowa,
> Filipiak nie zaakceptowal no to Lenczyk powiedzial
> "dziekuje".Nie ma kim grac.
Kurwa mać człowieku byłeś na tym spotkaniu? Jeśli tak to może jakieś szczegóły podasz...
Szok! A w poniedziałek mialo sie wiele rzeczy wyjaśnić! No i mamy jeszcze wieksze zamieszanie.... Mam nadzieję, że nie była to decyzja impulsywna żadnej ze stron. Ale patrząc jak duża część decyzji jest u Nas podejmowana to obawiam się najgorszego. Teraz będzie gwałtowne poszukiwanie chetnego do pracy trenera. i zakupy odpadów w sierpniu...
Orest: Panie Profesorze, trzeba kupić dwóch obrońców (w tym środkowego) i rozgrywającego, od razu do pierwszej jedenastki
Filipiak: ale wtedy Polczak, Wasiluk i Klich pójdą na ławę, nie ma bata, oni muszą grać.
Orest: no to do widzenia, dziękuję.
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)