Cracovia za to co zrobiła w osatnich meczach ogromny szacunek bardzo pomogliście zdobyc nam puchar i Areczka się urzymała
-
-
DALIŚMY MP LECHOWI I UTRZYMALIŚMY ARKĘ :)
A ja myśle że znowu ,fuksem sie utrzymalismy w tej ekstraklasie.To wszystko ,to byl fuks.Jakby tego fuksa nie bylo,to dzisiaj bysmy plakali i nie tylko my..
Jak to mowia ,do trzech razy sztuka.Wiec,ostateczny czas,wziasc sie za to wszystko i ogarnac,aby bylo lepiej i jeszcze lepiej.Skup my sie,na jednym,Boze ,jak to,zle brzmi..
Na Cracoviii na wszystkich sekcjach.Prezesie!
volker0 Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> A ja myśle że znowu ,fuksem sie utrzymalismy w
> tej ekstraklasie.To wszystko ,to byl fuks.Jakby
> tego fuksa nie bylo,to dzisiaj bysmy plakali i nie
> tylko my..
> Jak to mowia ,do trzech razy
> sztuka.Wiec,ostateczny czas,wziasc sie za to
> wszystko i ogarnac,aby bylo lepiej i jeszcze
> lepiej.Skup my sie,na jednym,Boze ,jak to,zle
> brzmi..
> Na Cracoviii na wszystkich sekcjach.Prezesie!
przypominam oczywisty fakt w Gliwicach wygralismy 1:0 wiec gdzie tu fuks ? tylko prosze bez komentarzy w stylu jakby byl stres to..... wygralismy koniec kropka....
JESTEM KIBICEM ARKI OD 20 LAT - CALA GDYNIA WAM DZIEKUJE ZA WYGRANA Z PIASTEM- BYLISCIE I JESTESCIE WSPANIALA ZGODA- W PRZYSZLOSCI POSTARAMY SIE ODWZAJEMNIC DLA WAS ! NIECH ZYJE CRACOVIA KAKOW!!!! POZDRAWIAMY WAS WSZYSTKICH WASZYCH PILKARZY SZCZEGOLNIE BRATKA SLUSARSKIEGO!!! KAZDY TO POWIE CRACOVIA RZADZI W KRAKOWIE!!! NIECH ZYJE DALEJ NASZ WIELKA TRIADA-CRACOVIA-LECH I ARECZKA!!!! POZDRO Z GDYNI JESZCZE RAZ! OD DARI, ZBIKA, KUCU KOWALA I INNYCH KIBOLI ARKI.
DZIEKUJEMY WAM ZA POMOC!!!! NIECH ZYJE CRACOVIA KRAKOW I BARTEK SLUSARSKI I ICH WSZYSCY KIBICE- GORACE POZDRO Z GDYNII- DARI
Witam;) chciałabym odnieść sie do głosów,że Lech a może bardziej kibice Lecha są nie wdzięczni Cracovii.
Zaznaczam ,że nie jestem super fanką Polskiej ligi (nie wykorzystujcie tego przeciwko mnie;P) ale jako lokalna patriotka Lecha lubię. Miłość Wiara Walka Lech Cracovia Arka;) a co się z tym wiąże kibicuje również Arce i Cracovii.
ok ok zmierzam do tego o czym chciałam napisać;p No więc w sobotę jadąc tramwajem jedyną przyśpiewka oprócz Leszkowych były o tym kto rządzi w Krakowie;p każdy to powie Cracovia rządzi w Krakowie;) i tak w kółko;p
A tak poza tym ja życzę za równo wam jak i arce żebyście w przyszłym sezonie nie byli gdzieś na dole tabeli!!tylko walczyli z Lechem o tytuł. Bo to jest sport liczy sie rywalizacja;) i nie może być tak że jeden zarzuca drugiemu , że mu nie pomaga.. bo gdyby to od kibiców zależało;) ale to zależy od (TAK przynajmniej powinno być;)) od dyspozycji skuteczn pilkarzy. im za to płacą;)
Pozdrawiam piękny KRAKÓW;)
Dobrze, że w tamtym roku Lech pomógł nam się utrzymać...
Szczęśliwy Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> Dobrze, że w tamtym roku Lech pomógł nam się
> utrzymać...
Ty jesteś tak tępy czy tylko udajesz?! Ten temat był wałkowany już dawno!
Spoko każdy ma własne zdanie...ale żeby od razu od tępych wyzywać... Zdania na pewno nie zmienię.
Widzę,że niektórzy na tym forum to w Poznaniu spodziewali sie przynajmniej sektorówki,albo kartoniady na nasza część zapominając,że dzięki bramce w 93 minucie zapewniliśmy sobie utrzymanie w ekstraklasie przy okazji umozliwiając Lechowi wskoczenie na fotel lidera.Sektorówki,ani kartoniady ktorych tutaj wymagano nie bylo,była za to flaga Antidog Club,która jako jedyna wisiała na barierce trzeciego piętra,byl wjazd za free na mecz dla kazdej osoby z Krakowa i naszych FC,byliśmy wielokrotnie pozdrawiani zarówno na meczu(Każdy to powie....na dwie strony w drugiej połowie meczu miażdżyło) jak i na Starym Rynku.Pozdrawiana była tez wisła ,która Lechowi ,,loto''.Było też wiele imprez z okazji zdobycia MP na które kibice Cracovii zostali zaproszeni i ugoszczeni naprawdę po królewsku przez kibicow Lecha.Osoba ubrana w barwy Cracovii przechadzająca się po Starym Rynku po pewnym czasie mogła mieć już lekko dosyć za sprawą ciągłych gratulacji,chóralnych piesni na częśc naszego klubu ,czy tez próśb o wspólne fotki:).
POZDROWIENIA DLA WSZYSTKICH KIBOLI LECHA I WIELKIE PODZIĘKOWANIA,ZE W TYM ROKU URATOWALI NASZ RYNEK PRZED KOLEJNĄ INWAZJĄ WIŚLACKIEGO ŚCIERWA!!!!!HEJ LECH!!!!
Można powiedzieć, że Cracovia, Arkę "utrzymała" bezpośrednio, a mistrzostwo dla Lecha to czasem nie "zasługa" ...Jopa - różnie to można interpretować...
Różnie można interpretować ale bez przesady MP dla Lecha to przede wszystkim zasługa Naszych piłkarzy a nie jednej bramki w sezonie. Tym tropem to można mówić, że MP dla Wisły to byłaby zasługa Przyrowskiego. Suma szczęścia i nieszczęścia zazwyczaj wychodzi na zero. Nas w tym sezonie jesienią sędziowie skrzywdzili parę razy ale w przedostatniej kolejce mieliśmy masę szczęścia z tą bramką na 1:2. Jak pisałem, suma zawsze wychodzi na zero.
Tak samo spadek Cracovii to nie wina piłkarzy Lecha a już tym bardziej Naszych kibiców. Na wszystko składa się cały sezon, fakt mieliście mniej szczęścia do sędziów w zeszłym sezonie (w tym w meczu z Nami) i generalnie mieliście więcej niekorzystnych decyzji ale ciągłe wypominanie nam tego raczej jest dziwne i strasznie mnie irytuje. Jakoś do Polonii nikt nie ma pretensji a bramkę przecież zdobyli po ewidentnym faulu na jakimś Waszym piłkarzu.
Mam nadzieję, że w końcu to do Was dotrze :)
P.S. A że często śpiewaliśmy o Jopie to czy wy sobie wyobrażacie byśmy nie śmiali się z tego? Gdyby MP przybliżył nam zawodnik Cracovii to nikt nie śmiałby się do rozpuku ale na litość Boską to jest zawodnik Wisły i chyba każdy ma prawo szydzić z niego :P A co do Santo Subito, parę osób to zrobiło więc ciężko krytykować Nas kibiców Lecha jako ogół. Zawsze znajdzie się ktoś co zrobi coś niezbyt przemyślanego.
ee tam Koziołku - my daliśmy Wam Mistrzostwo Polski a Wy chcieliście nas spuścić do I ligii wygrywając ostatnio z nami 3-1 ;)
Ale z Was wspaniali przyjaciele :) Dać Nam MP zamiast wziąć sobie :P
oddacie w przyszłym sezonie :))
Koziolek zgadzam sie z Toba w 100%. Smieszne jest winienie Lecha za ostatni mecz zeszlego sezonu. Nasi gracze mieli caly sezon, dwie rundy, aby zdobywac punkty. Dawali ciala, grali bardzo zle, a potem nagle wszyscy liczyli ze w ostatnim meczu, z druzyna ze scislej czolowki, nagle wygraja i to w Poznaniu, skoro nie potrafili wygrac w Bytomiu z grajaca w 10 Polonia.
najgorsze, że wielu w to wierzy ;)
Koziołku, słyszałem że w ramach rozliczeń za MP do Pasów ma przejść Peszko a Was wzmocni Jop - prawda to ? ;)
Ja nie wiem co pijesz ale to chyba nie sam alkohol :P
gdybyś wiedział jak trzeźwo patrzę ;)
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)