wiLLu - dwukrotne mistrzostwo wagi ciężkiej federacji UFC naprawdę nic Ci nie mówi? Najlepsze lata ma za sobą, zgoda, ale wystarczy sprawdzić z kim miał okazję walczyć (nawet jeśli przegrywał) żeby wiedzieć z kim masz do czynienia. Sylvia to wielki, silny i doświadczony skurwiel.
-
-
KSW 13
dokladnie tak jak piszesz lata swietnosci ma juz dawno za soba !!! bardzo dawno
Golota tez kiedys boksowal a teraz ? smiech na sali i tak samo teraz wyglada sprawa z Sylvia no bo co mozna napisac jak ktos przegrywa w 8 s z emerytowanym bokserem ;>
wystarczy ogladnac jego kilka ostatnich walk ... jedno wielkie ZERO tak wiec doskonaly przeciwnik dla Pudziana
I to strasznie wolny...Myślę, że jak by Pudzian ruszył na niego tak jak we wcześniejszych walkach to Sylvia miał by duży problem.
Powiem szczerze, ze ja tego MMA nie daje rady oglądać.
Chciałem się zmusić, ale nie doczekałem do walki Pudziana.
Tylko boks !!!
moe to byc ciekawa walka ale niestety nie bedzie ona miala duzo wspolnego z prawdziwym MMA
a czymze jest to "prawdziwe" MMA ? ; )
ja tam wole ogladac zwykla napierdalanke, niz jakies "prawdziwe" MMA
Ja prawie tez zasnąłem
Wydaje sie że boks jest bardziej brutalny. Zwodnicy po meczach wyglądaja jak zmasakrowani.
Ja kiedyś sobie myślałem, że rękawicą boxerską dostać to tak samo jak poduszką. No i kiedyś stanałem do walki, która trwała bardzo krótko. Zmieniłem wyobrażenie o ciosie rękawicą: od tego czasu wolę już oberwać z gołej piąchy.
W ogóle nie lubie uprawiac boxu, za to bardzo lubiłem uprawiać latem zapasy na plaży i grać w tak zwanego papcia na przerwach w piwnicy liceum w Wodziu. Była to piłka nożna w której role piłki grał zwinięty kapć. Robiło się różne dźwignie, bloki etc, tak ze bardziej to przypominało zapasy niż fusbal.
ja tez wolałem zapasy na plazy z fajnymi młodymi dziewczynami w liceum
:) to mógl by zostac mój ulubiony sport, taki na cełe życie :)
16 dni później
Janek Błachowicz ziomal z Cieszyna.
Zajebista walka Edwaedsa z Cambelem!
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)