Śmierć: Daniec nie raz i nie dwa paradowal w TV w nieslusznym szaliku
-
-
10 milionów widzów zobaczy koszulkę Cracovii!
Kajman,powaznie?
Przeciez on byl kiedys na meczu u nas.To prowadzi Szoltysik,jesli jeszcze prowadzi...ale on byl kiedys u nas na meczu,a tu slysze,ze mial koszulke <...>...dziwne
przedwczoraj ogladalem podsumowanie roku sportowego 2003 i byl reportaz z Planicy z Malysza i tam powiewala nasz flaga i byl kadr na pasiaka w barwach :-)takze nie jest zle;-)))
Wiadomość zmieniona (04-01-04 21:49)
No Jacek to by bylo mistrzostwo swiata!!!!!! kurcze! Nie wiem jak Wy ale ja wierze ze bedzie mial koszulke a jak nie to przynajmniej cos powie. Jesli obraza widownie to chyba nie boi sie powiedziec czegos milego o Cracovii.
Czemu się nie przyznawaliście ,że macie nowe koszulki?Takie fajne czarne hamerykańskie i jeszcze z kurtkami.Wersja zimowa ? Hehehe.
inksza inkszość :-)
szybki lopez,
poważnie !!! sam byłem w ciężkim szoku bo dawniej oglądałem ten program ale po tym występie Sołtysika ( dzięki za przypomnienie) to już jakoś mi zbrzydł .. :)
sam nie wiem czemu
Ja się tam nie dziwie, że nie było koszulki. I to wcale nie jest wina koledzy pasiacy Maleńczuka. Daje 10 zeta na to, że to reżyser się nie zgodził. Wiecie - nawet na czymś takim jest reżyser.
ReW, biedaczku, nie widziałeś??? 10 milionów osób widziało Maleńczuka w pasiastej koszulce na finale Idola, tylko ty nie widziałeś!! Ja widziałem RoMan, im te dziesięć milionów, a ty co?!!
Super wyglądał, tylko czemu miał starą koszulkę, a nie tą z tych nowych???
Bracie, gdzie masz oczy???
to właśnie była nowa zaprojektowana specjalnie na 1 ligę. Z nowego specjalnego materiału to ma być hit na miare koszulek reprezentacji Włoch z mistrzostw 2000r(wiecie to te co sie tak trudno chwyta)
wkońcu technika idzie do przodu :)
Tu się chyba RoMan pokory internetowej i życiowej nauczysz :))
Nie leci sie do kompa z każdą wiadomością i robi takie zamieszanie bo jak coś nie wypali to właśnie jest jak jest.
Ile to już ostatnio rzeczy nie wypaliło, w klubie też, a prawie nikt się tym nie przejmuje bo prawie nikt o tym nie wie.
Ale musi być ci RoMan troche głupio :))) sam przyznasz.
zaraz oglaszenia wynikow.. moze teraz??!!!
Narazie nie ma :/
Cała Polska widziała....
Wiadomość zmieniona (04-01-04 23:38)
zonk :/
No i wtopa... zastanawie mnie Tylko jedno.. czy on cos widzi przez te oczy??
hehe:)
uuuu spadłem na sznycle.Ogladalem to cholerstwo i stracilem tyle czasu na marne...Czekam teraz na jakies wyjasnienie.
KOJO TEZ SIE ZASTANAWIALEM NAD TYM...ON CHYBA COS SOBIE PRZED PROGRAMEM DZIS PRZYSMAŻYŁ...
I JAK JUZ POZDRAWIAL TAM KOGOS I MOWIL ZE REAKTYWUJE HOMO TWIST MÓGŁ PRZY OKAZJI POZDROWIĆ KIBICÓW CRACOVII:D
I DOKŁADNIE JAK PISZE ROBIN ROMAN TO CIE NAUCZY POKORY :D HEHEHE
A PROGRAM IDOL TO ZUPEŁNE DNO...
wyjaśnień tu nie trzeba, nie udało się i tyle... pewnie się producent wystraszył albo jakiś stylista i nie pozwolili Maciejce założyć koszulki. Jesli miała to być koszulka "piłkarska" to napewno nie bo tam przeciez są loga i Comarchu i Canalu+ (juz widze spienionego Solorza że w jego telewizji reklamuje się konkurencyjna platforma).
Trudno, będą inne okazje
a moim zdaniem wyjaśnienia by się przydały bo jakiś poeód był dla którego Maciek Maleńczuk nie założył naszych barw !
nie wątpie w jego dobre chęci a nawet jestem co do nich przekonany ..
ale jeżeli ktoś zabronił mu założenia naszych PASIASTYCH barw , to ja jestem ciekaw kto i dlaczego ?
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)