cóż - trzeba oglądać dalej - może coś się zmieni w co wątpię:-(((
-
-
10 milionów widzów zobaczy koszulkę Cracovii!
Jacek napisał(a):
> Ro Man??? Wiesz coś?
>
wie, wszystko wie tak jak Malenczuk byl w koszulce, tak Kasperczak w szaliku, tak zawodnicy Wisly sie spalili ze wstydu, ze papiez myslal, ze w Krakowie jest tylko Cracovia, tak jak ... P:
nie moglem sie powstrzymac
Wiadomość zmieniona (04-01-04 20:24)
Ja całą rodzine namowilem do ogladania! I wszystkich znajomych! Ale wierze w to ze jeszcze ubierze tą koszulke! To musi byc wejscie smoka! To by bylo za banalne zeby odrazu mial ją zalozona!!! Dementor!!! masz cos do liptona?? POZDRO!!!
już ostatnio był problem z koszulką... może znowu producentowi się coś nie podobało... pamiętajcie że ma na niej logo Canal+... może... ale kto wie...
a moim zdaniem to stoczył batalię o tą koszulkę i to GRÓBĄ....
można to było zauważyć po reakcji publiczności gdy Maciek się odwrócił żeby się z nimi "PRZYWITAĆ" .....
ja bym poczekał z osądami aż do wyjaśnienia przez zainteresowanego co też sie naprawdę stało
przecież pamiętacie że jak ostatnio obiecał to ubrał !!!
Jeżeli na koszulce jest logo jakiejkolwiek firmy to raczej jest to wykluczone. Poprzednim razem miał jednak koszulke bez żadnych napisów, tak więc nie tu jest problem.
LiPtOoN... chodziło mi raczej o lipę z koszulakiem ;)
za to na eurosporcie koles mial koszulke w pasy ;) nie Cracovia ale też ładna Brajt widziałeś ?!?
ale żescie sie ku... nagadali tak to jest z kąd bierzecie takie wiadomości??
Wiem wiem, przeciez zartowalem =) Wiecie co? Przeciez jeszcze bedzie druga czesc! Jakos chyba kolo 23:00 wiec moze wtedy bedzie mial? To bedzie ogloszenie wynikow i chyba to bedzie ogladalo wiecej osob. A to czy on teraz ubierze koszulke to i tak nie ma znaczenia bo program sie juz konczy i chyba nic mu nie zrobia, a napewno go nie wyrzuca z Idola:-)
ostatnio nie miał swojej koszulki, tylko pożyczył od RoMana w samochodzie jak jechaliśmy do Poznania z meczu ŁKSy z Craxą /sobota/, i na drugi dzień /niedziela/ ubrał ją w programie...
10 milionów nie zobaczy koszulki Pasów . może coś powie chociaż ???
Za to przyćpał sobie grubo:))
NO RACZEJ
on zawsze tak wygląda :)
To samo mialem napisac :)
NO NIE WEIM NIE JESTEM JAKIMŚ JEGO FANEM ALE FAKT FAKTEMZE MIAL MIEĆ KOSZULKE PASÓW A NIE MA
dajcie już spokuj PASIAKOM , zarówno Maleńczukowi jak i Romanowi !!!
poczekajmy na wyjaśnienia
||| ||| TAKIEJ WIARY NIE MA NIKT ||| |||
może to i lepiej że nie ubrał!
szkoda! ale to napewno wina producentów, ostanio nawet o tym z Romanem dyskutowaliśmy i niestety się sprawdziło :((((((
ale jest szansa,że coś powie !!!
I liga I liga CRACOVIA
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)