Jeżeli jest specjalny wątek to przepraszam ale jest to bardzo ważna sprawa. Poszukuję tych trzech publikacji i nie można ich nigdzie wypożyczyć a z zakupem jest bardzo ciężko. Niewiele znalazłem.
Gdyby ktoś miał i chciał odsprzedać/pożyczyć lub znał miejsce gdzie jest dostępna bądź do kupienia to proszę pilnie o wiadomość. Trzecią pozycję znalazłem ale akurat ta nie jest na tyle pilna by kupować :) Najważniejsze są te dwie pierwsze.
Z góry wielkie dzięki! Sprawa bardzo pilna.
"Nowe media w polityce. Szkic do obrazu społeczeństwa sieciowego według Marshalla McLuhana"
"Dziedzictwo McLuhana między nowoczesnością a ponowoczesnością" Krzysztof Loska, RABID 2001
"Społeczeństwo sieci" M. Castells, Warszawa PWN
P.S. Po wszystkim można zamknąć/usunąć/zaorać ;)
-
-
Poszukuję książek - ważne
http://www.allegro.pl/item991920096_krzysztof_loska_dziedzictwo_mcluhana.html
Dzięki wielkie!
9 dni później
[b[color=#FF0000]]Podpinam się :)
Może ma ktoś książki, czasopisma itp na zbyciu z tematyki papierów wartościowych
oraz pilnie poszukiwana książka Michał Trocki - Zarządzanie projektami
Wiem że jest na allegro , ale może jakiemuś zacnemu forumowiczowi zalega na półce :-)[/color][/b]
a co konkretnie z pw Cie interesuje? to dosc obszerny temat.
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)