był Zamach w sensie Wymach!!!
CRACOVIA DUMA POKOLEŃ!!!
-
-
KATASTROFA RZADOWEGO SAMOLOTU POD SMOLENSKIEM
To kłamstwo to zarzuty o zdradę i o kłamstwo wobec władz, państwa, obywateli, którzy mają dość tej agresji. To jest to kłamstwo - podkreślił. Mówił też o "wywoływaniu zimnej wojny domowej" i stwierdził, że "tylko ludzie opętani nienawiścią są gotowi na uchwałę skierowaną do Rosji o tym, że polskie państwo nie działa". Ostro skrytykował projekt uchwały PiS. - W historii Polski tego typu działania przeszły do historii zdrady narodowej. Tylko ludzie opętani nienawiścią do własnego państwa, pogardą do swoich oponentów, pozbawieni naturalnego szacunku do ojczyzny, w której żyją tu i teraz, dzisiaj, są gotowi wnosić projekt uchwały, adres do władz Federacji Rosyjskiej, adres do Dumy, adres do cara, po to, by stwierdzić, że państwo polskie źle działa - powiedział Tusk.
pasiak od zawsze.....historia sie kłania
CRACOVIA DUMA POKOLEŃ!!!
PASIAK06 Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> http://wyborcza.pl/1,95892,11533632,Kaczynski_o_Ti
> tanicu___cala_prawda_o_katastrofie__.html?utm_sour
> ce=HP&utm_medium=AutopromoHP&utm_content=cukierek1
> &utm_campaign=wyborcza
>
Kolejny list czytelnika, który opracowywała połowa redakcji?
SztajnerKSC Napisał(a):
> Już wielokrotnie pisałem ,że dla mnie PiS czy
> PO to takie samo gówno. Ja patrze na to jak
> [b]zwykły myślący Polak[/b]. Dlaczego uważacie osoby
> które mają podejście do tej katastrofy takie
> jak ja za pro PO ?
Haha po pierwsze zwykły Polak jest niemyślącym lemingiem, a po drugie... właśnie tak myślisz :)
PASIAK06 Napisał(a):
> To kłamstwo to zarzuty o zdradę i o kłamstwo
> wobec władz, państwa, obywateli, którzy mają
> dość tej agresji. To jest to kłamstwo -
> podkreślił. Mówił też o "wywoływaniu zimnej
> wojny domowej" i stwierdził, że "tylko ludzie
> opętani nienawiścią są gotowi na uchwałę
> skierowaną do Rosji o tym, że polskie państwo
> nie działa". Ostro skrytykował projekt uchwały
> PiS. - W historii Polski tego typu działania
> przeszły do historii zdrady narodowej. Tylko
> ludzie opętani nienawiścią do własnego
> państwa, pogardą do swoich oponentów,
> pozbawieni naturalnego szacunku do ojczyzny, w
> której żyją tu i teraz, dzisiaj, są gotowi
> wnosić projekt uchwały, adres do władz
> Federacji Rosyjskiej, adres do Dumy, adres do
> cara, po to, by stwierdzić, że państwo polskie
> źle działa - powiedział Tusk.
>
>
> pasiak od zawsze.....historia sie kłania
>
> CRACOVIA DUMA POKOLEŃ!!!
ian thorpe Napisał(a):
Są na forum
> rózne postacie, ze swoim językiem i wizją
> życia. Ja po prostu niektórych "odpuszczam",
> CZASEM się zastanawiając tylko jak skończą -
> czy to będzie ściana, drzewo czy kanał.
> Dlaczego tak brutalnie ? Bo jak ktoś za szybko
> "pędzi", to MUSI w końcu wylecieć - to nie
> teoria, tylko doświadzcenie....
w tej materii politycy wszystkich opcji są zgodni - skandal. To może my też nie będziemy się spierać ;)
http://niezalezna.pl/26779-skandal-dla-rosjan-lustrowali-pilotow-tu-154m
Miszczu2007 Napisał(a):
> Haha po pierwsze zwykły Polak jest niemyślącym
> lemingiem, a po drugie... właśnie tak myślisz
> :)
Czyli każdy kto ma inne zdanie na temat katastrofy niż Ty nie myśli ? Zresztą widzę masz wysokie mniemanie o swoich rodakach :) .
SztajnerKSC Napisał(a):
> Już nikt nie
> pamięta o wydarzeniach 1940 roku tylko o
> pierdzielonym karle który się tam rozbił 70 lat
> później.
sztajner, ty jesteś po prostu BUCEM, który nie ma szacunku do zmarłych a do tego kompletnym ignorantem. Wstyd mi, że masz czelność podpisywać się "KSC".
Kiju Napisał(a):
> sztajner, ty jesteś po prostu BUCEM, który nie
> ma szacunku do zmarłych a do tego kompletnym
> ignorantem. Wstyd mi, że masz czelność
> podpisywać się "KSC".
Za kogo Ty się uważasz żeby mnie oceniać ? Owszem nie mam szacunku do osób zmarłych ale tylko dla tych dla których nie miałem szacunku za ich życia. To co zacytowałeś jest niestety prawdą i pokazuję do czego ta katastrofa doprowadziła. Dobrze ,że Ty nie podpisujesz się KSC :)
Kali nazwać kogoś pierdzielonym karłem - dobrze
ktoś nazwać Kalego bucem - źle
Sztajner... atakujesz ludzi którzy mysła inaczej niz Ty! doścs tego!! przekonaj mnie ze ta katastrofa była zwykłym wypadkiem?! czekam na konkretne argumenty. Jesli masz pieprzyć farmazony jak do tej pory, to zamilcz, bo nic sensownego nie wynika z Twojego bełkotu...po za tym ze Kaczynski jest bee, a ta katastrofa jest dla Ciebie mało ważna...Argumenty panie kolego?!!! Jestes kolejnym krzykaczem, dla ktorego merytoryka jest pojęciem obcym, a farmazon zaczerpniety ze zrodeł POprawnych politycznie jest jedyną prawdą dla Ciebie, która nijak niema się do rzeczywistosci.
Katastrofa w Smolensku nie była zwykłym wypadkiem,bo był hel,sztuczna mgła,stalowa brzoza,dwa wybuchy w samolocie,dobijali rannych a Tusk dogadał sie z Putinem co do zamachu.Kto nie przyjmuje jednej z wyzej wymienionych hipotez nie jest polskim patriota!!!
CRACOVIA DUMA POKOLEN!!!
A nawet bym dodał, że jest niemyślącym lemingiem. Dowody są oczywiste- prostuje tylko brzoza jest nie stalowa, ale teleskopowa.
http://niezalezna.pl/26805-macierewicz-jesli-nie-byl-zamach-co
Zamach w sensie wymach.....
CRACOVIA DUMA POKOLEŃ!!!
pasiak od zawsze!! Napisał(a):
> Sztajner... atakujesz ludzi którzy mysła inaczej
> niz Ty! doścs tego!! przekonaj mnie ze ta
> katastrofa była zwykłym wypadkiem?! czekam na
> konkretne argumenty. Jesli masz pieprzyć
> farmazony jak do tej pory, to zamilcz, bo nic
> sensownego nie wynika z Twojego bełkotu...po za
> tym ze Kaczynski jest bee, a ta katastrofa jest
> dla Ciebie mało ważna...Argumenty panie
> kolego?!!! Jestes kolejnym krzykaczem, dla ktorego
> merytoryka jest pojęciem obcym, a farmazon
> zaczerpniety ze zrodeł POprawnych politycznie
> jest jedyną prawdą dla Ciebie, która nijak
> niema się do rzeczywistosci.
Zacznijmy od tego ,że ja nikogo nie atakuję . Już w pierwszym poście napisałem ,że wyrażam tylko swoją opinię i nie mam zamiaru zmieniać czyjegoś zdania na ten temat . Moje zdanie także się nie zmieni. Jednak kilka osób pro PiS zaczęło mnie atakować więc po prostu odpowiadam :) Pierwsza sprawa : Załóżmy ,że to był zamach . Czy osoby planujące takowy spowodowałyby go tuż przed lądowaniem ? Nie wydaje mi się. Kolega powyżej wrzucił artykuł w którym napisane jest ,że "fachowcy" wątpią w wypadek na podstawie ułożenia wraku. W innym artykule fachowcy z tej samej strony politycznej ( PiS) twierdzą ,że wrak jak i miejsce katastrofy zostały spreparowane tak żeby to wyglądało na wypadek . Skoro wrak był spreparowany jak na jego podstawie można wnioskować ,że był to zamach ? Druga sprawa: Po co ktoś miałby robić taki zamach ? Zwłaszcza Rosja? Prędzej strona Polska chciałaby się pozbyć złodziejstwa. Kolejnym podejrzanym wątkiem jest sprawa nacisku na pilotów ze strony kogoś z pokłady. Wg mnie na 100 % był to kaczyński. To było moim zdaniem najprawdopodobniejszym powodem katastrofy. "Macie lądować to rozkaz ". Ten wątek coraz częściej jest pomijany gdyż nie jest wygodny dla PiS-u. Do tego dochodzi rozmowa kaczora z kaczorem przez telefon satelitarny :).
Ja także mogę napisać do Ciebie ,że Twoim źródłem wiedzy są artykuły zaczerpnięte ze źródeł pro PiS-owskich i nijak mają się do rzeczywistości.
Na koniec dodam ,że czy to był zamach czy wypadek w moim odczuciu było to zbawienie dla narodu polskiego. Zabrakło na pokładzie tylko tuska i drugiego z braci. Tyle :)
no, pomijajac ideologie, z 1 pkt sie nie zgodze, wlasnie przy starcie albo ladowaniu najsensowniej byloby zrobic co trzeba, bo najwiecej wypadkow lotniczychma miejsce wlasnie wtedy, dosc oczywiste.
prawdziwe czy rzekome naciski Kaczynskiego nic do rzeczy nie maja, odpowiedzialnosc zawsze bierze kapitan, jak ktos nie ma jaj, by odmowic, niestety sie nie nadaje do funckji kapitana statku.
Sztajner
j[i]est sprawa nacisku na pilotów ze strony kogoś z pokłady. Wg mnie na 100 % był to kaczyński. To było moim zdaniem najprawdopodobniejszym powodem katastrofy. "Macie lądować to rozkaz ". Ten wątek coraz częściej jest pomijany gdyż nie jest wygodny dla PiS-u. Do tego dochodzi rozmowa kaczora z kaczorem przez telefon satelitarny[/i]
Gdzie to znalazłeś? Poprosze o jakiś dowód na naciski, nic takiego nie w żadnym stenogramie-to kłamstwo takei samo jak cztery podejscia do lądowania, pijany gen. Błasik czy też to że piloci lądowali to są kłamstwa bez żadnego potwiedzenai w faktach.
Narazie wiemy jedno na 100% Tusk knuł przeciw polskiemu prezydentowi z premierem Rosji co doprowadziło do katastrofy-jest to rzecz nie spotykana w świecie. A u nas gość zostaje wybrany na II kadencję, przed wojna zostałby rozstrzelany za zdradę
zubereg Napisał(a):
> Sztajner
> jest sprawa nacisku na pilotów ze strony kogoś z
> pokłady. Wg mnie na 100 % był to kaczyński. To
> było moim zdaniem najprawdopodobniejszym powodem
> katastrofy. "Macie lądować to rozkaz ". Ten
> wątek coraz częściej jest pomijany gdyż nie
> jest wygodny dla PiS-u. Do tego dochodzi rozmowa
> kaczora z kaczorem przez telefon satelitarny
> Gdzie to znalazłeś? Poprosze o jakiś dowód na
> naciski, nic takiego nie w żadnym stenogramie-to
> kłamstwo takei samo jak cztery podejscia do
> lądowania, pijany gen. Błasik czy też to że
> piloci lądowali to są kłamstwa bez żadnego
> potwiedzenai w faktach.
> Narazie wiemy jedno na 100% Tusk knuł przeciw
> polskiemu prezydentowi z premierem Rosji co
> doprowadziło do katastrofy-jest to rzecz nie
> spotykana w świecie. A u nas gość zostaje
> wybrany na II kadencję, przed wojna zostałby
> rozstrzelany za zdradę
100 %
Na 100% to wiemy tylko tyle,że choroba Macierewicza jest zarazliwa!!!
CRACOVIA DUMA POKOLEN!!!
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)