Czytam dziś DP, a tam artykuł "Wraca łyżwiarstwo figurowe". A tam baba z klubu lajkonik mówi że zamierzają prowadzić sekcję hokejową....Ciekawi mnie na ktorym lodowisku????
-
-
Lajkonik-nowa sekcja hokejowa w Krakowie???
może chodzi o hokej na trawie? ;)
http://www.lajkonik.org/
a z tydzien temu byl placz graczy w rugby na lodzie, ze Cracovia nic nie robi by im pomoc.
trzeba walczyc o kolejne lodowiska w tym miesice i juz.
Marzy mi się by mieć możliwość nauki gry w hokeja w Krakowie będąc w wieku już jednak przekraczającym załapanie się do szkółki hokejowej Cracovii... Oczywiście za pieniążki - wiadomo! Sam bym skorzystał z tego natychmiast. Bo niestety kiedy była duża szansa dobrej nauki, jako dziecko niestety nie miałem możliwości... a teraz 25 lat na karku i moje marzenie wciąż niespełnione... tak mnie wzięło, wybaczcie :) Pozdrawiam
Są drużyny amatorskie, w których można pograć, niezależnie od poziomu.
No właśnie z tego co się dowiedziałem to, żeby podpiąć się pod amatorskie to trzeba już jako taki poziom gry mieć!? Ale Karolcia pociągnij temat, bo mnie zaintrygowałaś :)
qsss - http://www.hokej.biz.pl/
No i [url=http://hokej.fora.pl/][color=#FF0033]tutaj kolejni amatorzy[/color][/url]. Co prawda już się formalizują i osiągają niezły poziom, ale myślę, że jest u nich szansa dla początkujących. Trzeba zaczekać do następnego sezonu. Pewnie będą jakieś gierki na małej tafli na Polfie, gdzie może zagrać naprawdę każdy.
moze ktoś jakoś wkleić ten artykuł bo niestety zakupiłem dziennik w Skawinie i w tym wydaniu brakło.
Agnieszka Gunia sie tam wypowiada... :)
nieważne...trza być w temacie
39 dni później
Panowie w innym wątku płacz i narzekania a to na Rohacka, a to na Filipiaka... za brak szkolenia młodzieży, wszyscy mocni w słowach czas przejść do czynów nie wiem czy to ma być nowy Klub (chyba nie ) ale sprawy trzeba wziąć w swoje ręce i zacząć od Grupy 100 ( jak to ktoś słusznie napisał )
Panowie z gadania i pierdzenia w stołek nic się nie zrobi dawać chętnych ja zaczynam daję 100 PLN co miesiąc kto następny ?
PS wszystko na to wskazuje że z Klubu odchodzi Dominik Salamon ( z tego co sie wczoraj dowiedziałem ) wg mnie najlepszy trener do młodzieży - jak robić szkolenie co mając 2 instruktorów ? - Protestuję, walczmy o młodzież - kto następny ?
Kochani zróbmy coś, zbierzmy się i jak coś zorganizujemy to idźmy do Profesora, wierzę że pomoże i zrobimy prawdziwe szkolenie młodzieży !
Jak jest wam to obojętne to trudno, jak wolicie walić tylko w klawiature to też trudno, jak sądziecie że z tego pisania Jakub wam sam zrobi szkolenie,
a Profesor nakupi zawodników i zrobi kolejnego Mistrza to jesteście w błędzie...
Jak Profesor całkowicie oleje hokej to co zostanie ? Nie po to walczyliśmy o lodowisko i o przetrwanie hokeja...
Ja chętnie pomogę! Nie mogę zadeklarować wielkiej kwoty (po prostu na razie nie dam rady) ale tą która zadeklaruję jestem gotowy z wielką przyjemnością wpłacać! Dla szkolenia hokejowego zawsze!
klekot-super sprawa ja tez sie przyłączam dzisiaj pogadam z ludzmi ktorzy maja mlodzież w klubie ,a zostali bez trenera i treningów i mam nadzieje że w kupie cos zdzialamy,my juz mamy plan dotrzec do redaktora Stanowskiego i prosic o artykul w DP,ale czy to cos da???Nie mam pojecia jak to jest z ta Grupą 100.??? Dominika Salamona nie mozna absolutnie z Krakowa wypuścić,a czaja się na niego juz inni...!!!!
bardzo dobry pomysl, przylaczam sie oczywiscie. mozna wykorzystac juz istniejace stowarzyszenie tylko hokej, szczegoly na www.tylkohokej.pl
OCZYWISĆIE ZE JESTEM ZA !!!!!!!!!liczą się konkretne czyny !!
7 dni później
jak na tak wielkie miasto jak Kraków to jedno lodowisko to jest zdecydowanie za mało..!
dziwi mnie tylko to ze wisła ktora ma prawie wszystkie sekcje nie ma hokeja i rugby.. chyba tylko tych 2 sekscji nie maja..
Wybacz bezposredniosc, ale czy nie masz jakichś problemow z ogarnieciem rzeczywistosci?
4 dni później
[u][b][url=http://www.cracovia.pl/1e_audio.php?nr_menu=25&x=0]Rudolf Rohaček i Stanisław Urban o szkoleniu młodzieży[/url][/b][/u] - wywiad chyba z 2008 roku.
Jak to cudnie mialo być !!!
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)