Nie chce wam się grać w piłkę. To nie grajcie! Przynosicie tylko wstyd! Zarabiacie na graniu w piłkę. Słowo zarabiacie jest przesadą. Wy bierzecie kasę a grę w piłkę macie w nosie. Nie macie wstydu????
-
-
Apel do piłkarzy
wstyd wstyd wstyd ! Jak tu chodzić na mecze skoro wy takie rzeczy pokazujecie !??!?! to Ci dzisiaj odstawiliście, to poprostu koszmar ! Zawsze w Was wierzyłem, wierzyłem, że po takim upadku dacie rade się podnieść! A tu cooo ?! Jedno wielkie ! g****!! Myśląc logicznie, wam by nawet 13 zawodnik nie pomógł! " Liczymy na doping kibiców" ???!!! co wy oczekujecie od nas ?! Robimy co możemy ! ale tu nie problem kibiców! ten problem tkwi w was !
Hanbicie Pasiaste barwy!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Czym my kibice na to zasluzylismy!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
KruszynaKSC Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> Hanbicie Pasiaste barwy!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Nic właśnie - oni dziś w czarnych grali... :D
PS. Nie wiem czy to nie gorsze - ale moim zdaniem oni się dziś starali. Co z tego? :(
"grali" to mocne słowo
> PS. Nie wiem czy to nie gorsze - ale moim zdaniem
> oni się dziś starali. Co z tego? :(
oni się zawsze starają ! ale starać sie można na wiele sposób, a potem g**** z tego jest !! ileż można patrzeć na to, co oni wyprawiają !? nie będe wymieniał po nazwiskach bo musiałbym wszystkich wymienić wraz ze sztabem szkoleniowym !!! DRAMAAT PANOOWIE ! nie oczekujcie od nas dobrego dopingu, skoro my od was nie możemy oczekiwać dobrej gry !
moze przekazcie po pol swojej pensji na chore dzieci np, bo pobieranie wynagrodzenia udawanie ze sie gra jest wyludzeniem.
ale czy wy macie ciolki honor? oczywiscie ze nie, wiemy to z poprzedniego sezonu. Slusar, Wasiluk, Sasin, (dretwy ale sie stara), Wasiluk - reszta won. za darmo, gdziekolwiek.
Nie zapomnijcie zabrać reprezentanta Polczaka i kapitana Barana i w podskokach śmiało won, won i jeszcze raz won.
na nastepny mecz wezcie swoje jaja na boisko, a nie zostawiajcie w szatni
gra fair play sie nie utrzymacie, jak Ci lezy rywal z glodu na murawie to go zdeptaj, a nie wykopuj na aut.
nie potraficie niektorzy grac w pilke - to juz wiemy i widzimy wszyscy (moze kiedys potrafiliscie , tego nie negujemy)
[b]A WALCZYC POTRAFICIE DO OSTATNICH SIL ?[/b]
[b]Goliński masz choc odrobine honoru ? spojrzysz nam w oczy ewentualnie na treningu ?[/b]
Wesołych Świąt, "piłkarze"
Nie mam słów by was właściwie określić kopacze od 7 boleści-cioty ,dziady bez honoru ,karaluchy .
Spowodowaliście że my kibice znów musimy się za was wstydzić i mamy przez was zepsute święta !!
Wy się pewnie dobrze czujecie bo kasa wpływa regularnie ,a peta można zajarać i założyć na głowę żel pijąc przy tym browarek!!!
mam nadzieje że powstanie filmik , "presing" w wykonaniu Michała Golinskiego, jesteś zwyklym szmaciarzem Golina !!!
Zapłacić im kasę jak zdobędą komplet punktów do końca sezonu. Ewemtualnei dopeiro po utrzymaniu w lidze.
Esperal dla Barana plus elektroniczny papieros ( jak zasłuży) !!!
Kurwa jeżeli to zmierza do zwolnienia (przez grajków) Oresta, to chyba powinniśmy się zastanowić (napewno Zarząd) kto w naszej pseudo drużynce pociąga za sznureczki.
Teraz jest to już bardzo proste bo nie zostało wielu piłkarzy którzy mogli brać udział w usuwaniu niewygodnych trenerów - Rumcajsa, Bialasa czy Płatka.
Ja też się zajebiście cieszyłem jak odchodzili, ale być może jest drugie dno całej sprawy i jak dziewczynom NIE CHCE SIE GRAĆ a trener za dużo każe biegać to sobie z nami w chuja lecą i zwalniają trenera mając nas w dupie!!!!!
Też coraz częściej myślę, że muszą działać w komitywie przeciw trenerom. I jeśli to tyle czasu im wychodzi, to naprawdę musi tam być mnóstwo perfidii, fałszu i obłudy jeśli to jeszcze się nie rzuciło w oczy nikomu...
Ciekaw jestem czy przyjdą w sobotę na Wielicką poświęcić pokarmy bo śmiało mogą liczyć,że będą prześwięceni przez kibiców chociaż to wielka sobota.
- najlepiej niech przyjada sami bez kobiet i dzieci.... najlepsza okazja , aby z nimi porozmawiac byle spokojnie, nie cisnac bo to sensu nie bedzie mialo wszelkiego, ze wzgledu chocby na to ze to dzien swiateczny i trzymac fason nalezy. Nie znaczy to jednak ,ze nie powiemy im ze graja zwykla p.y.t.e i czego od nich oczekujemy , w sposob mniej czy bardziej dosadny...... i opierdolic tez trzeba , ale jak pisalem trzeba trzymac fason......
Jakim cudem człowiek który przygotował Ruch przygotowywał też Cracovię? Przecież to dwa różne światy. Zresztą pamiętamy mecz z Legią, gdzie to na tle Legii prezentowaliśmy się pod względem fizycznym przyzwoicie. Tak więc ja bym tego nie zwalał na przygotowanie. Zawodnicy są przygotowani do sezonu dobrze. W związku z tym są dwie możliwości. Albo nie potrafią znieść meczów pod względem psychicznym, mają pełno w gaciach już przed pierwszym gwizdkiem i to powoduje spowolnienie reakcji na boisku. Jeśli piłkarze nie wytrzymują ciśnienia to może wyglądać tak jakby byli słabo przygotowani. Do tego im dalej w lasy tym ciemniej, to znaczy nie wychodzi kolejne zagranie i kolejne, i ten paraliżujący stres jest coraz większy. Dlatego może to wyglądać jak gra bez jaj.
Drugą opcją jest chęć pozbycia się trenera. Białas, Majewski, Płatek... Przypadek? Za każdego z tego trenerów potrafiliśmy zagrać dobre mecze, nawet u Doktora. Chyba wszyscy pamiętają wiosnę dwa lata temu. Za Płatka świetne 20min z ŁKS i druga połowa z Lechią. Naprawdę momentami to była prawdziwa Cracovia, mimo że piłkarze byli ci sami, tak więc jakieś tam umiejętności jednak posiadają. Przynajmniej takie by utrzymać środek tabeli. Kto w takim razie może pociągać za sznurki? Z tamtych składów pozostało już niewielu...
Innych rozwiązań nie widzę.
PS. Kiedy nasi "piłkarze" mają jakiś trening? Chciałbym się wybrać i zobaczyć co ci kopacze robią na treningach. Pewnie pełna zabawa, uśmiechy, zero walki, a pózniej to się przekłada na mecz. A może by tak wybrać się większą grupą na trening, by pokazać że nie grają tylko dla siebie. Tylko mam nadzieję że w Cracovii nie dojdzie do takich wydarzeń jak rok temu w Zabrzu,choć wiem że niektórym kibicom mocno już puszczają nerwy... Wystarczyłoby tylko przyjść i postać a pseudokopacze musieliby odczuć presję i zabawy na treningu by się skończyły.
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)