jak w temacie
-
-
ustawka ze sprzętem czy ustawka bez sprzętu?
hahahah
Ja na swoje ustawki zawsze sprzęt zabieram. Ba! Ja się bez sprzętu nie ruszam nigdzie.
Poza tym, Ro Man, co to za ustawka bez sprzętu? Zwykłe mizianie.
ja się dzisiaj ustawiłem. ale nie wiem czy brać sprzęt bo ona taka delikatna kobieta :/
Ty się lepiej zaopatrz w opakowanie na sprzęt. ;)
Proponuje Ci parówke
Ustawki bez sprzętu to raczej zarezerwowane są dla dwóch (albo więcej) przedstawicielek płci pięknej ;)
na ostatniej ustawce byłem w sobotę oczywiście ze sprzętem (0,7), tzn zrobiłem kumplowie wjazd na chatę (chuj z tym że akurat robił 30tkę :) ) i wyszło malinowo bo trzasnęliśmy w 4kę (plus 4 panie z doskoku) 3,7 litra
także ustawki tylko ze sprzętem!
nożownicy chuj wam w dupe :D
ja preferuję ustawki ze sprzętem, zawsze jest tak, że jak sie zabierałem na ustawkę celowo lub przypadkowo bez sprzętu to później okazywało sie że np. sklep nocny nie działa, karta kredytowa nie wchodzi, przerwa na liczenie kas, oblig nie opuszczania miejsca, itd.
jak ustawka to tylko ze sprzętem, z tym że ja walczę honorowo i nikomu sprzętu nie podp*erdalam, każdy przychodzi ze swoim sprzętem i zadaje ciosy równo i w równych odstępach, i nie miesza np. malinowego z jabłkowym,
a jak u was w tym temacie? chodzicie na imprezy ze sprzętem czy bez?
niby bez sprzętu też da się bawić, ale dla mnie to są mity.
TRN_KRK Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> niby bez sprzętu też da się bawić, ale dla
> mnie to są mity.
Ja jestem mitomanem jak mawia A.W.B :D
271 dni później
ja biore czołg z górali
Na Górali nie ma czołgu
hahahaha bo juz go pewnie zabrał
Bez - chcesz sie bić jeden z drugim? To sie okładajcie piesciami. Ze sprzetem dziecko moze wygrac, a tak to widac kto jest mocniejszy.
i love Cracovia nie zakumałeś tematu chyba :D
Tylko ze sprzętem, zdecydowanie! Tylko potem ten katar i bezsenność....
Sprzęt to podstawa- najlepiej im dłuższy tym lepszy.
Bo z kobietą trzeba ostro z żoną kochanką i siostrą.
25 dni później
honorowo ze sprzetem, chyba ze ktos zaprasza to sam stawia sprzet :)
i love Cracovia rzeczywiscie nie zrozumial(a)
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)