>do czego zdolne sa kobiety, gdy w wyniku stezenia
> alkoholu we krwi puszczaja stworzone przez normy
> spoleczne hamulce. Napewno wtedy nie odstepuja w
> niczym od facetow.
zgadzam sie w 100% :)
-
-
Randki
MC.busz Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> > CRACOVIA-NKA Napisał(a):
> --------------------------------------------------
> -----
> MC.busz - ile masz lat i jestes moze wolny? Mila
> odmiana
>
>
> Chyba ktoś będzie miał randkę, czyli jak w
> tytule tematu winking smiley
>
>
> 21. Niestety, nie umówiłbym się z kobietą
> przez internet, nawet taką wspaniałą, jaką
> zapewne jest CRACOVIA-NKA. :)
>
> A tutaj sytuacja, która raczej nie dowodzi tezy,
> że faceci lubią seks bardziej. :D
Cholera, dostalam kosza ;)
Zreszta za duza roznica wieku ;)
Ale jak na 21-latka - madrze mowi!
a w czym wiek przeszkadza ? : )
nie przeszkadza, tylko na tak mlodego faceta - mowi dosc konkretnie :)
nie spotkalam sie z czyms takim do tej pory - niestety...
MC.busz Napisał(a):
> A tutaj sytuacja, która raczej nie dowodzi tezy,
> że faceci lubią seks bardziej. :D
Nie potrafisz zrozumieć moich postów? Przecież pisałem że zdarzają się wyjątki. Wykaż mi że taka sytuacja jak w tym artykule zdarza się często. Zazwyczaj to kobiety boli głowa albo są zmęczone.
Dinth Napisał(a):
Czyz to nie potwierdza wlasnie mojej tezy?
Nie. To potwierdza tezę, że kobiety mówią jedno a robią drugie.
Dinth Napisał(a):
Z doswiadczenia wiem, ze duzo w zyciu stracilem, poniewaz bardziej cieszy mnie "romantyczny" seks. A jezeli na slowo mi nie wierzysz - sam sprawdz do czego zdolne sa kobiety, gdy w wyniku stezenia alkoholu we krwi puszczaja stworzone przez normy spoleczne hamulce. Napewno wtedy nie odstepuja w niczym od facetow.
Z moich doświadczeń wynika, że odstają od facetów i to znacznie.
Hrabia Napisał(a):
> Dinth Napisał(a):
> --------------------------------------------------
> -----
> Czyz to nie potwierdza wlasnie mojej tezy?
>
>
> Nie. To potwierdza tezę, że kobiety mówią
> jedno a robią drugie.
>
Nie ropedzajmy sie tak. Potwierda jedynie ze sa pewne rzeczy ktore kobiety by zrobic chcialy, ale normy spoleczne im zabraniaja.
>
> Z moich doświadczeń wynika, że odstają od
> facetów i to znacznie.
To jakie perwery Wy tam macie? oO
[quote=Hrabia]
Nie potrafisz zrozumieć moich postów? Przecież pisałem że zdarzają się wyjątki. Wykaż mi że taka sytuacja jak w tym artykule zdarza się często. Zazwyczaj to kobiety boli głowa albo są zmęczone.
[/quote]
Rany, to było tak na rozluźnienie atmosfery. :) Tamat luźny, to i Tobie radzę wyluzować.
Oj spinacie się o to ze laski są dziwne różne tak to prawda są i to bardzo raz im się chce raz nie ,czasami naprawdę nie mamy ochoty zły dzień beznadziejne samopoczucie i takie tam prawdą jest też to że jednym się to zdarza częściej innym rzadziej ale się zdarza jest też tak że czasami mówimy to bo jesteśmy o coś obrażone na faceta a to że o czymś zapomniał a że przyszedł od razu po pracy i już by chciał a to że nie pochwalił za dobry obiad a najczęsciej o to ze faceci nie przywiazuja wagi do tego że laska lubi od czasu do czasu bez żadnej okazji dostać kwiatka lub jakiś drobiazg :) oczywiście nie można przesadzac bo poźniej sie przyzwyczaja i wtedy dopiero bedzie dramat :P czasami mówiia tak z przekory ze niby chcą w ten sposób na krecić faceta jeszcze bardziej wiem dziwny sposób ale mozg kobiety jest dziwnie skonstruowany i wierzcie mi że później same tego nie rozumiemy czemu tak robimy I ŻAŁUJEMY TEGO :D ogólnie rzecz biorąc każdy ma troche racji bo na roóżne laski trafiacie a druga strona medalu jest taka ze ta sama laska bedac przy dwóch różnych facetach może zachowywać się inaczej i być kimś zupełnie innym
Dinth Napisał(a):
> Nie ropedzajmy sie tak. Potwierda jedynie ze sa
> pewne rzeczy ktore kobiety by zrobic chcialy, ale
> normy spoleczne im zabraniaja.
No więc miała okazję, impreza, wypity alkohol, kilku napalonych na nią facetów, których ona kokietowała, była już nieźle wstawiona i na propozycje składane przez 80 % facetów będących na tej imprezie spełnienia jej najskrytszej fantazji seksualnej ona odmawia. Przecież wszyscy byli dla niej mili, przynajmniej na początku, bo potem część zaczęła nachalnie domagać się seksu i atmosfera siadła. Pozostała nieugięta i wyszła z imprezy obrażona. Czy normy społeczne doprowadziły do tej sytuacji? Wątpię. Faceta nie powstrzymałyby żadne normy społeczne przed spełnieniem swojej fantazji seksualnej.
Dinth Napisał(a):
> To jakie perwery Wy tam macie? oO
Właśnie moim zdaniem to były tylko słowa. Na imprezie zeszło na temat fantazji seksualnych, oprócz niej byli sami faceci i ponieważ większość kumpli podała że marzy o trójkąciku z 2 kobietami to ona rzuciła dla równowagi że chciałaby seksu z 2 facetami. Niestety towarzystwo zbyt się rozochociło jej fantazją i dziewczyna nie wiedziała komu ma odmawiać ;)
MC.busz Napisał(a):
Rany, to było tak na rozluźnienie atmosfery. smiling smiley Tamat luźny, to i Tobie radzę wyluzować.
Jestem wyluzowany :)
Monia kmwtw Napisał(a):
a druga strona medalu jest taka ze ta sama laska bedac przy dwóch różnych facetach może zachowywać się inaczej i być kimś zupełnie innym
To akurat bardzo ciekawe stwierdzenie podobne do stwierdzenia Korwina - Mikke, że kobieta ma takie same poglądy jak mężczyzna, z którym sypia :D
Wypraszam sobie :D
czy ktoś pamięta czy CRACOVIA-NKA spełniła swój obowiązek mający swoje korzenie w wielopokoleniowej tradycji tego forum?
CRACOVIA-NKA właśnie spełniłaś? :D
ale o co chodzi....;)
wkleje - Bog mi swiadkiem ze nawet napisalam do Pana Karvina zeby mi powiedzial jak to sie robi!
tinypic.com i wklejasz z drugiego pola od góry całość i już jest zdjęcie
Temat robi się coraz ciekawszy :)
Ale momencik, momencik...
Czy CRACOVIA-NKA to nie nie jest czasem Corka Turka?
Tak, jakos mi sie majaczy ze starych tematow...
Jesli mam racje, to zdjecia nie potrzebujemy, znamy osobiscie :)
PS. sprawdzilem, starcza pamiec mnie jednak nie mylila :)
CRACOVIA-NKA to Malgosia, Corka Turka, czyli Lopaty, czyli Andrzeja Tureckiego :) Wlasciwie to przepraszam, juz raczej Pani Malgorzata... :)
Dla Mlodziezy link tutaj: http://www.cracovia.krakow.pl/read.php?13,1481138,1531971#msg-1531971
i tutaj: http://www.wikipasy.pl/Andrzej_Turecki
i tutaj: http://sportowetempo.pl/na_topie/artykul/13225_Dwaj_tacy_z_Cracovia_w_sercu
i tutaj: http://www.terazpasy.pl/index.php/cr_site/Multimedia/filmy/film_pan_maciek_madeja_opowiada_andrzej_turecki
CRACOVIA-NKA Napisał(a):
> wkleje - Bog mi swiadkiem ze nawet napisalam do
> Pana Karvina zeby mi powiedzial jak to sie robi!
Panie Karvinie działaj pan szybciej-lud czeka! :D
[b]CRACOVIA!!![/b]
cracovia-nka :)
obowiazek spelniony - dwa zdjecia :)
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)