to wszystko przez to że runcajs jest na meczu
-
-
ARKA- CRACOVIA, piątek 19-03 godz 17:45
Przestańcie pieprzyć. Mecz się jeszcze nie skończył. Skończy się, to będziecie mogli do woli płakać.
ale my gramy słabo. a lenczyk nic nie robi. przecież musimy coś strzelić, a nie bronić wyniku. gdzie do uja jest SACHA?! i jeszcze zdejmuje matusiaka, zamiast grać na 2 napastników. paranoja jakaś. graja tak, jakby nie chcieli wygrać.
Zamiast ściągać Szeligę czy Barana to Orest ściąga Matusiaka....
zdecydowanie za pozno wpuszcza owsianego i sache
Co za trener jednym napastnikiem grac jak przegrywamy - hu_j mnie strzela jak na to patrzę..
Lenczyk musi odejść !!!
Nic z tego nie bedzie
Nie wiem, mam wrazenie ze Lenczyk calkiem stracil koncepcje po zimowej przerwie. Zbyt wolno reaguje na sytuacje na boisku, dziwnie sklad ustawia, sadza lepszych graczy na lawke. Nie ma co mowic ze Golinskiego czy Suworowa trzeba oszczedzac na inne mecze, bo kazdy mecz jest wazny i kazdy punkt. Pisalem wczesniej ze czeka nas walka o utrzymanie do samego konca i wcale nie jestem pewien jak to bedzie i nie zmieniam zdania.
Brakuje w tej druzynie jakiegos przebojowego gracza, ktory umie poderwac druzyne do boju i zjechac tych ktorzy daja ciala. Brakuje takiego Wegrzyna.
SYMBIAN Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> zdecydowanie za pozno wpuszcza owsianego i sache
Popieram powinno byc to w 60 minucie. Z drugiej strony Lenczyk zwykle pozno robi zmiany nawet jak nie idzie...
Jest szansa panowie... Chociaż na remis.
I teraz mamy szanse, gramy po 10 i musimy to wykorzystac! Sacha!
Siły wyrównane
No teraz do ataku. Siły się wyrównały.
NO TO JEDYNA SZANSA ! 15minut a 10-10!
I po równo. Mrowiec z czerwienią. Tylko mało czasu zostało.
Ok , czerwona kartka dla Mrowca , może coś jeszcze ugramyy , WALCZYĆ!!! ...
młodziaki cisną dopingiem ;d
kurwa mać :/
ugraliśmy :)
O KURWA ! Mam dość. DO widzenia. Ale chujnia.
Aha.
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)