To forum schodzi na psy...od kiedy istnieje ;) :D
Sporo osób odpuściło sobie pisanie, ale to nie znaczy, że nie czytają.
Jedni odeszli przyszli inni, życie toczy się swoim rytmem.
Zgadzam się, że mimo wszystko jest to jedno z najlepszych for kibicowskich w Polsce.
-
-
Czy jesteś uzależniony od forum CK.PL ?
Na pewno nie jest "przekumacone" i jest na nim troszkę więcej luzu i takiej rodzinnej atmosfery. Ma swój niepowtarzalny klimat, niestety część osób nie "czuje" tego forum.:)
kiedyś byłem..zaglądałem tu 5-6 razy dziennie.. dziś nie jestem zaglądam raz na parę dni..
Myślę,że jestem na drodze z napisem na TAK, bo zaglądam min. 1 dziennie,a nie raz kończe na kilkunastu razach.
Jestem uzależniony. To mówiłem ja, Agent Czterdziesty Czwarty.
572 dni później
Tak, jestem forum junkie. Te kilka dni sprawdzania czy już działa... Nigdy więcej ;)
no qrwa nareszcie ;)
Kurde, ja już myslalem,ze moja mi jakas blokadę po kryjomu zalozyla w kompie.:) Kilka dni bez, to tak jak...Ech :)
No te kilka dni było straszne. Czułem się jakby coś mnie omijało. Jestem uzależniony :P
wyglądałem grzybów poatomowych za oknem myśląc iż to już koniec świata tyle dni bez forum.
Postapokaliptyczne wizje miałem.
Jestem.
Chociaz chciałbym się wypowiadać w Blogu, byloby spokaojniej.
Jak zalożyc bloga, bo nie wiem/
Odśwież, odśwież, odśwież, odśwież...
Właśnie się obudziłem u Edka. Wracam autobusem do siebie (5 km), gdzie czeka na mnie Basia, która mnie wypuszcza dla odstresowania się do Drewutni raz w miesiącu oraz córka Marta. Wczoraj zapiłem w Drewutni.
O co mi chodzi. Polemiki na Forum sa męczące, mało efektywne, zabieraja czas. Poza tym uważam, że powoli chylę się q ziemi a chciałbym jeszcze coś zrobić dla Ludzkości.
Chciałbym zacząć pisać zwarte, logiczne artyqły na Blogu. To nie jest ucieczka od dysqsji tylko wypowiedzenie wojny Ciemnogrodowi. Niszczyć Prawicę moim celem. Nie mam czasu, by wdawać sie w dysqsję i na przykłed po ra 457825142873028730832468847749229 -tny historycznym półgłowkom udawadniać, że półjście z Hitlerem na Stalina jest geopolitycznym nonsensem. Po prostu NIE MAM CZASU.
Gdybym sobie założył bloga pole mojego antyprawicowego razenia byłoby znacznie większe. Stałbym sie lewackim odpowiednikiem takiego Ziemkiewicza czy Michalkiewicza.
Jak założyć bloga? Ile to kosztuje? Wolałbym żeby nic.
Uderz do Żółtej Kaczki na PW Geos - niedawno założył fajnego bloga o hokeju wiec ma jakies doswiadczenie i przemyslenia.
udeż do wójka googla. On wszystko o blogach ci powie.
tydzien wczasów w ogole za Waszymi wypocinami nie tęskniłem :)
Czemu nie trwają twoje wczasy 5 tygodni ;)
6 dni później
W pracy 2 monitory, jeden praca, drugi forum.. dobrze, że szef rzadko zagląda :D
537 dni później
nigdy więcej takich awarii! :D
Juz myslalem o zalozenia Facebook-a .....gdzie moglbym cos poczytac i popisac :D
Jak ja wczesniej zylem w tym Londku bez Forum ?:S
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)