walczą bo widać po ilości kar? tylko że połowa kar jest dlatego że bronią się przed utratą bramki!
a teraz 3 na 5 :/ co oni robią to ja nie wiem :/
-
-
Cracovia-Podhale - wszystkie mecze finału play-off
No nieźle 3 na 5
Pierwsze wrażenia po dwóch tercjach: Radzik w lepszej formie niż w poprzednich meczach, ogromna liczba niecelnych podań, gra w obronie niestety słaba no i ta bramka na 2-1 i faul na początku drugiej tercji - oj Marian Marian:(
Jednak nadal wierzę w wygraną:)
DO BOOOOOOOOOJU CRACOVIA !!!!!!!!
Maniek taki zly ale jak gramy w oslabieniu 3-5 to jest na lodzie
Podhale załatwilo sedziów wymeczą naszych karami , jeszcze jedną pod koniec nam rabną i po ptokach.
i
> po ptokach.
ptaków to Ty w to nie mieszaj :D
i kurwa wykrakałeś :/ ;(
po meczu :(
3 - 1 :(
Zborowski jest niesamowity:( tyle strzałów i wszystko wybronił:(
i po ptokach
no i po mistrzostwie...niech sie gawiedz z prowincji cieszy...
Znowu oblężenie bramki Zborowskiego, wyjscie z kontrą i 3:1
Panie Rohacku, jak Pan obiecał dwa razy wygraliśmy w NT, brawo!
Koniec złudzeń! DRAMAT!!!:(:(:(
po ewidentnym faulu na Leszku
No to teraz robimy owcą powtórkę z "cudu na lodzie"..
jak się kurwy teraz jarają tam
dzialacze Cracovii zadowoleni takie oszczędności w Cracovii i na zawodnikach i na premii za majstra
BRAWO DZIALCZE CRACOVII !!!!!!!!!!!!!!!!!
nie wiem co Wy widzicie w tym Zborowskim, Nasi w krążek trafić nie mogą na 2-3 metrze przed bramką jak trafią to nie dokładnie a jedyny gol to Zborowski sam sobie wbił ...
WOJNA WOJNA WOJNA CRACOVIA !!!
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)