dokładnie ssj on miał bardzo duży problem z aklimatyzacją. Ale nareszcie zatrybiło!
-
-
Georgij Owsjannikow! Witamy w Cracovii :)
Łatwiej było by podjąć decyzję dotyczącą transferu definitywnego (na tak lub nie) , gdyby Lenczyk dawał mu więcej pograć !!!
Choćby się gość przewracał o własne nogi i przeleżał całe derby na boisku,
jak strzeli zwycięską bramkę to wszyscy będą za tym żeby został :D
Zajebiscie szybki.. Chyba najszybszy zawodnik w Ekstraklasie.. ! Ale niestety gorzej z techniką.. POWODZENIA !!
Łoży Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> Zajebiscie szybki.. Chyba najszybszy zawodnik w
> Ekstraklasie.. ! Ale niestety gorzej z techniką..
> POWODZENIA
Czasami mi się wydaje, że w naszej lidze wystarczy tylko szybkość..
Dokładnie, na Polskich obrońców nie potrzeba mu więcej. Wierzę, że jak dostanie jeszcze te trzy szanse do końca sezonu to znowu ją pokaże i tym razem coś ustrzeli jak miał to w zwyczaju na Mołdawii i zostanie z nami na kolejny sezon.
Na Jopa i Clebera jak znalazl:D
Idealny :D
W sumie niema co gdybac we wtorek na SS zobaczymy.. ja stawiam 2-1
5 dni później
wydaje mi się że niema sensu brać tego chłopaka. choć ciężko oceniać napastnika jak piłek mu niema kto podać.
tez mysle ze w Gliwicach zagra ostatni raz, niestety taktyczne ustawienie zespolu powoduje ze napastnicy troche kopia sie po glowach bo co chwile ktorys z nich musi sie cofac i grac w pomocy, a poza szybkoscia niestety po 3 meczach za wiele na plus nie mozna powiedziec ... ale kto wie moze wypali ... choc skoro trener w wywiadach zmieszal go z blotem a pozniej wystawia w 1 skladzie to jest cos nie tak
Szkoda, że nie potrafimy wykorzystać jego szybkości - potrafi na 3 metrach zostawić obrońcę z tyłu. Wydaje się, że ma dużo serca do walki. Dobry trener - żeby Owsjannikowa poduczyć trochę taktyki - i będzie z niego wartościowy zawodnik. Ale pewnie nie w Cracovii - szkoda!
Bzdury panowie piszecie -trzeba go brać .Jest mega szybki ,niezly technicznie i motorycznie nie do zajechania!!!
Jego miejsce jest na skrzydle lub w ataku.To bardzo dobry zawodnik i super tanii .Trzeba dopłacić tylko 180 tyś euro !!!
To jest bardzo dobry interes i bylibyśmy debilami jak byśmy go nie kupili tym bardziej że jego wymagania finansowe nie są jakieś wygórowane(ma zarabiać 8 tyś euro na m-c)
A tam bzdury. Każdy widzi inaczej ale ufam Orestowi i wierze ze decyzja będzie dobra dla Cracovii.
Choć za taką forsę to mielibyśmy niezłych hokejarzy ;)
jak sie z nim tuliłem po meczu to poczułem siłe jego mięsni :D nie zebym cos tego ale jest silnym zawodnikiem nawet po Sobolewskim sie dzisiaj przejechal pare razy
SaNtO Ro Manowi od pedałów ciupiesz a sam piszesz o sile mięśni i "tuleniu" :D :D :D
Trzeba to było inaczej ubrać w słowa bo teraz szydera z Ciebie będzie :)
hahaha wali mnie to teraz. wyściskałem ich jak tylko mogłem
Zdrówko! :)
Mołdawianie po mecze jak wychodzili dostali owacje od kibiców Cracovii będących pod szatnią .Kibice krzyczeli im Mołdawia,Mołdawia.Igor razem Suvorovem podeszli uśmiechnięci do kibiców i przybijali 5 ,a Ovseannikov powiedział
Cracovia PANY!!!.Widać że po okresie aklimatyzacji obaj świetnie sie u nas czują i co najważniejsze grają coraz lepiej.
Igor nacharował się dziś biegając i walcząc do upadłego,a Suvorov genialnie dośrodkował na głowę pasiaka Jopa.
Takich walczaków jak Igor Cracovia potrzebuje -to jest zawodnik który walczy do upadłego !!!.Jest profesjonalistą w 100% nie płakał nie obrażał się na Lenczyka że ten go początkowo nie widział w składzie -tylko zapierdalał na treningach by dostać szansę.I właśnie tym podejściem Oresta do siebie przekonał!!!.I mnie osobiście również oglądając jego mecze w 1 drużynie ,treningi na których nieraz bywam i grę w młodej ekstraklasie.
Powiem szczerze bylibyśmy durniami jak pozbywalibyśmy się z drużyny takich piłkarzy.To jest do tego młody zawodnik i najlepsze lata przed nim.Trzeba go brac koniecznie!!!!!!!
moje opinie na temat tego zawodnika są podobne,co Pottera, za mało czasu jest z drużyną, a miał już udział w paru meczach w których nie przegraliśmy, powoli się rozkręca. Mam nadzieje, że nie pozbędziemy się go. On na pewno będzie lepszy niż w chwili obecnej.
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (2 użytkowników)
Goście (2)