Oficjalnie już zatwierdzone. także bramek bramek i jeszcze raz bramek.
-
-
Georgij Owsjannikow! Witamy w Cracovii :)
powodzenia :)
Witaj Grześku! Pyknij ze dwie brameczki ladacznicy!
Ro Man mam nadzieje ze sie nie mylisz co do jego umiejetnosci strzelania bramek,mnie osobiscie sam filmik na yt nie wystarczy,ale jesli masz jakies info na temat tego zawodnika to pisz!!!
Na chwile obecna wiem ze jest szybki i ze z gracja mija tych amatorow w Moldawii jak Lindsey Vonn tyczki na olimpiadzie :)
Powodzenia! Pierwszego składu a następnie wielu bramek!
No i jest konkret, myślę, że badzie dużym wzmocnieniem, jak Ślusarz wróci do zdrowia, to nasza kadra, będzie wyglądać bardzo ciekawie ;D Na razie wypożyczenie, ale sadzę, że się zaaklimatyzuje w zespole.
No to mamy moldawka mafie: Surowy i Owsianka :D
Mam nadzieję że przyszedł piłkarz, który wreszcie będzie sytuacje bramkowe, seryjnie zamieniał na gole. Powodzenia !
Króla strzelców w Cracovii!
Hat tricka, ale koniecznie klasycznego w derby :)
Czuje,że stworzy z Surowym duet godny Cracovii :) Powodzenia!
powodzonka, zawojujcie z Surovym tą naszą śmieszną ligę i dajcie nam wiele szczęścia z Waszych sukcesów sportowych
I ta mołdawska mafia będzie największym postrachem, a zarazem najlepszym duetem ligi! :D Podania Suvorova, bramki Ovseannicov'a i na odwrót :) Będzie pięknie!
Powodzenia "owca" :)
Byle nie owca, owce na rzeź idą;) Owsianka brzmi o wiele lepiej;)
No ładnie , ładnie :D Fajnie że mamy napadziora :) Zobaczymy czy Orest będzie nim grał , mam nadzieje że tak bo na chwile obecną Matusiak jest bardzo , bardzo cienki . :D Powodzenia i dużo Bramek "Owsiany" :)
No i Super !Powodzenia :)
Witamy i życzymy wielu bramek w Cracovii, zatopienia "rzeki" w derbach. Powodzenia Owsiany !!!!!!!!!
Tak patrzę teraz na 90minut i wszyscy gdzieś tam pisali że król strzelców w zeszłym sezonie 13 bramek . a tu w rundzie jesiennej zapowiadało się u Owsianego więcej bo już miał na półmetku 9 goli.
witamy witamy
3 bramek w derbach! powodzenia!
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)