Zostałem poproszony o założenie takiego tematu więc:
Ostatnio zostały zebrane i nadal będą zbierane pewne środki finansowe na reaktywacje sekcji bokserskiej. Projektem tym opiekują się osoby z STC oraz grono sympatyków. Sekcja dopiero jest na etapie planowania i każdy pomysł na jej funkcjonowanie jest mile widziany. Ogólnie to ma być szkółka dla dzieciaków, za którą (być może się uda) rodzice nie będą płacili, gdyż będzie też druga sekcja o charakterze komercyjnym, która to utrzyma.
Jak macie w domu stare ale nadające się worki, lapy czy inne rekawice (ale nie jakies smierdzace wycieruchy) to wszelka pomoc materialna jest pozadana.
Tak więc lewy, lewy, prawy CRACOVIA!!!
-
-
STC REAKTYWUJE SEKCJĘ BOKSERSKĄ
Jak będzie już jakieś miejsce na przechowywanie sprzętu to podbij do mnie, podrzuce worek i parę piąstkówek.
Może jakieś plakaty ?
oj oj sam się zapisze może coś do formy wrócę i na jakieś zawody się pojeździ :D wiadomo gdzie by się mogły odbywać treningi ?
Bedzie informacja na ten temat napewno zostanie tu wklejona !
Wkońcu;) doczekałem się
Orientuje się ktoś czy ta część komercyjna będzie podzielona na kilka grup? Chodzi mi konkretnie o możliwość grupy dla nowicjuszy.
może doczekamy się derbów ;) Tylko,że wtedy zwykła walka bokserska przerodzi się w walkę np MMA ,K1 :D
Od kiedy to w MMA używa się sprzętu? ;)
add Napisał(a):
-------------------------------------------------------
wiadomo gdzie by się mogły odbywać treningi ?
treningi odbywają sie od prawie 104 lat na ulicach :D
ian thorpe Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> może doczekamy się derbów ;) Tylko,że wtedy
> zwykła walka bokserska przerodzi się w walkę np
> MMA ,K1 :D
co do K-1 wlasnie tez by sie odlam tej sekcji przydal. trenowalem to przez pewien czas, naprawde niezle.
Zainteresowanie ogromne ;) przynajmniej po moich znajomych patrząc. NIC TYLKO WRZUCAĆ DO PUSZEK
9 dni później
Są już jakieś postępy, wiadomo coś więcej?
Deklaruje dwa duze worki treningowe na rzecz sekcji :D
51 dni później
Vlepka wydana jako specjalna cegiełka.
Cały zysk ze sprzedaży przekazany zostanie na sekcję bokserską.
http://www.cracovia.net.pl/Vlepka_BOKS-88.html
W ten sposób też można pomóc.
"Producent: RB" ?
To jakiś błąd. Producentem są kibice.
Czy na najbliższym meczu będzie można wrzucic do puchy na sekcje ??
Na każdym meczu można wzucać na sekcje boksu i na oprawy :)
Cos sie dzieje ???
Qrde 19 lat na karku pasuje co pocwiczyc :P
Czekam z nie cierpliwoscia :D
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)