Pierwszy mecz z Beskidem Andrychów :)
-
-
Z kim byscie chcieli zagrac mecz otwarcia na nowym stadionie???
Cracovia - West Ham United lub Cracovia - Sandecja ... było by zajebiście ;d
Naogladali sie Hooligans'a i teraz chca z WHU mecz
nie dlatego ... tylko wiele nas łączy z WHU ... jeśli oglądałeś wojny na stadionach to w jakiej czapce był chłop obok Tycy... albo jesteśmy w podobnej sytuacji ... oni też są w cieniu rywali z tego samego miasta ;/ i to się jakoś skumulowało że chce z nimi ;d
MANCHESTER CITY
:) No własnie chłop obok Tycy miał taka czapeczke! Mi sie wydaje ze Zbynio i Pasiak powinni zareagowac i przybic zgode z WHU :) I jak juz tam beda na tych wyspach to odrazu z Chelsea HeadHunters, bo w tunelu "Tycy" był napis taki na scianie "CHELSEA", a pozatym u nas sa dog hunters wiec mamy duzo wspólnego!!
BTW: Otwarcie tylko w ligowym meczu!!
Piotrek zapomniałeś o Santo :D To dzięki niemu udało się ostatnio parę układzików ! :)
6 dni później
CRACOVIA - AJAX AMSTERDAM
[b]CRACOVIA -ATLETICO MADRYT[/b] ALBO Z [b]PSV[/b] BO TEZ MAJĄ BIAŁO CZERWONE BARWY I MYSLĘ ZE OBIE DRUZYNY DOBRZE BY SIE CZUŁY NA STADIONIE
ok pomyłka rzeczywiscie
Maczcz- cieszy mnie, że chcesz zabłysnąć na forum, ale nie pisz, jak nie wiesz. Mecz z TSV nie będzie meczem otwarcia stadionu.
maczcz Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> W sumie my tak gadamy a to z kim gramy juz dawno
> ustalone i przeciwnik mi sie nie podoba
>
>
> Na otwarcie nowego stadionu przy ul. Kałuży
> drużyna Cracovii Kraków zmierzy się z TSV 1860
> Monachium.
no niezbyt :)
Mam nadzieję, że będzie to mecz ligowy, może z Arką...
mecz z takimi drużynami Tottenham, Ajax czy Man City dałby gwarancję, że na otwarcie będzie komplet widzów. na tsv nikt nie przyjdzie. NIE dla drużyny wehrmachtu !
Huczo Napisał(a):
> mecz z takimi drużynami Tottenham, Ajax czy Man
> City dałby gwarancję, że na otwarcie będzie
> komplet widzów. na tsv nikt nie przyjdzie. NIE
> dla drużyny wehrmachtu !
Czlowieku jakiego Wehrmachtu?! Przesledzilem forum TSV, kibice wyznaja bliskie nam wartosci, wiec bez przegiec.
Ja np. mam niemieckie korzenie i wcale nie czuje sie zolnierzem Wehrmachtu...Cracovia to klub ludzi otwartych na inne narodowosci,
to nas zawsze wyroznialo od sasiadki.
Yaro 1984 -szkoda polemizować. Już samo określenie, że NIKT nie przyjdzie na mecz z TSV, jest nieprawdziwe, bo np. ja na 100% będę i wielu moich znajomych starych Pasiaków. Na mecz idę dla Cracovii, a nie dlatego, że grają z TSV czy GTS. Różnice w ilości kibiców na poszczególnych meczach świadczą, ze nie każdy tak do tego podchodzi.
Yaro1984 Napisał(a):
> Huczo Napisał(a):
> --------------------------------------------------
> -----
> > mecz z takimi drużynami Tottenham, Ajax czy
> Man
> > City dałby gwarancję, że na otwarcie będzie
> > komplet widzów. na tsv nikt nie przyjdzie. NIE
> > dla drużyny wehrmachtu !
>
>
> Czlowieku jakiego Wehrmachtu?! Przesledzilem forum
> TSV, kibice wyznaja bliskie nam wartosci, wiec bez
> przegiec.
> Ja np. mam niemieckie korzenie i wcale nie czuje
> sie zolnierzem Wehrmachtu...Cracovia to klub ludzi
> otwartych na inne narodowosci,
> to nas zawsze wyroznialo od sasiadki.
Co nie zmienia faktu że TSV największe sukcesy święcił właśnie za czasów rządzenia NSDAP w NIemczech.
ja wiem że każdy Pasiak przyjdzie na mecz tak jak to robił przez ubiegła rundę i zawsze były full trybuny na SS. Wydaje mi się po prostu że jakbyśmy zagrali mecz z drużyną znaną i przyciągnęli naprawdę masę ludzi którzy nie kibicują albo nie chodzą bo coś tam i atmosfera pokazali, że warto na Cracovię chodzić bo jest kultura, doping i atmosfera bo jest straszny wstyd jak na meczu z Polonią Warszawa jest nas 2,5 tys razem z kibicami gości (pomijam juz ze przecież to nasza zgoda!)! Ponadto uważam że każdy kibic powinien chodzić na wszystkie mecze nieważne czy gramy z GTS, TSV czy Kolbuszowianką Kolbuszowa. Zresztą nie tylko ja o tym mówię.
A to że nie lubię niemców to już jest off topic więc się tym wehrmachtem nie spinajcie (chodź dla mnie to o oni są wszyscy z wehrmachtu).
Skoro juz nie piszesz nic madrego to chociaz używaj interpunkcji.
Żadna z wymienionych drużyn nie przyjechałaby w 1 ani nawet 2 składzie. Mecz byłby tak samo "atrakcyjny" jak ten z TSV.
Naszczęscie nie bedzie żadnych towarzyskich wynalazków na otwarcie. Dobrze nam sie ułozył terminarz :)
Przepraszam, nie śledziłem uważnie wpisów w tym wątku.
Piotrek czy Twój wpis oznacza w skrócie to, że debiutujemy na nowym stadionie meczem z Areczką?
Na ile potwierdzona jest już ta informacja lub potwierdzona/niepotwierdzona jakakowiek inna w tym temacie, bo mam wrażenie, że wiesz coś więcej niż ja ;-)?
Oj, Kondi, Kondi. Masz numery telefonów do różnych ludzi, a z nich nie korzystasz... To potem dziwne pytania zadajesz na forum. :D
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)