Pogoń Lwów brzmi fantastycznie. Jednak nie wiem czy nie wolałbym reprezentacji:P Skończy się jednak zapewne na TSV Monachium.
-
-
Z kim byscie chcieli zagrac mecz otwarcia na nowym stadionie???
Na otwarcie nowego stadionu powinniśmy zagrać z kimś z zagranicy i to nie ulega wątpliwości
Ja proponuje klub z ojczyzny futbolu.
Chelsea, West Ham lub Millwall ewentualnie Fulham albo Tottenham.
Może być ktoś spoza Londynu Aston Villa lub pierwszy mistrz Anglii Preston North End...
Z innych krajów to tylko Węgrzy - może ktoś z Budapesztu?
Natomiast ABSOLUTNIE JESTEM PRZECIW Adolfom lub Bolszewikom na inaugurację naszego stadionu!!
Tylko mecz ligowy!!
Żadnych reprezentacji i sparingów!!
Millwall?!!!!! Kibicowsko jestem jak najbardziej za ale piłkarsko przeszlibysmy po nich jak po chodniku.
STC_Piotrek Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> Tylko mecz ligowy!!
>
> Żadnych reprezentacji i sparingów!!
Niby dlaczego? Ja byłbym mocno zajarany gdybym mógł na nowym stadionie oglądnąć mecz Cracovii np. z klubem z Premier League. Wiele większa frajda zagrać mecz inauguracyjny z np. Aston Villą aniżeli z Piastem Gliwice. Chyba, że pierwszym meczem ligowym na nowym El Paso okazałyby się derby.
Matek Napisał(a):
> Millwall
piłkarsko przeszlibysmy po nich jak po
> chodniku.
Mylisz sie i to bardzo..
[b]Polonia Warszawa[/b]
Matek Napisał(a):
> Millwall?!!!!! Kibicowsko jestem jak najbardziej
> za ale piłkarsko przeszlibysmy po nich jak po
> chodniku.
Kolego czemu tak uwazasz?? Jestem w temacie ligi angielskiej dosc dobrze zaglebiony i uwazam ze bylo by naprawde ciezko z nimi wygrac.
Bylem na meczu Carling Cup gdzie zmierzyli sie z West Hamem na ich stadionie i postawili taki opor Cockney Boys ze Ci dopiero po dogrywce wygrali.W pierwswzej polowie West Ham grajacy w pelnym zestawieniu szycha nie robil!!!Do tego jeszcze bylo na co popatrzec przed,w czasie i po meczu na trybunach bo zadymka dosc konkretna byla.
W tym momencie Millwall zajmuje miejsce gwarantujace gre w play-off wiec ma realne szanse na awans na zaplecze Premier League.
Dla mnie na otwarcie najlepszy bylby West Ham(druga milosc po Cracovii:))
Ja dalej optuje za reprezentacją:P Zyskalibyśmy medialnie, bo prawdopodobnie mecz pokazany byłby w telewizji publicznej, a to okazja do pokazania stadionu ludziom, którzy w temacie są niezorientowani i nie wiedzą jak ma wyglądać, czy to nie jest tak że może jakby przyszli to by im na głowę padało etc. No i gdybyśmy wygrali, to prawdopodobnie prestiż byłby większy, niż po zwycięstwie nad powiedzmy klubem zagranicznym, nie mówiąc już o klubach ekstraklasowych. Wracając jeszcze do kwestii medialnej, jest to okazja do przyciągnięcia sponsorów i zarobienia jakiejś kasy. Na sam koniec trzeba powiedzieć że stadion byłby pełen, z racji na kibiców piłki nożnej w Krakowie, którzy przyszliby zobaczyć samą reprezentacje, mogli by jednak stwierdzić że atmosfera u nas przednia, więc zostaną. Ważne tylko żeby takie osoby dostały bilety po kibicach Cracovii, ale da się to rozwiązać w prosty sposób. Karnetowicze z obecnego sezonu+przyszłego mieliby pierwszeństwo(mecz inauguracyjny w końcu odbędzie się po rozpoczęciu rozgrywek ligowych), a sprzedaż wejściówek powinna rozpocząć się przed podaniem przeciwnika. Wtedy każdy zainteresowany Pasiak miałby szanse dostać bilet, a pula niewykorzystanych rozeszłaby się po grupie tych nowych "reprezentacyjnych" kibiców.
Big mouth strikes again Napisał(a):
> Ja chciałbym jakichś Japończyków albo
> Chińczyków
to masz w warszawie gdzie to juz nie wiem bo jarmark zburzyli ale budują nowy na łazienkowskiej już powoli ściągają chińczyków i ciukesów
4 dni później
pasy-asy Napisał(a):
> GTS i wbić im w kwadrans 5-0 :D:D:D
Musieli by chyba grac z poplatanymi lapami jakims krotkim sznurkiem:)
STC_Piotrek Napisał(a):
> Tylko mecz ligowy!!
> Żadnych reprezentacji i sparingów!!
tak tak. szlagier z jakimś Piastem Gliwice czy inną Odrą Wodzisław z pewnością będzie świetną promocją naszego 15-tysięcznika. 'operację bilety' można by na wszelki wypadek zacząć już dziś.
Pogoń Lwów, Preston North End, albo Sheffield F.C. Jeśli chodzi o drużyny typu Chelsea, Ajax, Juventusy i tym podobne, to co najwyżej kilka kompów i gdzieś na zapleczu nowego stadionu można zorganizować turniej z udziałem tych drużyn w FIFĘ '11. Skoro ludzie w klubie z wieloma prostszymi do ogarnięcia sprawami mają problemy, to chyba nie myślicie że nagle załatwią jakąś topową drużynę...
Millwall!!!! to jest idealny pomysl :) kibiocowsko jestsmy podobni co do aktualnej sytlacji pilkarskiej... trzecia liga angieska nie jst slaba!!!! ale to byl by meczyk!!!;D
chrabia85 Napisał(a):
> Millwall!!!!
> kibiocowsko jestsmy podobni
To chyba do śmieszności.
Reprezentacja na otwarcie stadionu Cracovii na Ziemi Świętej... Ja pierdole.
Aston Villa!! :D:D
Dla mnie Pasy mogły by zagrać z kimś z naszych południowych lub wschodnich sąsiadów : Sparta Praga , Szachtar Donieck.
14 dni później
Mam obawe,że jak w klubie bedzie dalej wiadomy decydent z zarządu to będziemy grali mecz otwarcia nie z Aston Villą czy innym klasowym zespołem ale np. z Kamaxem Kańczuga.
Zawsze ktoś powie,że w ramach oszczędności.
z..................Ruchem :)
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)