Dinamo Zagreb :)
-
-
Z kim byscie chcieli zagrac mecz otwarcia na nowym stadionie???
Levadia Tallin
Zastanawiam się czy wiele propozycji tutaj jest na poważnie, czy tylko sobie jaja robicie...Dla przykładu: Levadia? a niby dlaczego oni?
Bo jak grać mecz otwarcia to z TUZAMI europejskiej piłki takimi jak wielka Levadia...
Lazio Rzym
Od razu zagrajmy z wszystkimi zespołami które wygrały z gts w eliminacjach do LM...
TSV 1860 Monachium
jedno z bardziej prawdopodobnych
TSV 1860 Monachium
Tak ze sfery marzeń: River Plate, Racing B.A., P.S.G , Ajax, Bayern, Roma, Flamengo, Sao Paolo, turniej o Puchar np. Wolności (z Czech np. Sparta, z Węgier- Ferencvaros, z Rumunii- Steaua, Dinamo, z Bułgarii- CSKA, Levski, jakaś ukraińska drużyna np. Karpaty Lwów, rosyjskie Dynamo lub Torpedo, Hansa Rostock lub Union Berlin z NRD).
Realnie: TSV, Lech, Karpaty Lwów, Arka.
Trzeba zaprosić Klub z tak jak my ogromnymi tradycjami a chwilowo nie będący na absolutnym TOP-ie.(bo na top za melona czy dwa nas nie stać).
Jak nie TSV1860 (bardzo dobry wybór- cała niemiecka prasa o tym napisze) to coś z ligi Włoskiej. Może, stająca na nogi po latach bycia w cieniu młodszej Sampdorii, Genoa? Myślę ,że z takimi Klubami dałoby się "za friko" zagrać a impreza zacna.
Fotbalový Klub Viktoria Žižkov
Ja tam dalej jestem za reprezentacją;) Ale drużyna z tradycjami, z znaczącej ligi europejskiej, z wielką chęcią. Genoa byłaby fajna(też są chyba najstarsi we Włoszech).
Mini turniej z Maccabi, Ajaxem i Tottenhamem. Ale gdyby nie to, ze oddajemy stadion wczesniej to fajna bylaby inauguracja na TN.
Ajax !!!
Wkoncu to Holandia to moze czyms milym poczestuja w przerwie xD ^ ^
a tak na serio to Ajax to bardzo dobry pomysl
jak nie Ajax to West Ham lub Totenham :)
Tylko Real Madryt ostatecznie Milan albo Bilbao :)
Liverpool!!!
AC Milan albo Manchester CITY!
finał ligi mistrzów z wisłą :D a dlaczego nie moze byc mini turnieju o herbowa tarcze?? nie wiem młody jestem.
Inter Mediolan to takie największe marzenie :)
A z kibicowsko dobrych ekip to Dinamo Zagreb, Crvena Zvezda, Partizan Belgrad :)
również pod względem kibicowskim Partizan :)
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)