Powrót
Powrót do działu

Cracovia - Forum kibiców Cracovii

• Regulamin
  • Ranking Typera
    • Regulamin
    • Ranking Typera
    • Kraków - życie, przyszłość itd

• Hyde Park
    • Rozpoczęto 22.02.2010 o 17:45
      Ostatnia aktywność 3 dni temu o 17:06
      343342 wyświetleń
    • maciek72

2.5K
      4.7K
    • 3 dni temu o 15:55
      Post #1746178 12.09.2026 15:55
    [quote]#post1746177 No, ta wypowiedź z poprzednich wyborów, brzmi o wiele lepiej niż ci kandydaci, którzy lansowali się w stoczni: Łukasz Gibała, bezpartyjny lider Stowarzyszenia Kraków dla Mieszkańców: "Często pytacie, za jakim klubem jestem. Dlatego chciałbym jeszcze raz podkreślić, że jestem otwarty na dyskusję, ale nie ma u mnie mowy o preferencyjnym traktowaniu któregokolwiek z krakowskich klubów. Jako prezydent będę traktował wszystkie kluby na równi, po partnersku i nikogo nie wykluczał ani traktował gorzej. Chcę się też skupić na tym, co dla mnie najważniejsze, czyli wsparciu sportu amatorskiego oraz sportu dzieci i młodzieży – a w tym celu będę współpracował ze wszystkimi krakowskimi klubami i środowiskami sportowymi".[/quote] Pierdu pierdu.
    • hank, Pasiak04 oraz gustaw lubią to.
    • janczer

4.5K
      3.6K
    • 3 dni temu o 16:25
      Post #1746181 12.09.2026 16:25
    A co miał napisać? Ostatnio jawne afiszowanie się związkami z gtsem się nie opłacało politykom. A w drugą stronę? Który ostatni prezydent był jawnie pasiacki? I nie mówcie, że Majcher 😁
    • kaleb lubi to.
    • BartAcid

15.1K
      6.4K
    • 3 dni temu o 17:06
      Post #1746187 12.09.2026 17:06
    • Edytowany
    Już widzę jak po zaprzysiężeniu wzywa psy do siebie bo będzie zmiana warunków korzystania z obiektu. Są jedynym w zasadzie najemcą i to po bardzo preferencyjnych stawkach, więc na koniec roku pokrywają brakującą część kosztów użytkowania stadionu. Nie, miejskie jednostki nie partycypują w tym koszcie. Zostały tam sprowadzone na siłę aby się obiekt bilansował. Skoro Cracovia igarnia i jeszcze miasto ma z tego dochody na czysto to tutaj przy chwaleniu się frekwencją też można zbilansować obiekt. Odpuścić 20% które wiekuista by miała dorzucić. Nawet miasto to może pokryć. A jak się nie podoba to poprzez dawnego prezydenta jacusia, załatwi im bez kolejki paszporty polsatu aby mogli grać na stadionie w sosnowcu. A co do spraw miejskich to dopiero czytam co wypisują.

Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!

Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!

Napisz odpowiedź...

Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)

Goście (1)
    • Główna
    • Działy i kategorie