[quote]#post1746177 No, ta wypowiedź z poprzednich wyborów, brzmi o wiele lepiej niż ci kandydaci, którzy lansowali się w stoczni:
Łukasz Gibała, bezpartyjny lider Stowarzyszenia Kraków dla Mieszkańców: "Często pytacie, za jakim klubem jestem. Dlatego chciałbym jeszcze raz podkreślić, że jestem otwarty na dyskusję, ale nie ma u mnie mowy o preferencyjnym traktowaniu któregokolwiek z krakowskich klubów. Jako prezydent będę traktował wszystkie kluby na równi, po partnersku i nikogo nie wykluczał ani traktował gorzej. Chcę się też skupić na tym, co dla mnie najważniejsze, czyli wsparciu sportu amatorskiego oraz sportu dzieci i młodzieży – a w tym celu będę współpracował ze wszystkimi krakowskimi klubami i środowiskami sportowymi".[/quote]
Pierdu pierdu.
-
-
Kraków - życie, przyszłość itd
A co miał napisać?
Ostatnio jawne afiszowanie się związkami z gtsem się nie opłacało politykom.
A w drugą stronę? Który ostatni prezydent był jawnie pasiacki?
I nie mówcie, że Majcher 😁
- Edytowany
Już widzę jak po zaprzysiężeniu wzywa psy do siebie bo będzie zmiana warunków korzystania z obiektu. Są jedynym w zasadzie najemcą i to po bardzo preferencyjnych stawkach, więc na koniec roku pokrywają brakującą część kosztów użytkowania stadionu. Nie, miejskie jednostki nie partycypują w tym koszcie. Zostały tam sprowadzone na siłę aby się obiekt bilansował.
Skoro Cracovia igarnia i jeszcze miasto ma z tego dochody na czysto to tutaj przy chwaleniu się frekwencją też można zbilansować obiekt.
Odpuścić 20% które wiekuista by miała dorzucić. Nawet miasto to może pokryć.
A jak się nie podoba to poprzez dawnego prezydenta jacusia, załatwi im bez kolejki paszporty polsatu aby mogli grać na stadionie w sosnowcu.
A co do spraw miejskich to dopiero czytam co wypisują.
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)