Temat zupelnie z innej bajki ale tez tyczy sie Play Off :) Sorki za to ze niepisze tam gdzie powinienem :) ale wojas podhale przegral co oznacza ze beda musieli grac jeszcze co najmniej 2 mecze:) a jak nam dobrze pujdzie to jutro konczymy i juz strefa medalowa :)
-
-
Cracovia-Stocznia - wszystkie mecze o półfinał play-off
Cracovia Zakopane Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> Temat zupelnie z innej bajki ale tez tyczy sie
> Play Off :) Sorki za to ze niepisze tam gdzie
> powinienem :) ale wojas podhale przegral co
> oznacza ze beda musieli grac jeszcze co najmniej 2
> mecze:) a jak nam dobrze pujdzie to jutro konczymy
> i juz strefa medalowa :)
My chyba gramy półfinały z parą Zagłębie - Naprzód więc to jest raczej temat na finał .
Ciężki mecz, dobrze że wygrali, myślę że jutro będzie łatwiej i zakończymy pierwszą rundę play off bez dalekiego wyjazdu.
Co za mecz:
Plusy:
+ zwyciestwo (!)
+ gra w I tercji i na koncu drugiej
Minusy:
- rozluźnienie na poczatku II tercji i w calej III
- skutecznosc (!)
- Radziszewski (dwie bramki jego)
- frekwencja (na oko może 1200 głów)
- doping (głośny, ale zdecydowanie niehokejowy)
[b]- organizacja meczu (ile jeszcze tytułów mamy zdobyć i ile remontów przeprowadzić żeby do ch*ja pana ktoś naprawił/wymienił konsolę do zegara?! co rok to samo: problemy z wyswietlaniem kar i zamieszanie na kilka minut...)[/b]
- sędziowie (namieszali jak mało kto, ale przynajmniej uznali bramkę na 6:5 mimo że nasz był na ewidentnym spalonym bramkowym).
Moja opinia:
- doping w 1 tercji na wielki minus później ładnie wszystko się rozkręciło brawa za oprawę ;)
- co [b]do organizacji co roku to samo błędy z tablicą, sędziami itp. DRAMAT !.[/b]
- czy ktoś może zainwestować w nowszy sprzęt i nagłośnienie bo nawet nie wiadomo co dzieje się na boisku i nic w ogóle nie słychać !
Panowie nie sądzicie, że "publiczne pranie brudów" na młynie to trochę nie taktowne? Faceci z synami po 5-10 lat przychodzą a tu wiązanka, której nie powstydził by się sam Paśikowski. Przybastować albo przed meczem wszystko uzgodnić.
Ogolne brawa,za pierwszy krok do przodu:)
[quote]NeMoDW Napisał(a):
> - czy ktoś może zainwestować w nowszy sprzęt i
> nagłośnienie bo nawet nie wiadomo co dzieje się
> na boisku i nic w ogóle nie słychać ![/quote]
Przeciez zainwestowano! Polozyli dwie stare kolumny na daszku nad Vipami. W dodatku nie zrobili tego na "odwal się" tylko dla bezpeiczenstwa polozyli je na euro-paletach! Profeska godna Mistrzów 40-milionowego Kraju...
Dobrze, że Miasto przejeło nadzór nad dalszym remontem - może oni to zrobią porządnie.
blishsw Napisał(a):
> Panowie nie sądzicie, że "publiczne pranie
> brudów" na młynie to trochę nie taktowne?
> Faceci z synami po 5-10 lat przychodzą a tu
> wiązanka, której nie powstydził by się sam
> Paśikowski. Przybastować albo przed meczem
> wszystko uzgodnić.
Polska jest takim narodem, że na ulicy synowie po 5-10 lat usłyszą dużo lepsze. Wymagała chwila tego żeby opierdzielić i to zostało zrobione.
Rock Napisał(a):
> Co za mecz:
>
> Plusy:
> + zwyciestwo (!)
> + gra w I tercji i na koncu drugiej
>
> Minusy:
> - rozluźnienie na poczatku II tercji i w calej
> III
> - skutecznosc (!)
> - Radziszewski (dwie bramki jego)
> - frekwencja (na oko może 1200 głów)
> - doping (głośny, ale zdecydowanie niehokejowy)
> - organizacja meczu (ile jeszcze tytułów mamy
> zdobyć i ile remontów przeprowadzić żeby do
> ch*ja pana ktoś naprawił/wymienił konsolę do
> zegara?! co rok to samo: problemy z wyswietlaniem
> kar i zamieszanie na kilka minut...)
> - sędziowie (namieszali jak mało kto, ale
> przynajmniej uznali bramkę na 6:5 mimo że nasz
> był na ewidentnym spalonym bramkowym).
dodałbym jeszcze ze wszystkie bramki stracone w osłąbieniu
i ze spraw organizacyjnych czy tak ciezko było posypać sola schody przed wejsciem do hali? jak pani Mario nie ma pani na worek soli drogowej to zasposoruje
i ostatnia sprawa po jakiego hu.ja skadujecie ; " M.M" tylko mi nie tłumaczcie ze dla dobrej zabawy
[b] żenua[/b]
[b]blishsw[/b] a ty jak byłeś mały byłeś grzecznym synkiem i wyrażałeś sie kulturalnie ? Przecież na każdym meczu jest jakaś wiązanka więc w czym problem.... Jeżeli przychodzi tata z synem to wiadomo też co sie usłyszy czy na meczu, czy na ulicy, czy w barze itp. więc to rodziców sprawa. Masz syna ? jak nie to przemyśl to co napisałem ;)
dev Napisał(a):
>po jakiego hu.ja skadujecie ; "
> M.M" tylko mi nie tłumaczcie ze dla dobrej zabawy
>
> żenua
ironia to była. po wyrzuceniu spod tafli kolegi który filmował.
przed meczem mówiłeś że mało zarabiasz a tu proszę na worek soli pieniądze znajdziesz::)
oprava elegancka doping średni ale z meczu na mecz myślę że będzie lepiej
amok_pl Napisał(a):
> przed meczem mówiłeś że mało zarabiasz a tu
> proszę na worek soli pieniądze znajdziesz::)
> oprava elegancka doping średni ale z meczu na
> mecz myślę że będzie lepiej
heh mi zawsze bedzie mało ,a nie jak Ty ponoć dooobra robote w punkcie Toto mixa znalazłes na osiedlu;)
NeMoDW Napisał(a):
> blishsw a ty jak byłeś mały byłeś grzecznym
> synkiem i wyrażałeś sie kulturalnie ? Przecież
> na każdym meczu jest jakaś wiązanka więc w
> czym problem.... Jeżeli przychodzi tata z synem
> to wiadomo też co sie usłyszy czy na meczu, czy
> na ulicy, czy w barze itp. więc to rodziców
> sprawa. Masz syna ? jak nie to przemyśl to co
> napisałem ;)
Grzeczny to chyba nikt nie był :) ale umiar też ważna sprawa. Rozumiem rozgrzać chłopków w minute, ale przez 1/4 tercji co drugie kurwa leci to jednak lekka przesada ;)
za niedługo cała sieć totomixów będzie moja jeszcze kilka kolejek:)
blishsw czasem jak nie poleci kilka razy kurwa to wiele osób nie zrozozumie
blishsw i ch.... :D ale tak na poważnie faktycznie umiar jakiś powinien być
Tak poza tematem... [b]żadna praca nie hańbi ! każda praca jest potrzebna :D :P[/b]
Trzymanie mikrofonu w ręku to jest obowiązek, a nie przywilej. Jeżeli komuś się wydaje, że jak będzie zagrzewał publikę do dopingu rzucając mięsem na prawo i lewo to jest w błędzie. Na sektory od E w stronę Kazimierza to nie działa.
A i jeszcze jedno. Sektor E obiecuje, że jak jeszcze raz usłyszy solowe popisy lalalala ouououoooooooo to normalnie zaczniemy intonować WTSK :(
Świstak wróć!!!
a ja mam zapytanie z innej beczki czy były rozprrowadzane dzisiaj na meczu długopisy i koszulki które miały dzisiaj być.I czy jeszcze cos zostało na jutrzejszy mecz bo dzisiaj nie mogłem byc ale jutro będe i chcial bym zakupić jakis nowy gadżet.
tak można je było nabyć na stoisku stc
[b]canon1001[/b] jutro też będą długopisy, smyczki, podkoszulki hokejowe- polecam, szaliki itp.
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)