Starowicz zapodawal na TVP3 relacje z zawodow, o złota rekawice klubu ktorego nazwy nie pamietam, i prali sie tam chlopaki z Boxing Cracovia" w dosc slusznych strojach, to ktos z nami zwiazany??
pozdro
Wojtek
-
-
BOXING CRACOVIA
Już było kiedyś o nich na forum. Z tego co pamiętam nie są sekcja Cracovii, ale chyba chcieli być. Nie wiem jak teraz sprawy stoją...
to poprostu taki zespół dobre chłopaki z Craxy tam cwicza;-)
Bylem dzisiaj na tym turnieju.Ciekawa sprawa...ten chlopaczek co w naszych barwach walczyl strasznie silny jest i cios ma potezny,ale jeszcze dosc surowy technicznie...
Podczas tych zawodow naszla mnie pewna mysl...Wyobrazcie sobie derby Krakowa w boksie...Na ringu dwoch facetow:jeden ze slusznego klubu,drugi z (...) i naparzaja sie za swoje kluby...ustawka i sport w jednym :-)
Ale najlepsze byly panny,ktore wyszly na pokazowke...Bidne tak sie rola przejely,ze sie naparzaly jak o ostatnia salate na kleparzu ;-)
Aha,i jeszcze jedna ciekawa sprawa...cala impreze "uswietnil" swa obecnoscia przemek saleta...zachowywal sie jak swiety mikolaj...fotki z zawodnikami,usmiechy,autografy - i to bylo calkiem sympatyczne...
ale przemek nie mial skarpetek...rozumiem,ze jakby bylo piekielnie gorace lato to w ostatecznosci moglby jako oficjel nie zakladac skarpetek,ale w srodku zimy?!no dajcie spokoj...;-)
e, za miedza tez trenuja nasi kibice
a tak jak jestesmy przy boksie:)to ostatnio slyszalem ze w hucie maja polaczyc wszystkie male klubiki i zrobic jeden dobrze prosferujacy:)...jak by to wypalilo bardzo bym sie z tego cieszyl:)
prosperujacy;)))
szybkilopez to nie wiedziałas że Saleta nie nosi skarpetek ? :)))
Kilka razy już to słyszałem , zreszta sam mówił o tym...
A Box piękny sport, Ojciec boxował, ja troche mnie, może syna też na boks kiedyś zaprowadze (najpierw sie o niego postaram) :))
piekny piekny:)i bardzo relaksujacy;)...mozna sie wyszalec(wyszumiec):)
Grzech-z tego co wiem do tego polaczenia nie dojdzie.
Nasz chłopak z tego co widziałem w TV3 sprezentował przeciwnikowi śliczne K.O. Ma pare jak cholera ale jeszcze widać w nim Steet Style ;). Oby tak dalej walczyli, już w zeszłym roku pokazali sie z dobrej strony.
Tak traymać !
szybkilopezie - doradzam przestudiować dokładnie stronę główną - a w tym wypadku szczególnie:
http://www.cracovia.krakow.pl/index.php?id=derby_1
nieznany:to lipa:(((ale ja dalej wierze;)
Dzieki Tacy Dwaj.
Wiem,ze byla sekcja i byly derby w tej dyscyplinie,ale teraz to by nabralo nowego wymiaru.
O tych skarpetkach to slyszalem,ale myslalem,ze w srodku zimy zalozy...Zanim Saleta sie pojawil na sali to cos mnie w nozdrzach kulo...;-))
W zeszłym roku nasz boxer znokałtował gościa od nich. Jak to Axe mówił, tylko biała gwiazda mignęła jak mu sie ręce do góry w locie na matę rozłożyły ;)
Zapomnieliscie podac ze w kategorii junior, fighter Wisly wygral po kilkudziesieciu sekundach
wielcy fightery... ech i znowu kradniecie zawodnikow... np od nas z Krak-Sportu jeden do was przechodzi... ciekawe co u was pokarze...
Nie ma takiego mejsca na ziemi gdzie by można derby z psami w boksie rozegrać!
A jeśli już to myślę, że zawodnicy swoje, a publiczność swoje.... :-)))
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)