Panowie, zakończył się sezon zasadniczy ! przed play off proponuję intelektualną spekulację... szanse Cracovii i zagrożenia - dyskutujmy co jest naszą przewagą, co jest naszą słabością i które zajmiemy miejsce na koniec, czy obronimy tytuł ?
-
-
Play off - szanse i zagrożenia
W obecnej sytuacji widzę tylko duży minus.... coraz tragiczniejsza sytuacja kadrowa....
bo owcze pindy grały na faule. by mieć fory w razie spotkania w po. Taki chvj.
Patryk Noworyta
Cóż , jedynym zagrożeniem jak dla mnie jest to ,że w finale (bo mocno wierze ,że czy w 3-ch czy w 6-u meczach ale przejdziemy Sosnowiec/albo tego co go ogra - a Unia/Stocznia tez mogą nas puknąć raz czy dwa ale nie trzy razy )mozemy być po prostu ZNACZNIE słabsi kadrowo niż w Pucharze kontynentalnym. Może się zdarzyć nawet ,że bedzie gra na mniej niż 3 piątki . Kiedy pierwszy raz w tym tysiącleciu "braliśmy majstra" to Tychy grały w hokeja lepiej od nas ale lepiej od nas grały 2-e piątki a całej reszty w praktyce wogóle nie było...
Ale nie panikujmy przed czasem. Pamietajmy ,że zwyciezca półfinału GKS-Podhale może również być mocno "sponiewierany"
gramy ze Stocznia
Mr Right & Mr Wrong Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> gramy ze Stocznia
No i super! Tychy juz na dzień dobry będa miecz mordercze "derbowe" mecze z Unią
Dobrze by było żeby awans do drugiej rundy rozstrzygnął się w Krakowie już po dwóch meczach bo podróż do Gdańska raczej korzystnie na naszych hokeistów by nie wpłynęła.
Znów do Krakowa zagości nasz ulubieniec - Przemek Odrobny:D
Szkoda że nie gramy z Unią bo... tam chyba wpuszczają gości (przynajmniej jakis czas temu tak było)
Dokładnie od 20 grudnia dla Cracovii najwiekszym zagrożeniem jest krótka ławka i przez to brak możliwości n.p. wymiany zawodników czy choćby walki o miejsce w składzie !.\Teraz chyba najlepiej byloby jak najszybciej (bez wyjazdów nad morze )przejść do drugiej rundy Układ par P.O. raczej powiniem pomóc Cracovii ,choć osobiście wolałbym Unię
Wie ktoś o której będą te dwa mecze ze stoczniowcem??
15,16 luty
Date znam...chodzi mi o godzine??
pewnie o 18, jak zwykle. Jak będzie wiadomo na 100% poda to oficjalna nasza a wcześniej PZHL-u.
ja myślę że Cracovia obroni Mistrza!
Sędziowie główni na PO
Lp Nazwisko imię
1 DZIĘCIOŁOWSKI GRZEGORZ
2 KĘPA PRZEMYSŁAW
3 MARCZUK WŁODZIMIERZ
4 MESZYŃSKI PAWEŁ
5 PACHUCKI MACIEJ
6 PORZYCKI GRZEGORZ
7 ROKICKI JACEK
8 WOLAS ZBIGNIEW
czy któryś nam nie pasuje? w sensie narobił szkody etc?
Oj, niejeden. Ale wg. mnie największym nieudacznikiem z tego grona jest sedzia z Torunia o wschodnio brzmiącym nazwisku Marczuk.
Nalezy tez uważać na Pachuckiego z Gdańska - bo myslę że cały czas nosi zadrę w sercu do Pasów od momentu kiedy jako zawodnik Stoczniowca potykał sie z Cracovią, a były to naprawdę ostre "jazdy bez trzymanki".
[url=http://hokej.net/pl/news,artykul,5,23360,znamy-obsady-sedziow-na-pierwsze-spotkania-play-off.html]hokej.net[/url]
Torreador no i masz - pierwszy mecz ze Stocznią sędziuje Nam pan o nazwisku kojarzonym od jakiegoś czasu z korupcją:D Drugi mecz poprowadzi pan Rokicki.
Ale za to Porzycki to jak się nie mylę nasz były zawodnik...ups...nie powinienem tego pisać , bo nam potem cała liga to wyciągnie jak ŁKS Lewickiego ;)
Grał tylko "chwilę" w Pasach - nie sądzę aby miał jakieś sentymenty. Ja obserwując jego pracę nie zaobserwowałem takowych.
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)