kodiGa Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> Tak jak powyżej napisał raf-jedynka za wrzutkę
> na Jopa to Alex zawsze zostanie w Naszej
> pamięci.. Mnie jeszcze utkwiła jedna,
> fenomenalna bramka - z Czarnymi Koszulami kiedy
> wsadził za kołnierz bramkarzowi :)
>
> Nie dziwię się Alexowi. Chce się rozwijać,
> liznąć piłki na wyższym poziomie, może
> dostanie szansę zagrać przeciw Messiemu,
> Ronaldo... Życzę jak najlepiej, pozostaje tylko
> pewien niesmak - na kij mówił po meczu z
> Bytomiem, że chce zostać w Pasach...
Nie często mam czas na pisanie na forum ale ten tekst rozbawił mnie do łez... :) Zagrać przeciw Mezziemu to on ma szanse ale na Fifie.
-
-
Aleksandr Suworow - witamy w Cracovii!
calder Napisał(a):
> Nie często mam czas na pisanie na forum ale ten
> tekst rozbawił mnie do łez... :) Zagrać przeciw
> Mezziemu to on ma szanse ale na Fifie.
Może ma, może nie ma.. Masz pewność, że (O ILE) podpisze kontrakt z Espanyolem to nie zagra z Realem albo Barcą?? :) No nie masz, a to skutkuje dużą szansą - większą niż wygrana czwórki w Lotto - że może być w 18-stce na mecz z w/w albo Atletico, Valencią.
Jakbym miał do wyboru nawet tylko trenować z Danielewiczem, Dudzicem albo Nykielem to z całym szacunkiem wybrałbym Capdevile, Simao Sabrose albo Albina :) A że może się skończyć jak z Klichem - kto wie?
Jasne :)
Skauci klubów hiszpańskiej ekstraklasy przeczesują ławki rezerwowych w polskiej 1 lidze :D
Powodzenia Alex. Nie spełniłeś oczekiwań, ale za te kilka fajnych bramek i za wrzutkę do Jopa - dzięki.
Powodzenia! Jedyny gwiazdor najemnik o którym złego słowa nie powiem!
pluton Napisał(a):
> Jasne :)
> Skauci klubów hiszpańskiej ekstraklasy
> przeczesują ławki rezerwowych w polskiej 1 lidze
> :D
>
> Powodzenia Alex. Nie spełniłeś oczekiwań, ale
> za te kilka fajnych bramek i za wrzutkę do Jopa -
> dzięki.
Skoro nie przeczesuja, to skad wzial sie tam na testach!?
Bo ma sprawnego menagera-powodzenia Alex .
> Życzę jak najlepiej, pozostaje tylko pewien niesmak - na kij mówił po meczu z Bytomiem, że chce zostać w Pasach...
Wiesz, między tym, jak on to ubrał w słowa, a jak TP to rozmuchały w nagłówkach i nawiązując do tego w późniejszych wywiadach z trenerem, jest ogromna różnica.
dokładnie, ja tego w wywiadzie też nie usłyszałem...
mówił, że dużo zależy od oferty jaką przedstawi klub.
do tego widząc jak wychodzi pierwszy z szatni w Niecieczy czy bodajże w Poznaniu i sam siedzi w autokarze, raczej nie jestem zdziwiony tym, że odchodzi...
ddarek, jankes76 polecam oglądnąć wywiad na TP z Alexem po meczu w Bytomiu szczególnie od 1:08 http://terazpasy.pl/Pilka-nozna/Aktualnosci/Terazpasy.TV-Suvorov-Nie-przedluze-kontraktu-z-Cracovia
Zapis tego fragmentu:
[i]Kmita: Jeśli mówić o samej chęci zostania to Ty chcesz zostać w Cracovii?
Alex: Tak[/i]
A że smalec z kmitą, "ciągnęli go za język" to inna sprawa...
przeciez ja od razu mowilem jaki wydziwek jest tego wywiadu: no chce zostac jak dostane dobra kase - a ze na bank nie dostane to potem bedzie mogl jedynie powiedziec ze on chcial ale Cracovia nie zrobila wystarczajaco duzo by zostal. pisal tak wtedy.
zegnam bez zalu. dziekuje za bramke Jopem. nara
Szkoda że odchodzi, co prawda był bez formy w tej rundzie, ale sądzę, że mógł by się odnaleźć w przyszłej. Dodatkowo styl którym gramy był dla niego odpowiedni, dużo podań, techniczna gra.
Mimo wszystko życzę powodzenia, kierunek hiszpański dla niego to dobre rozwiązanie.
Kierunek Hiszpania ... ale chyba 4 liga, bo z ta technika, szybkoscia i forma nawet na 2 lige jest za slaby.
SaNtO Napisał(a):
> zegnam bez zalu. dziekuje za bramke Jopem. nara
j.w.
kodiGa Napisał(a):
> ddarek, jankes76 polecam oglądnąć wywiad na TP
> z Alexem po meczu w Bytomiu szczególnie od 1:08
> http://terazpasy.pl/Pilka-nozna/Aktualnosci/Terazp
> asy.TV-Suvorov-Nie-przedluze-kontraktu-z-Cracovia
>
> Zapis tego fragmentu:
>
> Kmita: Jeśli mówić o samej chęci zostania to
> Ty chcesz zostać w Cracovii?
> Alex: Tak
>
> A że smalec z kmitą, "ciągnęli go za język"
> to inna sprawa...
A co mial powiedziec?
Nie, nie chce?
Wlasnie wyszedl pierwszy raz od poczatku i strzelil bramke
Polecam posluchac z jakim "przekonaniem" to mowil I co mowil w pozostalej czesci wywiadu i w jaki sposob
no to jak jest w końcu? chce czy nie chce? adios czy Buenos dias?
Podobno juz nie chce;)
Dyrektor Pasieczny w wywiadzie dla TP powiedzial ze Alex nie mial zgody na testy w jakimkolwiek klubie, ani nikt z taka prosba do Cracovii sie nie zwrócił...
Kicaj Napisał(a):
> Dyrektor Pasieczny w wywiadzie dla TP powiedzial
> ze Alex nie mial zgody na testy w jakimkolwiek
> klubie, ani nikt z taka prosba do Cracovii sie nie
> zwrócił...
Czyli co w takim wypadku? jest szansa na to że zapłaci jakąś kare czy coś? :D
Nikt tego jasno nie powiedzial, ale to pokazuje jaki olewczy stosunek wobec Cracovii ma Suvorow.
Zastanawiało mnie gdy przeczytałem o tym że Alex jest na testach czy ma zgodę, bo przecież kontrakt obowiązuje go do końca grudnia i ot tak nie można się wybrać na wycieczkę do innego klubu. Jeśli nie miał i nie próbował jej uzyskać, to tym bardziej pokazuje to gdzie miał klub, i tyle w tym temacie. Choć szczerze mówiąc nie chciałbym żeby teraz toczyć nie wiadomo jakie boje by go zwiesić, niech idzie gdzie chce, ale może warto go trochę uderzyc po kieszeni?
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)