KSCVolaDuchackaZachód !!!!: ty wszystkiego nie wiesz:) nie jeden jush sie na ciebie szykowal tylko barwy zmieniles;-) a koledzy którzy cie przyjeli...... heh nie wiesz dlaczego naprawde nie wiesz???? jestes im w czyms potrzebny i tylko dlatego....zastanów sie i to rozkminisz! napewno nie zaakceptowali cie dlatego ze cie polubieli.......;-)
-
-
Doping na hokeju!!!
jakie to szczęście, że Biedronka jest tak blisko..
;-)
Wirny w tym masz racje gromady zawsze i wszedzie oklep dostawalyni dostawac beda i jak do tej pory sie nie przezucaja ale tym lepiej dla nas;-) smutno by bez was było:D:D:D:D:DD:D i nudno.........:D:D:D:D:D
JAzda z gromady NA WOLI YLKO CRACOVIA POZDRO Z QR2NOWA
-==AvE CrAcOvIa Qr2nÓw==-
hehe wy wiecie jaki jest temat :> ?? Doping na hokeju :) a co do tej wiernosci to jest podpis i flaga na reymonta :p pozdrawiam :D
psy do budy....
......na Reymonta!!!
jak o hokeju to o hokeju
a nie pier........ kotka (psa)
robicie burdel w tematach !!!!!!!
Autor: _VoLa_WeSt_ (---.chello.pl)
Data: 15-12-03 19:01
Wirny w tym masz racje gromady zawsze i wszedzie oklep dostawalyni dostawac beda i jak do tej pory sie nie przezucaja ale tym lepiej dla nas;-) smutno by bez was było:D:D:D:D:DD:D i nudno.........:D:D:D:D:D
Powiedz mi kiedy Gromady dostało banda na bande???????????????
Czy tylko dostawali oklep pojedynczo od bandy????????
Autor: BIDZISS KSC Q (---.kurdwanow.kolornet.pl)
Data: 15-12-03 20:07
JAzda z gromady NA WOLI YLKO CRACOVIA POZDRO Z QR2NOWA
-==AvE CrAcOvIa Qr2nÓw==-
Ile razy Bidziss dostałeś od woli wpier.... zanim się przeżuciłeś?????????
Najbardziej wkurwiajace jest to ze wszyscy na necie wypisuja bzdury ze malo ludzi na hokeju,slaby doping itp!!
a paczac po wpisach to polowa z tych typow siedzi w czasie meczu na necie i sobie pisze wynik spotkania!!Zamiast isc na mecz wesprzec naszych hokeistow i na zywo dopingowac!!
Co do dopingu to powinno byc tak jak zawsze bylo i nikomu to nie przeszkadzalo wszyscy spiewali "wisla to stara kurwa..."i bylo git!!
Moze by tak sprubowac??
CRACOVIA KRAKOW jebac spoleczniakow!!
CRACOVIA SIEMASZKI 58
Mam prosbe do adminow by zrobili tu porzadek. To ma byc dyskusja o hokeju, a wszystkie takie przegadywania to do HP
zdecydowanie wolałbym być na meczu niż sobie pisać wynik na necie ...
mam tylko jeden mały problem ...
jak mam spiewac na hokeju "Wisla to stara kurwa", to sie juz wole wogole nie odzywac, bo to jest hanba , grac z Podhalem czy Bytomiem i sie drzec na Wisle...puknijcie sie w czolo, nie jestesmy KS [b]"Antywisla"[/b] Krakow, tylko KS [b]"Cracovia"[/b] Krakow
...szkoda ze momentami niektorzy z nas o tym zapominaja..
Co mnie obchodzi Wisla, jak se ktos chce o niej spiewac, to na Reymonta..
przez takie przysiewki nigdy nie przstana jeczec po drugiej stronie ze mam kompleksy.Rozumiem pojechac im po rajtstopach jak z nimi gramy, ale na hokeju??
Robert zamnij ten temat, abo cos z nim zrob bo juz nic z niego nie bedzie..
pozdro
Wojtek
spiewanie o zwilsle moze tylko swiadczy (i to jeszcze na hokeju) o tym ze mamy jakies kompleksy , a ja np takiego nie mam i uwazam to za bezsensowne. gdyby chciaz psy mialy druzyne hokejowa i bezposrednio z nami rywalizowali w lidze hokejowej to jeszcze moglbym to zrozumiec (rownie dobrze moglibysmy spiewac o druzynie "bangladesz jahae" albo cokolwiek rownie bezsensownego)
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)