Kochani tam w żadnym razie nie było bramki - po prostu krążek by się tak nie odbił od siatki - poprzeczka jak złoto - nawet goście z NT zbytnio nie protestowali - po prostu pan Samolej za dużo razy krążkiem w kask dostał a pan Snopek mu wtóruje no bo w końcu "ekspert"
-
-
Podhale NT vs Cracovia (29.01.10.)
Karvin Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> Kochani tam w żadnym razie nie było bramki - po
> prostu krążek by się tak nie odbił od siatki -
> poprzeczka jak złoto - nawet goście z NT zbytnio
> nie protestowali - po prostu pan Samolej za dużo
> razy krążkiem w kask dostał a pan Snopek mu
> wtóruje no bo w końcu "ekspert"
nie żebym się spierał bo cieszy mnie decyzja sędziów ;), ale akurat krążek mógł się tak odbić.. wystarczyło, że walnął w poprzeczną belkę na górze, tuż za poprzeczką.. wiele takich bramek padało już przecież i ciężko było je zobaczyć.. mnie osobiście wydawało się, że był gol ale skoro sędzia nie uznał to ... nie było widocznie :)
Radzik!
łapiemy zbyt dużo kar, tak ciężko grać na dłuższa metę..
Super Radzik! Rewelacyjna interwencja
mamy dużego fuksa i Radzika w bramce :)
Problem w tym Domin - że w bramkach w NT nie ma tych poprzecznych belek :) tak jak zresztą we wszystkich bramkach nowego typu :)
1 -1 :/
no niestety... tym razem Radzik bez szans :( 1:1
1:1. dobra akcja niestety..
Niestety 1:1
jaka dobra akcja? Babol w obronie a nie dobra akcja - tę bramkę sobie sami strzeliliśmy :/
tak oglądam i wydaje mi się, że nasi dzisiaj bez szału
no i dupa... 2:1 :-/
kur.... 2 - 1 :/
już 2:1 !
Przy pierwszej bramce nasz obrońca (który to ?) wyłożył krązek jednemu z Podhala....
ale nasi coś jakby odpuszczali :(
2 - 2 !! Leszek!!!
nooo mamy remis! Brawo LESZEK!!! Pięknie!
Laszkieeeewicz i 2:2 ! :)
podawał znowu Mniek
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)