.
-
-
Koncerty
30 dni później
Dzisiaj 23.05.2013r. W Fortach Kleparz wystąpi Ilusion start imprezy od 17, w suporcie między innymi PARADYGMAT ;)
13 dni później
Wróciłem ze Stolicy i powiem tak... od rammsteina nie jeden ultras mógłby się uczyć pokazów pirotechnicznych :)
Kasa misiu, kasa.
Dejcie znać kiedy będzie groł zespół Weekend to se pójdę z kolegami z wojska.
15 dni później
Jeżeli ktoś wybiera się na tegorocznego Openera, a nie ma jeszcze biletów, to chętnie sprzedam dwa karnety z polem namiotowym po 500zł za jeden. Mój wyjazd musiał niestety zostać odwołany :(
143 dni później
Właśnie wróciłem z Chorzowa z koncertu Carl Palmer ELP's Legacy.
Trio Carla Palmera ( ten z Emerson, Lake & Palmer i Asia) które gra utwory z repertuaru ELP ( i nie tylko) w składzie perkusja, gitara,bas. Bez klawiszów ! Koncert znakomity, rewelacyjny młody gitarzysta - Paul Bielatowicz, Polak z pochodzenia.
Piszę , bo myślałem że dam radę też pojechać do Opola, Ale nie dam.
W związku z tym mam dwa bilety na 14.11 do Filharmonii Opolskiej (na 19.00).
Kto chce - to na priva zapraszam.
54 dni później
Dope D.O.D. 14.02. na Podgórzu. http://www.ftb.pl/dope-dod-w-krakowie-klub-fabryka-powraca_impreza_93239.htm
205 dni później
przystanek Woodstock online :D
www.kreciola.tv
w zeszłym ro(c)ku ;) oglądałe w ten sposób i było mega!!!!!!!!!!
Na dzień dobry T-love
miłych muzycznych doznań ;)
4 dni później
Jeżeli żyją jeszcze ( oprócz P.MIsiora ) fani zespołu Republika to polecam koncerty projektu Nowe Sytuacje z gościnnym udziałem Tymona i Budynia.
Ciechowski w grobie się nie przewraca, bo panowie dali genialny show na męskim graniu w sobotę.
92 dni później
Szacun dla pasiaczki za obecność z szalikiem na dzisiejszym koncercie Michaela Buble :-)
33 dni później
25 marca Laibach będzie w Fabryce :)
136 dni później
Dog Eat Dog w Krakowie, dziś w Fabryce :D
Ktoś się wybiera??? Oprócz mnie :D
http://krakow.dlastudenta.pl/muzyka/koncert/Dog_Eat_Dog,143834.html
199 dni później
dziś Foo Fighters w Arenie ktoś z Pasiaków się wybiera??? Oprócz mnie oczywiście ;)
501 dni później
Ile trwała sprzedaż biletów na koncert Metalliki w Krakowie? 5 minut? :D
Chyba tak, też śledziłem ale jednak 440 zł wolę sobie zostawić na wyjazd na Ligę Mistrzów albo na PK w hokeja ! :)
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)