jak Muse zagra jak na Wembley ( 3 dni z rzędu na otwarcie po przebudowie) to będzie koncert stulecia w PL
-
-
Koncerty
Trwa festiwal piosenki radzieckiej w Zielonej Górze. Za czasów Komuny najbardziej mi utkwił w pamięci Kola Beldy (czy to było w Zielonej Górze czy Sopocie?). Taki żółtek, Nanajec. Rozbierał się na scenie z kożcha i śpiewał "Uwiezu tiebja ja w tundru".
.Dzisiaj sobie sporządziłem listę koncertów na najbliższy czas, ciekawe czy ktoś się wybiera na coś z tego:
10 - 13.08 Festiwal Dolina Charlotty (m in. Procol Harum, Marillion, Nick Simper i mnóstwo innych)
27.08 - metalowy festiwal w Katowickim Spodku z udziałem Opeth, Pain of Salvation czy Riverside
24.09 ? Gazpacho Kraków
20.09- Orkiestrowy Sting na otwarcie nowego stadionu Lecha
25.09 Spock?s Beard ? Knurów
26.09 Spock?s Beard Opole
2.10 Godfellas w Katowicach na czele z byłym liderem Toto ? Steve?m Lukatherem
7.10 Miller Anderson ? Piekary Śląskie
17.10 I Simon Phillips w Katowicach
22.10 Iron Butterfly ? Piekary Śląskie ?
26.09 ? Tony Levin z kolegami w Katowicach
28.09 ? Deep Purple + SBB w Rzeszowie
30.09 ? Deep Purple + SBB w Katowicach
5.11 SBB Kraków
24.11 Fałszywe ale fajne Wishbone Ash w Piekarach Śląskich
28.11 Therion w Krakowie
12.12 Orkiestrowy Ray Wilson w Krakowie z repertuarem Genesis
Goodfellas, S. Phillips na 100%
W piątek rusza Przystanek Woodstock 2010, w C+ transmisja na żywo koncertu N. Kennedyego http://www.cyfraplus.pl/program/abo/?full/przystanek-woodstock-2010-nigel-kennedy-quintet_33041
Elwood na czesc sie wybieram, ale ze Spock's Beard to troche lipa jest... Knurów absolutnie odpada (mecz otwarcia Cracovia - Arka), nastepnego dnia w Opolu i tam pewnie bede. Szkoda, ze bez Neala, ale nie mozna miec wszystkiego.
Rzeczywiście, termin pierwszego koncertu SB jest niefortunny, ale ponieważ zaangażowałem się nieco w sprowadzenie SB do Polski (a co? :-) ) to powinienem tam być. Neal był całkiem niedawno w Polsce z Transatlantic
eee lipa, myślałem że wyjdzie w naszej koszulce, a tu z całym zespołem ubrali bordowo-niebieskie A. Villi :(
I byłaby zadyma gotowa na przystanku :D A tak to wyszedł neutralnie.. Jeszcze jakiś staszek ptaszek zrobiłby mu powtórkę z Dino Baggio
9 dni później
Ponoć Artysta Znany Wcześniej Jako Prince ma zagrać na otwarcie stadionu klubu Znanego Wcześniej Jako GTS
hehehe, dobre Elwood
wcale nie dobre (kumam żart) bo koncerty gra ponoć doskonałe i jak zakładałem,że moja noga tam nie postanie tak na gig jego książęcej mości bym się wybrał. tak czy owak to dopiero za pare lat (no bo wcześniej tego chlewu nie otworzą) więc luzik
9 dni później
.Wybiera się któryś z pasiaków na Orange Warsaw Festiwal????
oto pierwszy dzień
28 SIERPNIA, SOBOTA:
Kumka Olik - 17:45 ? 18:15
Kim Nowak - 18:30 ? 19:15
White Lies - 19:45 ? 20:45
Courtney Love & Hole - 21:15 ? 22:45
Edyta Bartosiewicz - 23:15 ? 00:15
drugi dzień
29 SIERPNIA, NIEDZIELA:
Aura Dione - 16:45 ? 17:15
Lisa Hannigan - 17:30 ? 18:00
Konkurs ? 3 występy - 18:15 ? 18:45
Monika Brodka ? 19:00 ? 19:30
Mika - 20:00 ? 21:00
Ogłoszenie wyników konkursu WOW! Music Award ? 21:00 ? 21:05
Agnieszka Chylińska - 21:30 ? 22:30
Nelly Furtado - 23:00 ? 00:30
Ja się wybieram na dzień pierwszy, jakby jakiś pasiak jechał do W-wy wczesnym popołudniem, lub wcześniej, to dajcie znać. Mogę dołożyć się do paliwa :D
Dziś w naszym Krakowie startuje Coke Live Festiwal :D nie moge się doczekać jutrzejszego koncertu MUSE, tak jak zapewne wielu z nas :).
Wybiera się jakiś pasiak oprócz mnie???
Atari Tenneger Riot , chyba pazdziernik!
Muse nie zawiedli...Dali dobry koncert, choć stać ich na więcej. Dla mnie priorytetem, był piątkowy występ Chemicali. Bardzo wporzo, a efekty wizualne miażdżące. Jedyny mankament- primo. za mało dawali starych hirów, secundo- jak dla mnie grali za krótko ok. 1.5 h.. Mile zaskoczył mnie krakowski DJ Foxx.
Mr Right & Mr Wrong Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> Atari Tenneger Riot , chyba pazdziernik!
ATR zagra 11.09.2010 (sobota) w klubie Rotunda
bilety można dostać w sieciach ticketpro i ticketportal oraz w sklepie Ebola na ul. Floriańskiej 13
MUSE poprawnie ale mam niedosyt ( nie kocham nowej plyty,a sporo z niej zagrali)
niech przyjedzie deftones,rancid albo mighty mighty bostoness :)
22 dni później
[IMG]http://i55.tinypic.com/k0hr95.jpg[/IMG]
koncert z wczoraj, Paul van Dyk :)
15 dni później
1.
jakby ktoś był w stolycy to jutro polecam Pogodno w hrc, a w środę cudna Skye Edwards i koledzy czyli Morcheeba w stodole (byłem 11 lat temu - było pysznie)
2.
A w Krakowie wieczorem po meczu z ruchem ch. w klubie kwadrat najlepszy polski czad - CHUPACABRAS, a po nich starzy ale jarzy SHAM 69. dozo :)
ps
jak sie uda to 14.10 w Łodzi (klub Dekompresja?) SICK OF IT ALL (mniam) i MADBALL (może być)
no i 2 grudnia miasto Berlin - DEFTONES (widziałem 3 razy i ciągle mi mało)
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)