Słyszałem plotkę, że bilety na Sabatona kupowane w punktach sprzedaży (np. EMPiK) są tańsze od tych wystawionych na necie. Ktoś może to potwierdzić?
-
-
Koncerty
jakby ktoś chciał poświetowac urodziny Pasów na koncertach to zapraszam na :
[img]http://www.unitedvisions.pl/img/posters/1274080176.jpg[/img]
więcej info na www.unitedvisions.pl
Tak , 13 czerwca będziemy na tym koncercie świętować szczególnie przy występie punkowych napinaczy z Kastracji którzy mają piosenki antykibicowskie w repertuarze .
KIBOL
Późno wieczorem pustawy autobus
Wracasz do domu by czuć się bezpiecznie
Drzwi się otwierają ktoś dostał w ryja
To wchodzą kibice kochający sport
Jestem kibolem Jestem kibolem
boją się mnie wszyscy w domu i w szkole
Jestem kibolem Jestem kibolem
Zejdź mi z drogi bo baseballem zapierdolę
Ogolony półmózg podchodzi do Ciebie
" Za kim jesteś bucu" - pyta Cię
Nie próbuj zgadywać, nie musisz się wysilać
Odpowiedź jest zbędna i tak masz wpierdol
Nikt nie jest tak odważny jak oni
Nikt nie jest taki silny jak oni
Nikt nie jest taki wspaniały jak oni
Bo nikt nie jest taki głupi jak oni
:D
hmmmmmmmm.... ale THE BUSINESS z kawałkiem "england 5 germany 1" czy BULBULATORS "Biało - Czerwoni " to już raczej pochwała piłki i kibicostwa
Wróciłem z Wawy o 5 rano, dinozaury to raczej nie najlepsze określenie dla chłopaków z Antypodów, ciężko mi skojarzyć jakiś nasz młody zespół, który dorównałby im pod względem energii. Chciałbym mieć tyle powera za 20 lat co Angus :D.
Zespół zaskoczył b. pozytywnie, natomiast publiczność jak dla mnie za mało rockowa, zdecydowanie za dużo jednokomórkowców i "kołków" oburzających się, że ktoś koło nich podskakuje i "zasłania im", a stałem w przedniej części płyty.
Ale pomimo 15 godzin od zakończenia, szumi mi w uszach nadal, więc koncert jak najbardziej udany :).
tez stalem w przedniej czesci plyty i moim zdaniem takich wynalazkow po prostu nie powinno byc. pusta przestrzen pomiedzy oboma sektorami byla stanowczo zbyt wielka i zal mi bylo tych, ktorzy stali za plotem ledwo widzac co sie dzieje na scenie, a spokojnie mogli stac znacznie blizej. w koncu znali wyniki przedsprzedazy, wiec mogli to ogrodzenie postawic blizej sceny.
swoja droga widzialem chyba pasiasta twarz w ogrodku w kerfurze.
Fenomenalny koncert. Chciałbym być w takiej formie jak Angus gdy będe w jego wieku :) Niesamowite wrażenia ;)
4 dni później
Dziś w Music Shopie na Grodzkiej rodzają plakaty koncertowe AC/DC, Rammsteina oraz Metalliki
ps. znajomy ma do sprzednia [B]bilet na Metallikę[/b] na Bemowie za 175 zł. Byliby jacyś chętni?
16 dni później
Po koncercie jestem bardziej niż zadowolony, setlisty Slayera i Metaliki prawie idealne, przekroczyłem kilka razy własne granice, jakby nasze grajki tyle z siebie dawały w czasie meczu... ;)
Wytrzymać całe South of heaven i Raining blood w młynie przed sceną, a potem na Creeping death miny przerażonych niuni, przyprowadzonych przez swoich byczków, "żeby dobrze widziały metalikę" i krzyk jednej"gdzie ty mnie przyprowadziłeś, wynieś mnie stąd debilu", coś pięknego ;). Taka mała zemsta za AC/DC ;P.
Koncert wyjątkowy, nie przemawiają do mnie na pewno te marketingowe zagrywki "Wielka czwórka po raz pierwszy razem" to jakieś mocno naciągane bzdury. Dla mnie najważniejsze było móc zobaczyć dwóch najlepszych perkusistów na świecie, tego rzeczywiście najlepszego czyli Lombardo i tego z najlepszym PR czyli Ulricha ;P. Oczywiście to moja subiektywna ocena ale niezmienna tak gdzieś od 20 lat :)
możesz podać całą setlistę Metalliki?
Slayer
World Painted Blood
Jihad
War Ensemble
Hate Worldwide
Angel of Death
Dead Skin Mask
Disciple
South of Heaven
Raining Blood
Metallica
Creeping Death
For Whom The Bell Tolls
Fuel
The Four Horsemen
Fade To Black
That Was Just Your Life
Cyanide
Sad But True
Welcome Home (Sanitarium)
All Nightmare Long
One
Master Of Puppets
Blackened
Nothing Else Matters
Enter Sandman
Stone Cold Crazy (Queen cover)
Hit The Lights
Seek & Destroy
http://www.setlist.fm - polecam tą stronę, chociaż ch. wi ocb że warszawskich teraz nie podają, po samym koncercie były na pewno. Fajna sprawa przed koncertem, można na spokojnie nastawić się co będą grali, a nie wyczekiwać kiedy i czy w ogóle zagrają ulubiony kawałek. Po 2 tygodniowej przerwie byłem na 90% pewny obserwując poprzednie zestawy w tegorocznej trasie, że powinni powtórzyć to co w Madrycie i z niewielkimi zmianami tak rzeczywiście było.
Końcówka Slayera i pierwsze dwie Metalliki to było coś :), szkoda że rozdzielone prawie 50 minutową przerwą.
Czy był ktoś z Was na Rock for People, festiwalu muzyki w Hradec Kralowe ( w tym roku m.in Prodigy i Muse ). W tym roku odbywa się miedzy 3-7 lipca. Planuje po raz pierwszy sie tam wybrać, a nie wiem czy warto.....Jak ktoś był niech napisze jakie odczucia....
10 dni później
wybiera się ktoś z Was na Deep Purple do Spodka w pażdzierniku ?
Koncerty Cypress Hilla oraz Damiana Marleya & Nasa na tegorocznym Heineken Openerze w Gdyni- MEGA KOTY!! kto był napewno się nie rozczarował:)
7 dni później
ICHKERIYA Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> wybiera się ktoś z Was na Deep Purple do Spodka
> w pażdzierniku ?
Ja się wybieram i do Katowic i do Rzeszowa. Gość specjalny SBB
Coke Live Music Festival 20 i 21 sierpnia:
http://www.mmkrakow.pl/9666/2010/7/6/coke-live-music-festival--zapowiedzi-relacje-artysci-zdjecia-bilety?category=news
5 dni później
w piątek 28 lipca o 21 w legendzie krakowskich pubów Towerze przy ul. Grodzka 4 wystąpi Paradygmat i Axis Mundi.
Paradygmat to hard rock, bardzo melodyjny, ciekawe granie gitarowe a do tego można co nie co popogować ;)
tu macie pare ich utworów //http://www.myspace.com/paradygmatband// ale uwierzcie mi najlepiej grają na żywo.
O zespole Axis Mundi, co w krakowie słynie,
że podczas koncertów, energiami płynie
dmiąc wiatrami prawdy nieś poza krańce poznania,
omiń wiry zgubnej nudy, przed burzami nas osłaniaj.
Axis Mundi lubi rocka, a jest mało okazji, żeby go posłuchać, wiec 3 lata temu postanowiło go grać. Rock to emocjonalna muzyka o miłości: do kobiet, do odmiennych stanów świadomości i do absurdu życia. Ma ona funkcje poszerzania świadomości, zjednywania ludzi w tańcu i budzenia życiodajnej energii. Rock raz zakorzeniony zamieszkuje w każdej komórce i uaktywnia się poprzez zestrojenie ich drgań. Kiedy gasną światła Axis Mundi budzi i pielęgnuje w szczerych, odważnych umysłach frywolne ogniki i pląsające pragnienia. Otwierają czas dziecka.
//http://www.axis-mundi.pl//
Zapraszam wszystkich bardzo serdecznie!
Wstęp free :)
poczekam na MUSE
...a ja na Chemicznych..
No ja też wybieram się na CLMF zobaczymy jak to wszystko bedzie wyglądac :)
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)