jak w temacie, ktory klub waszym zdaniem na terenie Krk proponuje najlepsza zabawe? w Retro na Bożego Ciała zawsze sie zajebiscie bawie ;) polecam do sprawdzenia ;) a Wy jakie preferujecie?
-
-
Kluby
wczoraj na Kościuszki otwarli jakiś nowy 3 poziomowy
zależy na jaki klimat ktoś ma ochotę, u Luisa jest fajnie, Łubudubu, Kicz też ok, Stajnia
enso, playground, retro, respect.
Carpe Diem :) 1 i 2 eleganckie
Dementor Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> [b]Kicz[/b] też ok
???
Dziękuje cześć
p.s. Najlepszym klubem Krakowa jest Klub Sportowy Cracovia !
oj nie marudź, jak jesteś nayebany, to nie wiele przeszkadza :P ;)
Carpe Diem i Sesja . A poza tym to zgadzam się że Klub Sportowy Cracovia
Łódź Kaliska na Floriańskiej , bardzo orgonalny wystrój :)
Społem, zabawa w starych klimatach :D
W Kiczu od wielu lat żeby znaleźć pedzia to trzeba go szukać ze świecą w ręku , chyba ich przegoniła stamtąd popularność klubu albo spektakularne zloty z tych stromych schodów które czasami miały miejsca .
Łódź Kaliska b. dobra miejscówka . Trzeba będzie tam zrobić wypad za jakiś czas, kmwtw ;)
W Pięknym Psie dostałem po ryju od jakiegoś ''artysty'' a jak mu oddałem to mnie wyrzucił ten pies, który stoi na bramce .
Społem nie znoszę za wystrój i chmary studentasów w swetrach żłopiących warkę i pierdolących o sesji i przedmiotach na studiach .
Błędne Koło , Krzysztofory jeśli ktoś lubi elektroniczne klimaty
volt Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> Łódź Kaliska na Floriańskiej , bardzo
> orgonalny wystrój :)
oj tak uwielbiam Łódź Kaliską! aczkolwiek na weekendowe imprezy wole iść do Krysztoforów:) Zareklamuję też PAUZĘ (piwko zawsze lane ponad ceche:P a wódeczka z soczkiem, kruszonym lodem, cytrynką, limonką w szklaneczce oldfashion tylko w cenie wódki;))
13 dni później
ja jeszcze wroce do tej dyskusji nt Kitchu bo temat wyplynal akurat wtedy gdy obiecalem sobie nie pisac. ten kto tam nie byl nigdy nie dowie sie ze jest tam ziemia obiecana jesli chodzi o kobiety.
w zeszly weekend swietowalem tam swoje urodziny, zreszta nie bylem chyba jedynym pasiakiem bo byl tam tez z dziewczyną chłopaczek ktorego kojaze z młynu i wyjazdów. moze jest na forum ?:)
takze jesli chodzi o kluby to obecnie Kitch nr 1
kiedyś zajebiście sie bawiłem w byłym Equinoxie czy jakos tak, a teraz nazywa to sie chyba Afera
dzisiaj zaatakujemy Kazmierz, pewnie Tajeminczy Ogród, czasami można tam zobaczyć wyjazdowicza ..
ja co jakis czas bywam w ogrodzie ale to raczej na drinka niz na disco
Wczoraj byliśmy w Obsesji. Szału nie bylo w miare lajtowa muzyka.
w Inblanco jest jakis burak na bramce, selekcjonerka tez pizda. tydzien temu wpuscil mnie bez problemu, wczoraj powiedzial ze dzisiaj nie wejde, rzekomo jestem za mlody. patologia ten facet. z browarem tam tez szalu nie ma, 8 zl za jakis sikacz. jedyne co na + to nuta. klimaty R'n'B.
ja w Inblanco nigdy problemu przy wejsciu nie mialem selekcjonerka mnie zawsze zaprasza, gorszy mam problem z Divą, ten selekcjoner pedał jeszcze mnie tam nigdy nie wpuścił, nawet nie wiem jak ten klub wygląda, to jest przegiecie ze czlowiek ma studencka ma 21 i nie wejdzie na dyskoteke
moze mi ktos cos powiedziec o Bontonie? warto tam isc? bo nie chce sie pakowac tam w ciemno -..-
Warto.
mozesz cos wiecej napisac o tym? nuta/browar/dolna granica wieku...
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)