angielski 14 :)
-
-
Matura -pomoc
Asi@ Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> angielski 14 :)
Co tak słabo?
...indepikczerajkensi... :)
Dla osoby która miała po 2 angielskie tygodniowo przez caly okres edukacji w szkole sredniej to i tak dobrze :) jestem zadowolona z wyniku bo nie ukrywam, ze angielski nie jest moja mocną stroną :)
Ludzie, jezykow sie uczcie!
Obcych! I polskiego tez!
Bo jak jedziemy na wyjazd to nie ma kto z lokalesami gadac i wynikaja z tego dziwne sytuacje...:)
Dobrze by bylo zalozyc opcje English Forum, inne ekstraklasowe kluby maja cos takiego na swoich forach. A i obcokrajowcy zawsze by poczytali co w najlepszym klubie swiata piszczy.
Tiaaaa, tylko kto pisalby tam posty poprawnie, jak u nas polska czesc Forum czasami wola o pomste do nieba...
94 dni później
Gotowe, sprawdzone i DARMOWE wypracowania maturalne: http://wypracowania-maturalne.blogspot.com/
Dinth, lepiej jest napisac samemu prace maturalna, wiem z doswiadczenia na przykladzie mojej klasy :)
Asi@ Napisał(a):
> Dinth, lepiej jest napisac samemu prace maturalna,
> wiem z doswiadczenia na przykladzie mojej klasy :)
E tam :D ja pisałem z netem i 9 pkt :D
15 dni później
Asi@: no ja sam tamto pisalem :P narazie na blogu jest jedna praca, moja, 100% pkt :)
W kazdym razie pisze w takiej sprawie, dzisiaj ogladalem swiadectwo maturalne swojej dziewczyny i wyglada jak jakas podrobka, zarowno podpis przewodniczacego komisji egzaminacyjnej, jak i okragla pieczec komisji egzaminacyjnej jest .... drukowana.
Czy ktos jeszcze dostal takie swiadectwo? Nie bylo zadnych problemow ze zlozeniem na studia?
71 dni później
Pucować się jak poszły próbne matury ?:)
VelVet Napisał(a):
> Pucować się jak poszły próbne matury ?:)
Czyzby nie było tegorocznych Pasiastych maturzystów ??
Matma w miarę (50%) , polski raczej bardzo dobrze (75-80%), angielski w miarę (60-70%),- wszystko bez żadnych powtórek więc jestem zadowolony. Jutro biologia rozszerzona i historia na podstawie dobrana w sumie dla jaj. W planach mam jeszcze zdawanie geografii rozszerzonej ale nie za bardzo mi się chce... Na teraz zależy mi tylko na wynikach z matury z biologi. Resztą się będę przejmował jak zacznę się uczyć do matury :D
Jeszcze wyników nie ma! Ale wiem ze z Majcy 88% procent dostałem uwierzcie nigdy się nie uczyłem w domu. Sory ze chwale ale jestem wniebowzięty (myślałem ze nie zdam). Asia co zrobiłaś z materiałami na Polski, bo się zastawiam nad tematem? xDD
Mam wszystko : i materiały i gotowa prace i pytania jakie miałam.. takze jak cos to moge sie podzielic :)
gratulacje
ja matmą się nigdy nie przejmowałem, nie jest ona mi do niczego potrzebna i może dlatego ;)
macie jakieś tematy na oku? ja tam wybrałem i nie zmienie :P
mam świetną pracę nt: Katastroficzne wizje końca świata z zeszłego roku, zdałem na maska czyli 20pkt- chętni pisać :)
Asi@ Napisał(a):
> Mam wszystko : i materiały i gotowa prace i
> pytania jakie miałam.. takze jak cos to moge sie
> podzielic :)
Dzięki:) Już od kuzynki wziąłem adaptacja filmowa na przykładzie Władcy Pierścieni.
Redcclise Napisał(a):
> Matma w miarę (50%) , polski raczej bardzo dobrze
> (75-80%), angielski w miarę (60-70%),- wszystko
> bez żadnych powtórek więc jestem zadowolony.
> Jutro biologia rozszerzona i historia na podstawie
> dobrana w sumie dla jaj. W planach mam jeszcze
> zdawanie geografii rozszerzonej ale nie za bardzo
> mi się chce... Na teraz zależy mi tylko na
> wynikach z matury z biologi. Resztą się będę
> przejmował jak zacznę się uczyć do matury :D
Pisz Geografie jak tylko będzie ci potrzebna na studia. Jest strasznie prosta, przynajmniej na próbnej tak było!
57 dni później
Znajomy szuka książek etc. do literatury przedmiotu dla tematu prezentacji "Bóg Honor Ojczyzna".
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)